arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum sorun şu 10.24.2017 tarihinde bir tane kanı bozuk galericiden 46.750 bin tl'ye 2012 model 1.5 dci 90 hp extreme edition fluence aldım. noterde uyanıklık yapıp vergi çok çıkıyor bilmem ne diyerek değerini 37 bin tl gösterdi. neyse bizde çok araç alıp sattığımız olmadığı için tamam dedik. 41.750 tl mobil bankacılıktan havale yaptım. 5 bin tl'ye de kötü bi aracım vardı. onu saydık ama onun satışını kendisi üzerine almadı başkasına devrettik aracı aldığımda expertiz de yaptırdım km 123.470 di taa ki bu güne kadar bindim bugün artık kayış koptu ve bir dünya masraf açtı bana turbo patladı bilmem ne servisle türvtürk kayıtlarıyla felan uğraşırken aracın asıl km'sinin 180 bin olduğunu öğrendim bütün kayıtlarda böyle çıkıyor belki de daha fazla şimdi sizlere sorum bu durumda ne yapmam gerekiyor fikirleriniz önerileriniz çok önemli zaten krediyle felan almıştım iyice batağa battım bu araç yüzünden. lütfen yardım edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme