Şimdi Ara

Knight Online Gerçekleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
106.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla ben bebnim oynadıgım serverın gmsini gordum. warrior du.elinde dual +8 raptor wardı
  • bütün yazıları okudum sadece resimleri bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur54529

Kırmızılara aldığım yerlere birazına katılıyorum birazına katılmıyorum çünkü şifreleri adminler görebilir ama diğer bilgilerinin hepsini yönetici paneline giren herkes görür.
    Not: şifren bi dosyada saklıdır haklısın bu dosyada serverdadır servera girebilen herkles şifreni görebilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: troles_1995

saçmalık. database e bağlı bizim şifrelerimiz acc larımız. şimdi bu forumdaki yöneticiler bizim şifrelerimizi biliyor mu? hayır tabiki. DB de gizli tutulur şifreler admin de göremez.
    adamların sundriesden almasına ne gerek var. adamlar istediğini editleyebilir zaten. shard +10 yazar eline +10 shard alır bi de adam sundriesten 1 coinden 200 tane shard alıp +10 yapmak için mi kascak

Hayır mdb 'de kayıtlı olan şifreleri admin de göremez,şifrelidir dosya çünkü...O şifreleme öyle basit birşey değil :)

• Arkadaşlar boşuna bu topicte vakit harcamayın. Onun yerine oyununuzu oynayın (gm'lerin çekemedikleri ve gözüne aldıklarını banladıkları bir oyunda)... Zaten yakında türk serverleri acılacakmış. OYUNDA TAVŞAN GİBİ ÇOĞALDIK ZATEN... O zaman fazla bir sorun olmaz heralde yeni gmler filan
    ayrtıca topicin konusunu değiştirmwek istemem ama türk serveriyle ilgili ne biliyorsanız yeni acacağım #123# ile başlayan topice beklerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagen

Ben WOW kurmuştum merakımdan Kendi bilgisayarıma server olarak..Kendimi de GM yapmıştım..

Benzer olması lazım KE ile..

İstediğim yere spawn koyabiliyordum istediğim Yaratığı istediğim sayıda çıkarmak için..

İstediğim lvl yada exp ı verebiliyordum istediğim kişiye..

İstediğim oranda para ve item yaratabiliyordum inventory me..

Ban layabilir.Susturabilir.Ama şifre ve e-mail göremez zannetmiyorum.

Yetkiler vardır bence GM lerinde seviyeleri olmalı..

Öyle herkese item para yaratma yetkisi vereceklerini zannetmiyorum..

Belli GM lerde olmalı..Bence

sen aresteki EaGeN misin ASSASINS clanının başkanı eğer oysan clanın resmini çok kötü şeçmişiniz
    spike resmi koymuşunuz resmen yaa

• bosuna tartısıozz bu anlatılanlar gercek olsa ne olur olmasa ne olur bize faydası yok.
    Gm sifre gorebilir demiş bası arkadaslar, gorse nolur? napcak ki senin adamını?
    istese anında 80 lvl olur. dimi yani
  • Fazla büyütmüssün olayı sanki adamlar aldıklarıyla level kasıolar
  • way canina!! paylaşım için yürekten teşekkür ederim
  • tek bişey söylüyorum şu kendini bilmişler
    adamın söyledikleri son derece doğru katıl veya katılma hemen yok saçma yok tarak yok tabak baba alem cameralara türübünlere oynuyo bırakın beyler

• quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

Burada 12.sayfa görünüyor ve inventory ağzına kadar item dolu...

way be

• eyvallah asaian_baba_44 . bende insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum. sadece bildiklerimi paylaştım. bişey demiyorum bundan sonra foruma başka konuda açmıyorum ne halleri varsa görsünler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Dediklerin mantıklı ama herkes bugünlerde ;

" Benim arkdassım GM dir"

" Benim emmioglu GM dir "

"Bakkalın çıragı GM dir" diye bişeler savunuyor sanada inanmak güç....

benim hala kızı gm isteyen pm atsın +10 itemler veriim

ama mantıklı dediklerin

• alsnabey hanı ss nerde ss yalan soleme pıs yalancı
  • deep__man efendi ol efendi. Adam olmaya çalış başarabilirsin kendine güven sadece.... olamazsan insan ziyanısın başka bişey değil. İNSAN ZİYANI
  • AslanBey solediklerin dogru ama millet kulaktan dolma bilgileri tercih ediyo genelde.
  • promak teşekkür ederim sana. ewet malesef öyle. zaten oyunda baymaya başladı artık böyle giderse knightta sadece gmler tek kale maç yapcak gibi gözüküyor :D
  • bu yanlış oldu ikincisi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanBey_ -- 17 Nisan 2006; 12:43:48 >
  • yaws anlamadığım şu bu oyunu kuranlar bu gm lere nasıl güveniyo?
    sanırım bunlar belli i para ödüyo yada öle bişi
  • bu oyun dan her türlü .... u beklerim artık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.