Şimdi Ara

KLİMASI EN İYİ SOĞUTAN BİNEK ARAÇ HANGİSİ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
29.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motor hacmi / iç hacim oranı büyük otomobiller.
  • 2011 model Corsa en soğuk konum ve 1.fan hizinda 6 derecelik soğuk hava üflüyor. Arka bölümün soğuması 15 dak alıyor. Memnuniyetim 7/10. Passat 1.8T 10/10.
     KLİMASI EN İYİ SOĞUTAN BİNEK ARAÇ HANGİSİ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • japon ve fransiz araclari bu konuda cok basarili.

• Opel Astra iyi soğutuyor.
  • Alman-Japon-İtalyan-Fransız araçlarının çoğuna bindim ve en iyi soğutanlar Japon araçları bence.
  • en iyisi 2012 model daciaları kliması,derin dondurucu gibi,yenilerinki dandik

• Mercedes 1994 s320 yada 350 farketmiyor buzdolabi gibi maşallah :)

• Corolla iyidir klima konusunda. Abi japon yapmış yaağğ

• Sandero stepway klima zayıf ama klima yakıtıda artırmıyor .o yönü iyi.

• bu konuda digerleri Alman araçlarının eline su dokemez..bu da kullandıkları kompresör lerden kaynaklanıyor.
    Japonlar ev klimasinda iyiler ama araç kliması bambaşka bir teknoloji...japon araçları da fransizlardan iyi sogutur ama onlarda bu konuda alman araçlarınin çok gerisindedirler.

En iyiler alman araçlarıdir fakat en kötüleri de fransiz araclaridir. Klimalari bir turlu sogutmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Alman-Japon-İtalyan-Fransız araçlarının çoğuna bindim ve en iyi soğutanlar Japon araçları bence.

Kesinlikle yaniliyorsunuz.Japon araçları bırak alman arabaları gibi soğutmayi, alman araçlarının yanına yaklaşmazlar nett.getirin istediğiniz civic i corollayi avensisi corsa nin astra nin golf un vs indiği dereceye insin size istediğinizi vereceğim.üstelik model yılı da farketmez....kompresörler çok daha kaliteli çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar saçma ve ucu açık bir soru. Herkes bildiğini yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 16 Temmuz 2015; 11:44:52 >
  • Birçok araca bindim en iyisi avensisti

• aracım megane 3 soğutma kötü filtreler her yıl değişmesine rağmen, ama arkadaşın focusu daha iyi soğutuyor.
  • Alman japon surtusmesi baslamis bu konuda da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic bu konuda master yapmış
  • Belki inanmayanlar olacak ama Logan MCV ön camı hafiften buz tutturuyor
  • Konu hort.. ama yaz günü diye yorum yazayım..

Şu sıralar 17. aracımı kullanıyorum. Pek çok marka model var bunların arasında.. Çoğu japon, ama Land Rover'dan fransızlara epeyce çeşit de var..

Ama ilginç sonucu açıklayayım hepsinin arasında en iyisi Kia Cerato'nun klimasıydı.. ilginç ama böyle... Ben inanamıyordum klima performansına.. O kadar hızlı şekilde ve o kadar soğuk üfleyen başka araç görmedim.. Buna akrabaların araçları da dahil..

İlginç ama durum bu..

• Eksi 16 olan araçlar varmış ilk defa duydum, la bunu koyan mühandislerin amacı nedir ya, derib dondurucu mu bu arkadaş, etlerimizi, sebzelerimizi mi donduracaz, benim araçta en düşük 17 var bildiğin buz gibi oluyor serinlemeyi geçtim üşüyorum, 20 de kullanıyorum hep, –16 olan araç mühendislerine saygılarımı sunuyorum, sebebi neydi ki yani, neden böyle yapmışlar

• En iyisini bilmem de 1.4 dizel 68hp fiestamiz sogutmuyordu en kotusu oydu gordugum birde ustune zaten gitmeyen araba hic gitmiyordu.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.