Bildirim
km ile oynama?????????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tabi canım rahatça oynanıyo adam takıyo arabayı pc ye hop 30 saniye :) -
Acaba lüks araçların da km'leri değiştirilebiliiyor mu? Lüksten kastım A3, 1 serisi vs. değil. 7 serisi, 6 serisi, A8, A7, CLS, S Class, RR Vogue vs. vs. -
her türlü araçların km düşürüyorlar
dayım albea aldı mesela adam söyledi satarken km düşürdük diye sonra dayım orjinal km geri yükseltti -
Bulurlar bi çaresini...
Ama ilanlarda çok güzel anlaşılabiliyor.
2004 Model 1.6 Benzinli bir araba. Koltuklar kılıflı, direksiyonda kılıf var. 90 bin KM de, (yersen)
İşi abartıp 300 bindeki arabayı 160 bin falan diye kakalayanlar var. Biraz bakınca mantık anlaşılabiliyor zaten çok ortada sayılar koyuyolar kendini belli ediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
Acaba lüks araçların da km'leri değiştirilebiliiyor mu? Lüksten kastım A3, 1 serisi vs. değil. 7 serisi, 6 serisi, A8, A7, CLS, S Class, RR Vogue vs. vs.
Oynanmasına oynanıyordur belki ama nerde yaptıracaksın. Hadi aldın bi s600 bindin bindin şeytan girdi aklına düşüreyim dedin. Mb servisi böyle bir iş yapar mı sence. Sanayiye gitsen abey bunun kaput nerden açılıyor durumu olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sercelik
quote:
Acaba lüks araçların da km'leri değiştirilebiliiyor mu? Lüksten kastım A3, 1 serisi vs. değil. 7 serisi, 6 serisi, A8, A7, CLS, S Class, RR Vogue vs. vs.
Oynanmasına oynanıyordur belki ama nerde yaptıracaksın. Hadi aldın bi s600 bindin bindin şeytan girdi aklına düşüreyim dedin. Mb servisi böyle bir iş yapar mı sence. Sanayiye gitsen abey bunun kaput nerden açılıyor durumu olur.
2. el bir sürü bu tarz lüks araç var. Bunların hepsinin km'si güvenilir mi o zaman ben onu merak ettiğimden soruyorum sadece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S
Bulurlar bi çaresini...
2004 Model 1.6 Benzinli bir araba. Koltuklar kılıflı, direksiyonda kılıf var. 90 bin KM de, (yersen)
İşi abartıp 300 bindeki arabayı 160 bin falan diye kakalayanlar var. Biraz bakınca mantık anlaşılabiliyor zaten çok ortada sayılar koyuyolar kendini belli ediyor.
Sırf sizin gibi düşünen arkadaşlar yüzünden arabayı satmak istesem satamayacağım yahu 2005 model aracım orjinal 61.000de direksiyonda koltuklarda hatta vites topuzunda bile kılıf var. Napiyim titiz adamım :D :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Bulurlar bi çaresini...
İşi abartıp 300 bindeki arabayı 160 bin falan diye kakalayanlar var. Biraz bakınca mantık anlaşılabiliyor zaten çok ortada sayılar koyuyolar kendini belli ediyor.
Sırf sizin gibi düşünen arkadaşlar yüzünden arabayı satmak istesem satamayacağım yahu 2005 model aracım orjinal 61.000de direksiyonda koltuklarda hatta vites topuzunda bile kılıf var. Napiyim titiz adamım :D :D
Aracın fişlenmesini istemeyen satarken o sansürleri kaldırır hocam
Motor-Kaporta olarak zaten kendini belli eder temiz araba. Ama satarken ön yargıların kırılması lazım.Araç temizse kendini gösteriyor zaten.Orası apayrı..
-
quote:
quote:
quote:
2. el bir sürü bu tarz lüks araç var. Bunların hepsinin km'si güvenilir mi o zaman ben onu merak ettiğimden soruyorum sadece.
Hocam dediğim gibi düşürülebiliyorsa düşüren illa ki vardır. Mesela istanbulda lüx araç satan ve adı çıkmış galeriler var bu konuda. Onlar bir yolunu.bulup düşürüyor olabilir. Ama siz bir iş adamından s600 alırsanız düşürme olacağını sanmıyorum. Yani yine sahibinden-galeri ikilemi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Bulurlar bi çaresini...
Aracın fişlenmesini istemeyen satarken o sansürleri kaldırır hocam
Motor-Kaporta olarak zaten kendini belli eder temiz araba. Ama satarken ön yargıların kırılması lazım.Araç temizse kendini gösteriyor zaten.Orası apayrı..
Sansür değil hocam çünkü mesela benim aracımda gizlenecek bir şey yok. Ama aracımda kullanılan özellikle deri aksam pek kaliteli değil. Bende bunları koruma adına bu kılıfları taktım. Satacak olduğumda da aynen böyle söylemeyi düşünüyorum. Arabayı alacaksan sarmalı direksiyon kılıfını bile sökelim dediğim gibi temiz değilse almazsın derim. Yoksa sarmalı direksiyon kılıfı dikmek çok zor oluyor sök tak uğraşamam :D
-
Km düşürüldüğünü nasıl anlarız ? kolay bir yöntemi var mı? -
öncelikle bu satan ve yapan kişi için çok acı bir sonuç getirir 3 ila 15 yıl arasında bir hapis ve para cezası ile karşı karşıya kalır..
bende geçen hafta 2. el dizel araç aldım önce bayie götürdüm 200tl verdim ekspert raporu aldım değişenden boyadan km orjinalline kadar elimde belge var bi sorun çıkarsa yasal yollarla tüketici haklarına başvururum..
ayrıca sıradan bi galeriden güvenip asla araç alınmaz yetkili bayii yada pirestijli bi yer olabilir..
arkadaşlarında dediği gibi aracın duruşundan iç aksamına kaportasına çalışmasına kadar her yer anlatır sana km sini.. -
bu tarz konular çok faydalı oluyor -
Resimdeki gösterge hangi araca ait acaba? Renault galiba ama hangi modeli? -
2 gün önce bizim aracı sattık 2002 Accent GL 72.000 ' deydi -
quote:
quote:
Sizden araç alınmaz. Böyle bir sahtekarlığı aklınıza dahi getiriyorsanız siz de o yoldasınız demektir.
Zihniyetinizi değiştirmelisiniz.
-
Dijital göstergelerin işi 20 liraya bakıyor.. Ancak KM'si acımasızca düşürülmüş araçlar ilk bakışta kendini gösteriyor.. Pedal setlerinin lastikleri aşınmış hatta yırtılmış oluyor, döşemeler vites direksiyon yıpranmış oluyor.. Aracın genel duruşu bile km sini ele verebiliyor.. En temizi aracı alırken yeni yenei yaygınlaşmaya başlayan bilgisayarlı kontrol sistemlerine sokmak ve motoru ölçtürmektir. Ardından da bakımlarını ihmal etmemektir.. Düzgün bakılan ve istanbul köprü trafiği gibi trafiklerde sürekli kullanılmayan araç için 200-300 bin km km değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kahlenberg68
quote:
quote:
Sizden araç alınmaz. Böyle bir sahtekarlığı aklınıza dahi getiriyorsanız siz de o yoldasınız demektir.
Hocam kimi neyle suçladığınıza dikkat edin terbiyesizliğin lüzumu yok. Arkadaş üst sınıf otomobillerde de bu dolandırıcılığın yapılıp yapılmadığını sormuş o araçlarda bunu engelleyen bir sistem olabilir diyerek.malum o araçlara servet ödeniyor böyle bir şey yapıp satan var mı diye merak etmiş. Bende yapılıp yapılmadığı hakkındaki fikirlerimi söyledim. Alt mesajlara bakarsanız daha iyi anlarsınız. Büyükbaşlığın anlamı yok. Bir mesaj okuyup yanlış anlayıp milleti sahtekar ilan edemezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 14 Kasım 2013; 11:59:00 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kahlenberg68
quote:
quote:
Hocam kimi neyle suçladığınıza dikkat edin terbiyesizliğin lüzumu yok. Arkadaş üst sınıf otomobillerde de bu dolandırıcılığın yapılıp yapılmadığını sormuş o araçlarda bunu engelleyen bir sistem olabilir diyerek.malum o araçlara servet ödeniyor böyle bir şey yapıp satan var mı diye merak etmiş. Bende yapılıp yapılmadığı hakkındaki fikirlerimi söyledim. Alt mesajlara bakarsanız daha iyi anlarsınız. Büyükbaşlığın anlamı yok. Bir mesaj okuyup yanlış anlayıp milleti sahtekar ilan edemezsin.
Hocam ben terbiyesizlik yapmıyorum. sizin yazdığınız mesaja yönelik tespit ve eleştiri yaptım. görüşlerinizin eleştirilmesini istemiyorsanız mesaj yazmazsınız. bakınız şu ifade sizin:
Hadi aldın bi s600 bindin bindin şeytan girdi aklına düşüreyim dedin.
benim inandığım dürüstlük değerlerine göre bu işi akla getirmek bile ilerde bu işi yapabilirim demektir.
yazdığım gayet açık. birçok insanın canı yanıyor bu km düşürme rezilliğinden. burada yazılanları her türden insan okuyor. yeni yetmeler de dahil. onlara örnek olmamız gerekiyor. bir kişiye bile faydalı bir bilgi aktarsak kardır.
Direkt bana terbiyesiz şeklinde ithamınızı da kabul etmiyorum. her şey net ve ortada. km düşürme işi sahtekarlıktır, düzenbazlıktır. nokta.
Benzer içerikler
- plastik duba arabayı çizer mi
- otomatik ehliyet alanların yorumları
- sıfır araç cayma hakkı
- ankara ppf kaplama
- shell antifriz değişimi
- byd menzili kaç km
- suzuki swift 2024
- kia ev5
- 2025 araba fiyatları ne olur
- elektrikli araç batarya fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X