Şimdi Ara

Knight Online Gerçekleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
106.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt canım öyledir banada sundries 12 sayfa gözüküyo geride neler var bi görsen offf yaw saçmalamayın gm dediimiz orda çalışan adamlar bu oyuna giriyolar sonra b adam secip kasıyolar ben bir kere aynı partye denk geldim o gün cevrede 2 kişi banlandı adam priestti bi buff attı o buff select char. ypmadan gitmedi bana gm dediler gerisini bilmiyorum şimdilerde öle muhteşem bi adam da yoq ortalıkta.
  • Of Of kac atne charım gitti Gmlerin Adminlerin bisieyinde degil ban,sifre degistirme vs.vs. ama banlar da haksız yere hepsi 60 üstü

Gm anca kendini donatsın ortalıkta havasını atsın fiyaka yapsın alttan NOTICE gecsin baska da bi sey yaptıgı yok anasını satıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lkillyou

benim anladığım kadarıyla gm olmakla gm charı oynamak farklı şeyler örneğin ben gm charla oynarım her yaratığa 30k damage verir kendi itemimi kasarım bu arada belli komutlarla boss da spawn edebilirim ama ban atmak event dzenlemek gibi şeyler için gm lere tam yetki verilceğini sanmıyorum çünkü işin içine o zaman para girior yani paralı bir üyeyi gm kafasına esti die banlıyamaz ayrıca benim gördüğüm gm charda yaratıkların üstünde isminden başka farklı bir id no yazıordu yani spawn için veya drop için bu id leri kullanıyor olabilirler ben programcılıktan anlamam ama gm char oynamak zevklidir heralde

O gösterdigin siteye girdim gerci Beramuslu degilim ama olsun cok buyuk serefsizlik yapmıslar resmen Beramus'u kurutmuslar itler..

• YETER ARTIK OYNIYCAKSANIZ OYNAYIN OYNAMIYCAKSANIZDA OYNIYANLARIN ZEVKİNE KARIŞMAYIN MADEM SHELL 1COİN GİTSİN ALSIN GÜLE GÜLE KULLANSIN BEN GİDİP 650M YE ALMAYA RAZIYIM......
  • içimi rahatlattın kanka ben ban yermiyim die korkuodum şimdi hiç korkum kalmadı ehu

• quote:

Orjinalden alıntı: _OzbeK_

Sana katılıorum arkadasım bence dogru cünkü beinm arkadasım bi server kurdu

inanın weya inanmayın Sundreste Sheller,Shardlar , Chitinler ne ararsan WAr ben Gözümle gördüm

İstedigi zaten önünde boss cıkarıor...

ama kendi serveri dedim ya Kendi si kesior cıkardıklarını :D

hay alla meziklere bak ya adam gm olmuş siz ne dionuz adam shard dan felan bahsedio adam istese kendne bi silah yapar şekli shard şeklinde olur silahın ismini elmorad sken koyar damage ini 99999 yapar allam ya sizn kadar eziini görmedim lan karşımda olsan patlatırım bidane suratının ortasına hay sikko ya

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanBey_ -- 21 Mart 2006; 11:15:22 >
  • bende duymuştum bu denilenleri doğruluk payı var bence
  • bu kadar açıklama yapmaya gerek yoktu zaten db adamların elinde gerisi çok dert diil her istediğini ordan halleder
  • 1. mesajdan son mesaja Kadar okudum. Tek Gördüğüm Tam olarak İşin Mantığını bilmeyen insanların bile
    Olurmu, Saçmalama, Atma, Yalan, Fake demiş olması. Bazı arkadaşlarki Katılıyorum ve Katılmıyorum tarzında cevaplar vererek Kendilerini Ortaya koydular onların hepsine +1 Gönlümden. Tek lafım var Birşey bilmeyen sadece Kendi mantığına yada Mantık Sınırlarına uymadığı için Şiddedtle Karşı çıkanlara. Bilmiyorsanız konuşma Konuşma Adam Sansınlar. Gelelim GM Yetkileri İrc den bahsettiniz Orada 2 çeşit yönetici vardır İrcop ve ADmin. Adminler ircop ların altındaydı yalnış hatırlamıyorsam. hiyerarşiyi bilmiyorum ama yetki farkı var. KE de de böle bir ayrım olabilir. Fazla uzatmak istemiyorum Paylaşım Güzel Mantıklı Teşekkürler. Eleştiriler Yıkıcı ve kırıcı olmamalı diye düşünüyorum. Bir insanın söğlediğine katılmıyorsanız Katılmadığınızı söyleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AslanBey_

selam arkadaşlar,
    Size knight online ın gerçeklerini anlatıyorum.
    bu anlatacaklarımı gm olan arkadaşımdan bizzat görerek anlatıcam. inanıp inanmamanız size kalmış...
    1- gmler herkesin çok almak istediği shardları shelleri daha bir çok kaliteli itemi sundrieslerden 1 coinden alıyorlar ( daha düne kadar 20,000coins den alıyorlardı) ewet 1 coin artık bizim 999.999.999coins verdiğimiz sheller onlara 1 coin. peki sundrieslerden nasıl alıyorlar orda yokki diyeceksiniz. sundriesler 8 sayfadır biz sadece 2 sayfasını görüyoruz yani geri kalan 6 sayfa boş. o sadece bize boş gmler sundriese girince orda shardlar sheller raptorlar herşey onları orda 1 coine bekliyor.

2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.

3-gm lerin belli levelleri yoktur onlar istediği leveli yazabilirler kendilerine ve onları göremiyoruz göreünmez geziyorlar. mage priest warrior rogue istediği chara dönüşebiliyorlar.

Ve ben onlara şunu söylüyorum siz ancak tek tek banlarsınız milleti... yiyosa 1000-2000 kişiyi birden banlayın...

Ben bunları biliyorum sizinle paylaşmak istedim gerisini siz düşünün...

+1

• aslan arkadasım ama omuyo nerde bu gm resımlerı hala
  • Bu arada Harpy kılığında Bir Gm in Arkadaşla Dalga geçtiğini Duydum Skill bug Döneminde :D
    Olay şöyle olmuş. (yakın arkadaşım sallamaz.) Arkadaş Haypy kesmeye çelışmış alanla toplu eee skil bug var tabi 3 alan :D 2 yada 3. luresiymiş 1 harpy Ölmüyormuş bug sanmış. LVL55 o arada eleman. Derken "abi bi baktım harpy nin enerji doldu 1 sn de oha dedim ne oluyoz." hemen arkasından Beni Öldüremezsin Salak adam yazan bir yazı :DDD yarıldım ama yazan BlackWinds türk admin. eleman Gülsünmü ağlasınmı Çat BAN :DDD Aslında bu konularda BlackWinds i tanıyan varsa onun yardımını ve bilgisini istesek Bu tartışma sonuca bağlanır sanırım.
  • Beyler Gm Demek Game Master Demek yada Güild master olarak geçer ama Game masterlar sadece knight online da deil bütün online oyunlarda olur ve onların işi harbi olarak çok zordur adminler 2 katı daha zor ama knight online daki gmler bunu tam olarak ne oldunu anlamamış millete hava atıyorlar banlıyorlar vs... ben şahsen knight beyenmedim gmler batırıyorlar MGM ler çalışıyor Mgm ne diye sorarsanız GM daha üst seviyesi yane adminler MGM ler çalışıyor Gmler hava atıyorlar bu kadar basit ben size kısa olarak silkroad tafsiye ederim gmler çok iyi ne ban ne eşya çalıyorlar tam bi Game masterlık yapıyorlar ben önceden ragnarok online oynuyordum orda kendi serverımdan biliyorum ;)

Herkeze İyi Oyunlar
  • çok doğru söyledin kardeş. sadece onlar hava atıyorlar. ONLARIN EGOLARINI TATMİN ETMEK İSTEMİYORUM. BIRAKTIM OYUNU. ALSIN RAPTORLARLA ŞAHSEN İLGİLENSİN İYİ GELİR ONLAR :d
  • dogrudur ne diyim
  • gm olmak böyle bişi
    alttan mor yazarsın
    http://img64.imageshack.us/my.php?image=gmcoby7hc.jpg
    sevdiğin kişlerin adına notice geçersin millet dumur olur
    http://img76.imageshack.us/my.php?image=honda4df6hv.jpg
    orcların önünde oturursun onlara vurursun ama onlar seni göremez vuramaz salak salak seni ararlar
    http://img57.imageshack.us/my.php?image=121231242aq.jpg
    daha çok fazla ss im var ama kendi charımın güvenliği için onları koyamıyacağım

• bence saçma
  • mbr arkadaşlar biliyomusunuz ben oyun aldığım zaman oyuna çok ilgi duyarım knight online de bile ama ben oyunların etkisi altıda kalmam bir oyun aldığım zaman o ilgim bir ay sürer yani sıkar
  • abicim sen bi yerden kopya cekmiş olmayasın ?
    ben bu yazıları daha once okumustum
    ayrıca biz nerden bilelim senin emmi oglunun gm ldugunu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.