Şimdi Ara

Knight Online Gerçekleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
106.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FireStarters

quote:

Orjinalden alıntı: FeYkLeRiNGüCü

yada "Bash" ı alacağın için kesmiyosun

bu arada bence kohack noah system tarafından yapılmadı. blackfukkametal var cypherda databaseleri hacklemişti knightın. istediği itemi yapabiliyordu. edit charlar hazırlayabiliyordu. bence öyle biri yapmıştır

ben ce bi site tarafından hazırlanmış olabilir

• GMler bazen inglizce olarak bir yazı gecerler
    Şifre sorunlarınızı biz cozemeyiz bu bizim yetkimiz dışında şifre sorunlarınızı customer support cozer diyorlar
    ACABA NEDEN
    örnegin ben GM yim seninde şifre sorunun var senin dedigine gore ki bu mantıksız ve sacma ben sana tıkladıgımda şifreni gorebilirsam o zman neden sana yardım etmiyorum
    bu oyun neden beni gm yapmış oyunculara yaradım edeyim diye degil mi
    eee ben sana yardım etmiyorsam benim gm olmamın ne faydası var oyuna ve oyunculara

ama soyle bir durum var her gm aynı yetkilere sahip degildir

örnek xigeneon gmlerinden Infinitemadness
    olimpiaya girebiliyorken

guysmiley giremiyor

diezin gmsi aynı zmanda KOL admin tum serverlarda yetkisi var

ko nun ofisinde calısan bir adam gm5 adı

hangi serverdaki gm senin arkadsın soyle bize

bende tum serverların gm lerinin adı var ve hangi ülekeden olduklarıda var

guysmiey usada yaşayan bir korelidir mesela

• asıl gerçeği kendin yaşa bırak ya
    quote:

Orjinalden alıntı: AslanBey_

selam arkadaşlar,
    Size knight online ın gerçeklerini anlatıyorum.
    bu anlatacaklarımı gm olan arkadaşımdan bizzat görerek anlatıcam. inanıp inanmamanız size kalmış...
    1- gmler herkesin çok almak istediği shardları shelleri daha bir çok kaliteli itemi sundrieslerden 1 coinden alıyorlar ( daha düne kadar 20,000coins den alıyorlardı) ewet 1 coin artık bizim 999.999.999coins verdiğimiz sheller onlara 1 coin. peki sundrieslerden nasıl alıyorlar orda yokki diyeceksiniz. sundriesler 8 sayfadır biz sadece 2 sayfasını görüyoruz yani geri kalan 6 sayfa boş. o sadece bize boş gmler sundriese girince orda shardlar sheller raptorlar herşey onları orda 1 coine bekliyor.

2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.

3-gm lerin belli levelleri yoktur onlar istediği leveli yazabilirler kendilerine ve onları göremiyoruz göreünmez geziyorlar. mage priest warrior rogue istediği chara dönüşebiliyorlar.

Ve ben onlara şunu söylüyorum siz ancak tek tek banlarsınız milleti... yiyosa 1000-2000 kişiyi birden banlayın...

Ben bunları biliyorum sizinle paylaşmak istedim gerisini siz düşünün...

• arkadaşlar resimleri siz de gördünüz ilk başta ben bu olaya inanmadım ama gm lerin birçok şeyi yapabildiklerini biliyordum örn; istediği kişinin itemini alma silme, banlama ,banlanmış üyelikleri geri açma, yüksek lwl üyelik verme, ve daha sayamayacağım şeyler yani . AMAAAAAA BENİM ASIL MERAK ETTİĞİM ŞEYLER BU GM OLACAK KİŞİLERİ KİMİN SEÇTİĞİDİR. BU ADAMLARI NERDEN BULUOLAR. KİMDİR BU ADAMLAR. BU OYUNU OYNAYAN KİŞİLER ARASINDAN MI SEÇİLİR. KİMDİR? KİMİN NESİDİR? NERDEN GELİRLER? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????SAĞOLUN
  • quote:

1teknik isimli kişinin yolladığı resimler tamamen uydurma bu kimse göremedi mi? kimse maradonu bilmiyor mu? orda hangi sundries varki ? orc tp nin orda sadece mana pot satan sundries var fakat arkadaş oraya çok uzak sayfayı açamaz yani resim sadece montaj

Senin yazdıklarına cevabımı zaten ilk mesajımda atmıştım. Lütfen daha dikkatli oku...
    Bu resimleri ben çekmedim. Bu char benim değil. Bu itemleri oyunda (sundries'te) görmedim.
    Daha ne diyeyim. Koskoca ALINTIDIR diye yazmışım.
    Altta tekrar veriyorum lütfen dikkatli oku........
    quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

Arkadaşın bahsettiği 12 sayfalık sundries resimleri bende vardı.
    (sadece sundries değil silah satılan yerde de aynı mantık var)

Bir Türk bu inventory'i açmış ancak oradan item alımı yapamamış (belki bugünlerde almayı başarmıştır)

O kişiyi tanımıyorum ve resimler alıntıdır.....

Bu resimleri çeken kişi speedhack ile bu alana ulaştığını söylemişti. Ancak ne şekilde yaptı bilmiyorum...

• bu resimler ke ın beta testinden kandırmayalım lütfen milleti
  • quote:

selam arkadaşlar,
    bu anlatacaklarımı gm olan arkadaşımdan bizzat görerek anlatıcam. inanıp inanmamanız size kalmış...
    1- gmler herkesin çok almak istediği shardları shelleri daha bir çok kaliteli itemi sundrieslerden 1 coinden alıyorlar ( daha düne kadar 20,000coins den alıyorlardı) ewet 1 coin artık bizim 999.999.999coins verdiğimiz sheller onlara 1 coin. peki sundrieslerden nasıl alıyorlar orda yokki diyeceksiniz. sundriesler 8 sayfadır biz sadece 2 sayfasını görüyoruz yani geri kalan 6 sayfa boş. o sadece bize boş gmler sundriese girince orda shardlar sheller raptorlar herşey onları orda 1 coine bekliyor.

2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.

3-gm lerin belli levelleri yoktur onlar istediği leveli yazabilirler kendilerine ve onları göremiyoruz göreünmez geziyorlar. mage priest warrior rogue istediği chara dönüşebiliyorlar.

Ve ben onlara şunu söylüyorum siz ancak tek tek banlarsınız milleti... yiyosa 1000-2000 kişiyi birden banlayın...

bu shelleri sundariesten alma olayı gerçektir. bende ss i vardı şimdi nerde bilmiyom. 20 k dan değilde 36k dı hatırladığım kadarıyla. ama gerçektir bunlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

Bu resimde "holly water of temple"a dikkatinizi çekerim. Ares'deki fiyatı 600m civarı...

Bu resimlerden bende 8 tane var, ancak burda vermiş olduğum 4 resim size yeterli fikir verir sanırım.
    Lütfen photoshop gibi abuk laflar etmeyin.

GorgoratH/Se7en_Sins arkadaşım bu konudaki fikirlerini bekliyorum. Sanırım programcılık ile ilgilisin. Bende tüm server'ların ip adresleri var, belki ortaya bişeyler çıkarabiliriz arkadaşım...

ben ne knightonline.com.my sitesinden itemlere bakıyodum çok item var ne işe yaradığını bilmiyom. ama mytrill vassel gibi görüpte ne işe yaradığını bilmediğim item değil. mesela bu resimde yeşil ve kırmızı talia var onlar ne işe yarıyo bilmiyom. sitedede bi kaç bişey vardı. glomwing lerden çıkan bişeyden falan bahsediyodu. neyden çıkıyo bu yeşil ve kımızı talia.

• ya nerden çıkarırsınız bilmem ama game master alın bakın.
    http://knightonline.e-games.com.my/announcement_content.asp?gsection=news&id=3352[/link]
  • eee şimdi sonuç ne
  • sonuç mu netking? bizi ezmeye çalışıyorlar. bırakın onlar sanalda adam olsun biz realde zaten eziyoruz onları. biz kim miyiz? TÜRKüz
  • GM LERİN HER CHARACTERE DÖNÜŞTÜĞÜ DORU AMA BİŞEY VAR GM LERİN PARAYA VEYA SHARD A İHİTYACI YOKKİ KENDİLERİ NE KADAR İSTERSE OKADAR YAPABİLİRRLER İSTEDİĞİ KADAR PARA İTEM ORDA YANLIŞIN VAR SENİN KARDEŞ
  • Haklısın kardes ayrıca neden bizi suçsuz yere banlıyorlar benim 52 lik mage gitti ben ona ne kadar ugrastım ama sonunda ban neden ama yaaaaaaaaaaaa
  • Adam tarih yazar gibi sallamış yuh yanee

• quote:

Orjinalden alıntı: Lekbu

quote:

selam arkadaşlar,

1- gm'Ler zaten istedikLerini istedikLeri zaman yarataßiLirLer , istedikLerini istedikLeri yerde istedikLeri sekiLde yarataßiLirLer.
    2- öyLe ßi yetkiLeri oLacakLarlnl düshünmüOrm ..
    3- ßu zaten yetkiLeri kapsamlnda ßishey..

arenada milletle kapışırken guysmiley geldi(bilen bilir kendisini) ve arenanın ortasında flame rock çıkardı sonrada bulcan. bulcanı ben kestim bişey çıkmadı

• BENCEDE COK HAKLI!
  • gereksiz bir tartışma :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkenj -- 13 Şubat 2006 21:01:32 >
  • war sayalım böyle bir şey war ne yapabiliriz ? oyunu bırakın o zaman karamsar kalmayın arkadaşlar online bir sürü oyun war
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertalp

quote:

Orjinalden alıntı: adonisalp

BENIM GM COK YAKIN ARKADASIM BANA TEK SOLEDIGI SIZ NE KADAR BANKAYA PARA YATIRIRSANIZ BIZIM BANKAMIZA OKADAR PARA GELIR DIOR NE BALLI

gm lerin los angeles da yaşama zorunlulugu var türk gm olabilir fakat yasadıgı yer los angeles olmak zorunda

Kardeşim belki adam LOS ANGELES'tan yazıo n blion ? ?

• çok ilginç hmmmm bunu aslında şansınabi açıcan warya uff hepsinden 10 tane çekerim :=))
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.