Şimdi Ara

Knight Online Gerçekleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
106.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: afk

quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

Hiç chat yapmadınızmı ?
    IRC falan ?
    mIRC Pirch falan vardı eskiden.

Sysop yada IRCop yani Kısaca Operator olan insanlar vardı.
    Kısaca o serverda sonsuz - yarı sonsuz kişiler.

Bu gm dediğiniz Game Master dır. Yani bu oyunun adminleri
    yani bu forumun moderatorleri gibi.

Birşeyleri almak zorunda değiller.

/merchant yazıyorsunuz değilmi siz.

onlarda tamamen sallıyorum ;
    /get_item raptor as id 1212209 yazıyorlar..
    hatta sonrada
    /update_property 1212209 +8

tarzı birşeyde yapılabilir.

yani kısaca istediği itemi komutla yaratır istediği kişiyide komutla banlıyor.

Şifrelerin asla gözükmeyeceğini düşünüyorum.
    Öyle şey olmaz:9

DB lerde genelde şifreler encrypted field lara yazılır.
    yani sorgu ile sizin anlayacağınız ifade ile adama tıklayarak adamın şifresini göremez.

KOHack mesela, Eminimki KO yu yapanlar piyasaya sürdü... adamın üstüne tıkladığında ilgili itemları gösteriyor.
    Bunun tek açıklaması var KOHack db ve tablo yapısını biliyor sorguluyor ve ekranda gösteriyor.

db yapısını şöyle düşünün.
    2 tablo var.
    user tablosu ve item tablosu

user tablosu
    id user_name pw lvl manner experience experince_to_lvl_up last_connection last_ip
    1 abidik gubidik 10 2 192 4500 20.01.2006 10.200.20.20

bide item tablosu

id user_id item_name item_lvl item_damage item_zart item_zurt
    1 192 dark_vane 1 100 hödö hüdü
    2 1 raptor 8 200 asda aaaa

bunun gibi düşünün
    sizin id nizin ne oldugu zaten ko client yani kullandığınız oyun programı tarafından biliniyor. id niz ile item tablosunu sorgularsanız

select * from item_table where user_id=1 gibi basit tek 1 sqlcik

o adama ait tüm ama tüm bilgiler elinize gelir. sonrada küçük bi kodla bunu ekrana yazarsınız.

bunu yapabilmek için 1 kere KO DB ipsi. KO DB TNS i (SID si yani) KO DB user ve password u (read hakkı yeterli)
    bunlar kimde var?
    ko yu yazanlarda.
    yani kohack i noah mıdır nedir o yazdı sonucta.

gm lere gelince. emin olunki sizin üstünüzdekileri falan görürler illaki onlara bir özel client yazılmıştır sizin kullandığınız simple ko yu kullanmıyorlardır.
    en azından ben olsam öyle yapardım. daha özellikli birşey yazardım. ve belki dediği gibi sundries gibi npc lere her silahı koyardım sonsuz sayfa şeklinde görülebilecek şekilde. ama bu online bir oyunu ciddi anlamda yavastırdı. Her sundries e basana bu gm mi diye bi extra sorgu göndermek ve ona göre göstermek uuzun iş.

en kolay komut satırı olayı..

/kill userid sizin disconnect olmanız bu kadar kolay sanıyorum
    /ban userid ve banlanmanız.

bide şöle bişi var userid nizi illa sizi tıklayarakmı görecek bu adamlar .. işte dediğim gibi kullandıkları ko yüksek ihtimalle farklı bir client.
    yada client girilen user ve passworde göre değişiklik gösteriyorda olabilir.
    bizim göremediğimiz komut panelleri olabilir koclient da:)

bunlar zaten kafa yorarak bulunabilecek şeyler. ama boşverin kafanızı yormayın.
    oturun oyununuzu oynayın
    unutmayın çok bağlanmayın. adamlar sebepsizce sizi banlayabilir yanlışlıkla bile olabilir.
    para vermediğiniz sürece kimsedende feedback beklemeyin yani banınız kolay kolay açılmaz.
    forumlarda okudugum cevaplar hep aynı.

lütfen bu konuda daha fazla ısrar etmeyin diyor adamlar.
    genel bir tavır :)

hadi iyi oyunlar.

bu arada deli gibi bir lag var hadi hayırlısı..

hocam dediklerinin %99u doru biri dışında GM=game moderator game master deil

+1234567890
    kesinlikle doğru bence

• beyler ztn gmler sıfremızı bılıyorlar panık yapmaya gerek yokkı

K2 networkde calısıolar yazdığın hersey doğru aslanbey ama arkadasın gm olamaz haa yok amerıca da yasıosa doğru olabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: troles_1995

saçmalık. database e bağlı bizim şifrelerimiz acc larımız. şimdi bu forumdaki yöneticiler bizim şifrelerimizi biliyor mu? hayır tabiki. DB de gizli tutulur şifreler admin de göremez.
    adamların sundriesden almasına ne gerek var. adamlar istediğini editleyebilir zaten. shard +10 yazar eline +10 shard alır bi de adam sundriesten 1 coinden 200 tane shard alıp +10 yapmak için mi kascak

BU FORUMDAKİ YÖNETİCİLER AZCIK BİLGİSAYARDAN ANLIYORSA HERKESİN ŞİFRESİNİ BULURLAR AMA AYNI YÖNTEMLE BENDE ONUNKİNİ BULURUM

• Arkadaşın bahsettiği 12 sayfalık sundries resimleri bende vardı.
    (sadece sundries değil silah satılan yerde de aynı mantık var)

Bir Türk bu inventory'i açmış ancak oradan item alımı yapamamış (belki bugünlerde almayı başarmıştır)

O kişiyi tanımıyorum ve resimler alıntıdır.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 8 Şubat 2006 8:09:56 >
  • diğer resim...

• Burada 12.sayfa görünüyor ve inventory ağzına kadar item dolu...

• quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon

İnsanı çileden çıkarırsınız

40 yıllık GM=Game master ı da game moderator yaptınız ya helal olsun daha neler görecez

Game Master??
    GM yi sen ne sandın? Oyunun efendisi??
    Böyle bir saçmalık olamaz. Ben oyunu bir foruma benzetiyorum. Bir forumda nasıl yetkili kişiler varsa, oyunda da yetkili kişiler olmalı ki düzeni korusun (böyle birşey yaptıklarını sanmıyorum ama....).

Bu Game Master saçmalığı 10-7 yaşlarında küçücük zıpaların uydurmasıdır.

Briz düşünürsen Game Master diye bir eşkiyanın mevucut olması sana da saçma gelecektir.

• Bu resimde "holly water of temple"a dikkatinizi çekerim. Ares'deki fiyatı 600m civarı...

Bu resimlerden bende 8 tane var, ancak burda vermiş olduğum 4 resim size yeterli fikir verir sanırım.
    Lütfen photoshop gibi abuk laflar etmeyin.

GorgoratH/Se7en_Sins arkadaşım bu konudaki fikirlerini bekliyorum. Sanırım programcılık ile ilgilisin. Bende tüm server'ların ip adresleri var, belki ortaya bişeyler çıkarabiliriz arkadaşım...

• quote:

Orjinalden alıntı: birdy

GM olmak istiyorum 8 . sayfaları görmek dere tepe görünmez olup uçmak gezmek istiyorum . kimseyi de banlamıycam söz

• quote:

Orjinalden alıntı: ::_CrAcK_::

quote:

saçmalık. database e bağlı bizim şifrelerimiz acc larımız. şimdi bu forumdaki yöneticiler bizim şifrelerimizi biliyor mu? hayır tabiki. DB de gizli tutulur şifreler admin de göremez.
    adamların sundriesden almasına ne gerek var. adamlar istediğini editleyebilir zaten. shard +10 yazar eline +10 shard alır bi de adam sundriesten 1 coinden 200 tane shard alıp +10 yapmak için mi kascak

BU FORUMDAKİ YÖNETİCİLER AZCIK BİLGİSAYARDAN ANLIYORSA HERKESİN ŞİFRESİNİ BULURLAR AMA AYNI YÖNTEMLE BENDE ONUNKİNİ BULURUM

cocuk sen değil şifreyi mifreyi benim routerın (ne oldugunu bilionmu acep?) ipsini bul ordan geçip bide içerdeki 3 virtual ipyi bul(oda ne ki?)
    yeter. bu forum sitesindeki siteyi kuran phpci aspcilerden herhangi biri evet bunu yapabilir. ama sen ne bu siteye müdehale edebilirsin nede öle bişi bildiğini sanıyorum.
    atıp tutma. loopa sokar i yi arttıra arttıra rezil ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorgoratH/Se7en_Sins -- 8 Şubat 2006 9:46:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

Bu resimde "holly water of temple"a dikkatinizi çekerim. Ares'deki fiyatı 600m civarı...

Bu resimlerden bende 8 tane var, ancak burda vermiş olduğum 4 resim size yeterli fikir verir sanırım.
    Lütfen photoshop gibi abuk laflar etmeyin.

GorgoratH/Se7en_Sins arkadaşım bu konudaki fikirlerini bekliyorum. Sanırım programcılık ile ilgilisin. Bende tüm server'ların ip adresleri var, belki ortaya bişeyler çıkarabiliriz arkadaşım...

kendi dediklerimin doğuruluğu vardır illaki. yani ben olsam öyle yapardım.
    bi gsm şirketinde programcı olarak çalışıyorum evet.

demekki üşengeç adminler için birde öyle bi grafiksel tasarım yapmışlar. normaldir.
    olay kendini gm olarak tanıtmakta.
    bunu user password ilemi yapıyorsun. yoksa içeri girince bir authentication komutu ilemi gm mode a geçiyorsun

/poweruser password gibi bi komutla mesela. sallıyorum.

işin mantığını bilsek yaparız. yoksa boşa kürek sallarız.

önemli olan karşı tarafın yani serverın bizi gm olarak görmesi için bizden ne beklediği.

komutmu ? ilgili usermı ? değişik bir client mı ? yada ne biliyim statik ip mi ? yoksa console danmı bağlı bu gm ler?

• quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon

İnsanı çileden çıkarırsınız

40 yıllık GM=Game master ı da game moderator yaptınız ya helal olsun daha neler görecez

Game Master??
    GM yi sen ne sandın? Oyunun efendisi??
    Böyle bir saçmalık olamaz. Ben oyunu bir foruma benzetiyorum. Bir forumda nasıl yetkili kişiler varsa, oyunda da yetkili kişiler olmalı ki düzeni korusun (böyle birşey yaptıklarını sanmıyorum ama....).

Bu Game Master saçmalığı 10-7 yaşlarında küçücük zıpaların uydurmasıdır.

Briz düşünürsen Game Master diye bir eşkiyanın mevucut olması sana da saçma gelecektir.

tam olarak bilmemekle birlikte. ankarada üniversite yıllarında iken arkadaşlar frp oyunu oynarlardı bilgisayarda değil
    bildiğin kitapla
    frp salonlarında.
    gm den bahsederlerdi.
    kulak dolgunluğu olarak aklımda game master kalmış.
    tabiki saçma geliyor. ama genelde kulak dolgunlukları doğru çıkar:)

• quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

quote:

Orjinalden alıntı: ::_CrAcK_::

quote:

cocuk sen değil şifreyi mifreyi benim routerın (ne oldugunu bilionmu acep?) ipsini bul ordan geçip bide içerdeki 3 virtual ipyi bul(oda ne ki?)
    yeter. bu forum sitesindeki siteyi kuran phpci aspcilerden herhangi biri evet bunu yapabilir. ama sen ne bu siteye müdehale edebilirsin nede öle bişi bildiğini sanıyorum.
    atıp tutma. loopa sokar i yi arttıra arttıra rezil ederim.

aspciler yada phpcilerde sadece routerimin ipsini bulur.. zate tek satırlık bi kod html variables

• gm ler oyuna bizim girdiğimiz gibi endi accountlarından girerler gm olmak için amerika da yaşamaya gerek yoktur gm ler ile adminleri karıştırmayın gm lerin yapabilecekleri sonsuz ama yetkileri sınırlıdır ayrıca sundriesde 12. sayfa falanda yok
  • 1teknik isimli kişinin yolladığı resimler tamamen uydurma bu kimse göremedi mi? kimse maradonu bilmiyor mu? orda hangi sundries varki ? orc tp nin orda sadece mana pot satan sundries var fakat arkadaş oraya çok uzak sayfayı açamaz yani resim sadece montaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanBey_ -- 8 Şubat 2006 10:28:19 >
  • DAHA FAZLA ANLATMA KALBİMİZE İNCEK SONRA HA
  • ARKADAŞIN ANLATTIKLARI BANA MANTIKLI GELDİ BİR İKİ GM İLE KONUŞTUM GÖRÜŞTÜM VE 1 TANESİDE TÜRK.OYUNUN HAKKINI VEREN KİMSEYİ BANLAYAMAZLAR.ARES TE BİR KAÇ KİŞİ BENİ BANLATMAK İSTEMİŞTİ(nedeni tahmin ediyorum çekememezlik )VE YİNE BANLANMAYACAĞIMI UMUYORUM

name: Lord_Tyranus
    lvl :70
    server:ares
  • quote:

Orjinalden alıntı: AslanBey_

1teknik isimli kişinin yolladığı resimler tamamen uydurma bu kimse göremedi mi? kimse maradonu bilmiyor mu? orda hangi sundries varki ? orc tp nin orda sadece mana pot satan sundries var fakat arkadaş oraya çok uzak sayfayı açamaz yani resim sadece montaj

ölemi canım (şimdiki ke de denemedim ama eski koda vardı).git upgrade item armscının orda birazcık araksının kenarına git orda durmadan b ye basarak yürü magic anvil die ibşey çıkcaktır.işte orasıda öle gizli bi yer.3 tane daha yer ibliodum am unuttum.bi adam speed hack klulanarak onu açmayı başarmış ne alaka bende bilmiorum.ama sonuçta ilk reismlere bende inanmasamda gidip upgrade arms satan ın yanında magic anvil die bişey olduuna %100 eminim.ama öle bişey görünmüo hatta r ye basıorum arkasından yanına giderken başka npcyle karışıo onun içni gidemiorum.ama sonuçta böle ibşey war

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.