Ben katılıyorum gm ler görünmez gezer yazılarıda mor dur ben çok denk geldim ister inanın ister inanmayın
knight online NOAH SYSTEM tarafından kurulmuştur. yapımcısı noah systemdir. web site yapımcısı xıgenonda bilinen Duwolfy dir. noah system bir şirket yani. gmlerde burda çalışan elemanlar. adam nesine güvenmesin. yazıp yazıp patchleri sunuyorlar işte önümüze. kimsenin ıtemine lvline ihtiyaçları yok. yazılımı değiştirirler iş biter. hem onlar oyunu daha popüler yapmak istiyorlar. çünkü para kazanıyorlar ve bu arada egolarınıda tatmin ediyorlar. istediği zaman banlarmış. yavaş yavaş zaten millet kopuyor okuyundan alsın o raptorlarla bizzat ilgilensin noah system ne diyimki daha iyi eğlenceler raptorlu noah
knight online gerçekleri 2 açıldı. Duyrulu....
bence adam haklı gmler böyle şeyler yapabilirler bende buna şahit oldum
gm benim (dermişim) ya öle bişe war evt ama gmler sadece arkadaşın dediği gibi item yaratabiliyo şifreyye kesinlikle bakamıyo bide isediği gibi adam banlıyamıyo
akrdeş sana katılıyorumm haklısın vallabi gm olamadık gittilböyle güzel bi yazı yazı yazdın içinde saol milleti aydınlattın
ya neyse ne oynamaniza bakin keyfinize bakin keyif almiyorsaniz oynamayin degilmi
Tamamen saçmalamış
GM = Götümün Masteri o kadar mastersa nie bu şerefsiiiiz o.ç düpeçilere izin verio heee ? o kadar para yaptım ben item satınaldım hepsi silindi sanki ben yaptım düpeyi amına kodumun itememi siliosan paramı ver eşşoleşşek
ahh ahh paramız olsada bizde bi 70 lvl yaptırsak :P
quote:
Orjinalden alıntı: adonisalp
BENIM GM COK YAKIN ARKADASIM BANA TEK SOLEDIGI SIZ NE KADAR BANKAYA PARA YATIRIRSANIZ BIZIM BANKAMIZA OKADAR PARA GELIR DIOR NE BALLI
GM senin ark ın sa selam söle a.q onun ben
aslaney hadi ama koyacaksan koy şu resmi inanmayanlar inansın belki sende yalan atmş oalbilirsin tam bi fikrim yok
2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.
böle bişi olsa kimsede oyun kalmasdı
ilginc
1.gm ler istediği itemleri 1 coinden aldıkları doğru ancak sundiresten değil 2.gm ler bizi kullandığımız ıd ile görmüyorlar nickimiz ile görüyorlar.Ve üzerimize tıkladıklarında şifre e-mail gibi bilgileri göremezler(saçmalık) 3.gm ler'in tabikide belli lvlları vardır zaten ancak 70 lvl dan sonra gm liğe adaylığını koyabilirsin.Gm ler görünmez değillerdir(arkadaş biraz saçmalamış gm lere görünmez diyerek)Ve gm ler istediği chara dönüşemezler(İşte bu tam bi saçmalık)
Ayrıca ekleme yapıyım 2 tür gm vardır.Ancak uzaktan yöneten gm ler bannned yapabilirler.Dİğer gm ler sadece istediği itemleri 1 coine alabilirler ve edit yapabilirler
Ekleme yapıyım: Uzaktan yöneten gm ler saat başına para ile çalışırlar