Şimdi Ara

Knight Online Gerçekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
106.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size knight online ın gerçeklerini anlatıyorum.
    bu anlatacaklarımı gm olan arkadaşımdan bizzat görerek anlatıcam. inanıp inanmamanız size kalmış...
    1- gmler herkesin çok almak istediği shardları shelleri daha bir çok kaliteli itemi sundrieslerden 1 coinden alıyorlar ( daha düne kadar 20,000coins den alıyorlardı) ewet 1 coin artık bizim 999.999.999coins verdiğimiz sheller onlara 1 coin. peki sundrieslerden nasıl alıyorlar orda yokki diyeceksiniz. sundriesler 8 sayfadır biz sadece 2 sayfasını görüyoruz yani geri kalan 6 sayfa boş. o sadece bize boş gmler sundriese girince orda shardlar sheller raptorlar herşey onları orda 1 coine bekliyor.

2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.

3-gm lerin belli levelleri yoktur onlar istediği leveli yazabilirler kendilerine ve onları göremiyoruz göreünmez geziyorlar. mage priest warrior rogue istediği chara dönüşebiliyorlar.

Ve ben onlara şunu söylüyorum siz ancak tek tek banlarsınız milleti... yiyosa 1000-2000 kişiyi birden banlayın...

Ben bunları biliyorum sizinle paylaşmak istedim gerisini siz düşünün...

• ben katılmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AslanBey_

selam arkadaşlar,
    bu anlatacaklarımı gm olan arkadaşımdan bizzat görerek anlatıcam. inanıp inanmamanız size kalmış...
    1- gmler herkesin çok almak istediği shardları shelleri daha bir çok kaliteli itemi sundrieslerden 1 coinden alıyorlar ( daha düne kadar 20,000coins den alıyorlardı) ewet 1 coin artık bizim 999.999.999coins verdiğimiz sheller onlara 1 coin. peki sundrieslerden nasıl alıyorlar orda yokki diyeceksiniz. sundriesler 8 sayfadır biz sadece 2 sayfasını görüyoruz yani geri kalan 6 sayfa boş. o sadece bize boş gmler sundriese girince orda shardlar sheller raptorlar herşey onları orda 1 coine bekliyor.

2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.

3-gm lerin belli levelleri yoktur onlar istediği leveli yazabilirler kendilerine ve onları göremiyoruz göreünmez geziyorlar. mage priest warrior rogue istediği chara dönüşebiliyorlar.

Ve ben onlara şunu söylüyorum siz ancak tek tek banlarsınız milleti... yiyosa 1000-2000 kişiyi birden banlayın...

ne yaptın olm sen böle efsane gibi bişey yapmışınız olayı :D:D:D:D:

• quote:

Orijinalden alıntı: adonisalp

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    siz bilirsiniz beyler benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanBey_

siz bilirsiniz beyler benden söylemesi

Alıntıları Göster
    hani bi tane bi resim vardı böle sheller falan vardı 20.000 coins yazıodu üstüne geldiinde yoksa o mu?bide istesdii karakterre dönüşebilir olaabilir çünkü 4 resim görmüştüm hepsinin nici aynıydı ama farklı farklı krakterlerdi yani doru olabilir aslında bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: AslanBey_

selam arkadaşlar,

1- gm'Ler zaten istedikLerini istedikLeri zaman yarataßiLirLer , istedikLerini istedikLeri yerde istedikLeri sekiLde yarataßiLirLer.
    2- öyLe ßi yetkiLeri oLacakLarlnl düshünmüOrm ..
    3- ßu zaten yetkiLeri kapsamlnda ßishey..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

hani bi tane bi resim vardı böle sheller falan vardı 20.000 coins yazıodu üstüne geldiinde yoksa o mu?bide istesdii karakterre dönüşebilir olaabilir çünkü 4 resim görmüştüm hepsinin nici aynıydı ama farklı farklı krakterlerdi yani doru olabilir aslında bunlar

Alıntıları Göster
    arkadaşım olabilir değil doğru zaten. ismimi boşuna mı yazmadım. bunu okuyan bir gm beni banlamaz mı ?
  • quote:

arkadaşım olabilir değil doğru zaten. ismimi boşuna mı yazmadım. bunu okuyan bir gm beni banlamaz mı ?

Alıntıları Göster
    Dediklerin mantıklı ama herkes bugünlerde ;

" Benim arkdassım GM dir"

" Benim emmioglu GM dir "

"Bakkalın çıragı GM dir" diye bişeler savunuyor sanada inanmak güç....
  • quote:

Alıntıları Göster
    ewet ben sana katılıyorum aslanbey çünkü bu dediğini bi kral arkadaşımdan duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.T.Sd_Kalimero

ewet ben sana katılıyorum aslanbey çünkü bu dediğini bi kral arkadaşımdan duymuştum

Alıntıları Göster
    tamam arkadaşım senin emmioğlu gm olsun. ben inanın veya inanmayın diye yazmadım. gördüklerimi sizinle paylaşmak istedim yazmayız bi daha....
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.T.Sd_Kalimero

Alıntıları Göster
    doğru olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayorgan

ben katılmıyorum
    1. ve 3. madde için bir biglim olmadığından yorum yapmıyorum. ancak 2 . maddeye katılmıyorum . Daha öncede belirtilmişti. Gm ler kimsenin şifresini göremezler. Ancak birine kafayı takarda bulmak isterse mümkündür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drizzt

1. ve 3. madde için bir biglim olmadığından yorum yapmıyorum. ancak 2 . maddeye katılmıyorum . Daha öncede belirtilmişti. Gm ler kimsenin şifresini göremezler. Ancak birine kafayı takarda bulmak isterse mümkündür :)

Alıntıları Göster
    saçmalık. database e bağlı bizim şifrelerimiz acc larımız. şimdi bu forumdaki yöneticiler bizim şifrelerimizi biliyor mu? hayır tabiki. DB de gizli tutulur şifreler admin de göremez.
    adamların sundriesden almasına ne gerek var. adamlar istediğini editleyebilir zaten. shard +10 yazar eline +10 shard alır bi de adam sundriesten 1 coinden 200 tane shard alıp +10 yapmak için mi kascak

• quote:

Orijinalden alıntı: troles_1995

saçmalık. database e bağlı bizim şifrelerimiz acc larımız. şimdi bu forumdaki yöneticiler bizim şifrelerimizi biliyor mu? hayır tabiki. DB de gizli tutulur şifreler admin de göremez.
    adamların sundriesden almasına ne gerek var. adamlar istediğini editleyebilir zaten. shard +10 yazar eline +10 shard alır bi de adam sundriesten 1 coinden 200 tane shard alıp +10 yapmak için mi kascak

Alıntıları Göster
    adamın bastığı + oluyor zaten yanma diye bi problemi yok onun

• quote:

adamın bastığı + oluyor zaten yanma diye bi problemi yok onun

Alıntıları Göster
    mantıklı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda.

mantıklı bence

Alıntıları Göster
    mantıklı bi açıklama kafaları karıştırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: assaisianarceryy

mantıklı bi açıklama kafaları karıştırıyor

Alıntıları Göster
    BENCE MANTIKLI DEİL OLMAZ ÖLE ŞİFRELERİ GÖREMEZ WE TROLES İN DEDİĞİ GİBİ İSTEDİĞİNİ YAPAR SHARD YAZAR ELİNE SHARD GELİR DAHA NE DİE GİDİP PARA KASIP DA ALSIN Kİ

• quote:

Orijinalden alıntı: aponur_tr

BENCE MANTIKLI DEİL OLMAZ ÖLE ŞİFRELERİ GÖREMEZ WE TROLES İN DEDİĞİ GİBİ İSTEDİĞİNİ YAPAR SHARD YAZAR ELİNE SHARD GELİR DAHA NE DİE GİDİP PARA KASIP DA ALSIN Kİ

Alıntıları Göster
    arkadaşım adam seni commandı açıp üzerine tıklayıp knight banned yapabilir tmmda. charınada girebilir bunuda bil. + hem para lafı eden oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: troles_1995

Alıntıları Göster
    Kırmızılara aldığım yerlere birazına katılıyorum birazına katılmıyorum çünkü şifreleri adminler görebilir ama diğer bilgilerinin hepsini yönetici paneline giren herkes görür.
    Not: şifren bi dosyada saklıdır haklısın bu dosyada serverdadır servera girebilen herkles şifreni görebilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: troles_1995

• quote:

Orijinalden alıntı: onur54529

Kırmızılara aldığım yerlere birazına katılıyorum birazına katılmıyorum çünkü şifreleri adminler görebilir ama diğer bilgilerinin hepsini yönetici paneline giren herkes görür.
    Not: şifren bi dosyada saklıdır haklısın bu dosyada serverdadır servera girebilen herkles şifreni görebilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: troles_1995

Alıntıları Göster
    herseye katılmaktan zıyade onay verıyorum dıyeyım.oyle olur zaten.ama sıfrelerı falan goremezler.ha bıde senın arkadasının gm olduguna ınanmıyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.