Bildirim
KM Sİ DÜŞÜK 2010 MODEL C4 ARIYORUM
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende arıyorum ama km hep yüksek..2007- 2008 arıyorum bende.aramaya devam -
hocam dizelde az km zor ancak biniciden düzenli bakımlı 150 binde citroen en ufak sorun çıkartmıyor...
nerden mi biliyorum önceki araçlarımdan biri 2009 c4 tü 160binde sattım en ufak bi tıkı yoktu..
şimdide 2010 c4 picasso kullanıyorum 60 binde aldım 90 bine yaklaştı sadece bi kez yağı değişti hepsi o.. tirger bile 180 binde değişen bi motorun ne denli sağlam olacağı açık ancak dikkat edin km oynanmış galerici yada bakımsız arabalardan da uzak durun derim.. -
haklısınız.uzun zamandır bakıyorum ama daha temizi denk gelmedi bana..çogunlukla galeride arabalar arıyorsun soruyorsun ,abi süper abi on numara diyor ama araba tırt...kaybettigin zamana mı yanarsın harcadıgın parayamı yanarsın yoksa çektigin sinir strese mii...neyse buluruz inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: öcüü..
hocam dizelde az km zor ancak biniciden düzenli bakımlı 150 binde citroen en ufak sorun çıkartmıyor...
nerden mi biliyorum önceki araçlarımdan biri 2009 c4 tü 160binde sattım en ufak bi tıkı yoktu..
şimdide 2010 c4 picasso kullanıyorum 60 binde aldım 90 bine yaklaştı sadece bi kez yağı değişti hepsi o.. tirger bile 180 binde değişen bi motorun ne denli sağlam olacağı açık ancak dikkat edin km oynanmış galerici yada bakımsız arabalardan da uzak durun derim..
@öcüü..
merhaba
aracınızdan memnun olduğunuzu yazmışsınız yakıt konusunda nasıldı ve ben bu aracı aslında biraz da eşim için istiyorum bayanın kullanımı için nasıl geri kaydırma vs yok galiba değilmi.
fiyatları hem çok yüksek geldi hemde km leri.
bu araçların 2.el durumu nasıl satarken çok zarar ettiriyor mu
yani 2010 bir aracı 30 a alıp 1 sene sonra 25 satmam değilmi
çünkü bazı arkadaşlarım citroen 2.el konusunda sıkıntılı diyor onun yerine eski kasa astra yada i30 da kafama yatıyor aslında
-
bana da çok dendi ancak hiç alakası yok aracımı 1 haftada sattım emin olun... ki şimdiki picassomu satmaya kalksam 1 hafta bile sürmez..
yakıt olarak uzun yolda 4 şehir içi eşiniz kullanacaksa en fazla 6 litre yakar 100km ortalaması..
bu sene 30 a alın hiç kaza bele olmadan seneye 32 ye garanti satarsınız..
unutmayın her 3 kullanıcıdan 2 si dizel otomatik istiyor arıyor ve alıyor.. sıfır araç alsanız haklısınız zarar edersiniz hemde hangi marka model olursa olsun siz2. el de asla zarar etmezsiniz.. ancak yineliyorum aracın km sinden çok bakımına bakın 150tl ye ekspert yaptırıyorlar mutlaka baktırın öyle alın.. bundan öncede önce sanayiye gtür 20tl ver bakıt onay alırsan resmi bi evrakla ekspert yaptırarak al..
millet elindeki memnun olmadığı aracı satmak için diğer her markayı karalıyor bunu her markaya bakarsan görürsün.. -
çok haklısınız bundan önce bende 207 peugeout vardı zarar etmedim 2.elde karda ettim hatta.
asıl iş aslında aracı bulmak ozaman, ama gel gör ki araç bulmak da çok zor.
çünkü ya kazalı araçlar var yada çok km li araçlar var.
km li bakımlı buluyorum komple boyalı çıkıyor.
ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum bundan dolayı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X