GM LDR DIYORSUNKI SHARDLARI SHEELERI SUNDIRESDEN CEKIYOR SONRADA ADAMLAR ISTEDIGINI YAZIP ISTEDIGI LWL E DONUSUYOR ADAMLAR NIYE SUNDİRESDEN CEKSINKI O SUNDİRES STANDART 8 SAYFA HATIRLARSAN INN HOSTESDE OLE BENCE SACMALAMISIIN BU OYUNU IYI BILEN ARKADASLARIMIZ GM LERIN NE YAPABILDIKLERINI ZATEN BILIYORLAR GEREKSIZ TOPIC
/>
adam kapağı kapatmış kaç aylık konu nerden hortladı şimdi
Konu yıllanmıs neredeyse ya yapmayın böyle artık...
quote:
Orjinalden alıntı: adonisalp
BENIM GM COK YAKIN ARKADASIM BANA TEK SOLEDIGI SIZ NE KADAR BANKAYA PARA YATIRIRSANIZ BIZIM BANKAMIZA OKADAR PARA GELIR DIOR NE BALLI
YA BİR İNSAN EVLADI BU KADARMI YALAN SÖYLER
merhaba arkadaşlar ben sizden adam üyelik isticektim ben berk e mailden ulaşın lütfen
"BAKKALIN ÇIRAĞI GM dir" diye bişeler savunuyor sanada inanmak güç....
ben gm sündiresini görmüş adamım be eskiden bi programm vardı fu**ko die onu kullanıyodum doğru bunlar sundiresde fln shard vardı 8. sayfaya kadardı programı çalıştırınca tabi ama çekemiyodum saten fd geldikten sonra kaklktı bu program
supersın bılader :D:D efsane resmen
dOĞRU OLABİLİR ben öyle bişi duymadım ama nese
quote:
Orjinalden alıntı: erayyirik
hani bi tane bi resim vardı böle sheller falan vardı 20.000 coins yazıodu üstüne geldiinde yoksa o mu?bide istesdii karakterre dönüşebilir olaabilir çünkü 4 resim görmüştüm hepsinin nici aynıydı ama farklı farklı krakterlerdi yani doru olabilir aslında bunlar
dediklerin doğru olabilir ancak bu gm ler nasıl seçiliyor?
Çok güzel bi yere barnahh basmışsın
yararlı bir topic daha
quote:
Orjinalden alıntı: Coşku
yararlı bir topic daha
hort latmayın şu topicleri
Şu Gmler hakkında denilmeyen laf kalmadı ....Lastik gibi nereye ceksen geliyor bu konu
quote:
Orjinalden alıntı: atayorgan
ben katılmıyorum
hepimiz gmyiz
quote:
Orijinalden alıntı: Le7els
hepimiz gmyiz
Lord Of HORT !!! :D Çok merak edenler pm atsın eukoda gm ye :D:D:D
quote:
Orijinalden alıntı: AslanBey_
selam arkadaşlar, Size knight online ın gerçeklerini anlatıyorum. bu anlatacaklarımı gm olan arkadaşımdan bizzat görerek anlatıcam. inanıp inanmamanız size kalmış... 1- gmler herkesin çok almak istediği shardları shelleri daha bir çok kaliteli itemi sundrieslerden 1 coinden alıyorlar ( daha düne kadar 20,000coins den alıyorlardı) ewet 1 coin artık bizim 999.999.999coins verdiğimiz sheller onlara 1 coin. peki sundrieslerden nasıl alıyorlar orda yokki diyeceksiniz. sundriesler 8 sayfadır biz sadece 2 sayfasını görüyoruz yani geri kalan 6 sayfa boş. o sadece bize boş gmler sundriese girince orda shardlar sheller raptorlar herşey onları orda 1 coine bekliyor.
2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.
3-gm lerin belli levelleri yoktur onlar istediği leveli yazabilirler kendilerine ve onları göremiyoruz göreünmez geziyorlar. mage priest warrior rogue istediği chara dönüşebiliyorlar.
Ve ben onlara şunu söylüyorum siz ancak tek tek banlarsınız milleti... yiyosa 1000-2000 kişiyi birden banlayın...
Ben bunları biliyorum sizinle paylaşmak istedim gerisini siz düşünün...
Ben gm im hepsi dogru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme