Şimdi Ara

Knight Online Gerçekleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
106.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim bakkal Hayri Abi var adam "gm"!!!!Dehşet bir şey yaw...
  • ben daha teğmen yada yüzbaşıyken yazmıştım buna cevap yinemi uplandı bu konu şuan 1200+ mesajla binbaşıyım
    edit:1253 mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 4 Ağustos 2006; 20:44:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

ben daha teğmen yada yüzbaşıyken yazmıştım buna cevap yinemi uplandı bu konu şuan 1200+ mesajla binbaşıyım
    edit:1253 mesaj

• bence yalandır yoksa bütn milletin charını banlardı gm
  • kingyankee hayal dünyasında yaşıyoGM ler üstüne tıklayıp kill yapabilirler demişgülmekten ölcem yahu gm ler dc veremezler bunu sadece adminler yapabilirler.Eğer gm ler oyunun teknik işleriyle ilgili değişiklik yapabilseydi adminler niye var burda.
  • KO şirketi USA sınırları dışında yaşayan birini GM yapmıyor. Yani GM sizin bakkal yada manav olamaz.
  • 1. si gm lere özel shop vardır. sundrieste aşşa sayfalarınde ole bişi yok
    2. si gm ler senin özel bilgilerine ASLA VE ASLA ulaşamaz . bunlar ancak k2 nin üst düzey yoneticilerinde vardur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

1. si gm lere özel shop vardır. sundrieste aşşa sayfalarınde ole bişi yok
    2. si gm ler senin özel bilgilerine ASLA VE ASLA ulaşamaz . bunlar ancak k2 nin üst düzey yoneticilerinde vardur

Hele şükür Knight'tan anlayan birileri çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.T.Sd_Kalimero

ewet ben sana katılıyorum aslanbey çünkü bu dediğini bi kral arkadaşımdan duymuştum

• Bende katılmıyorum Çünkü Bu yenı Patch de Sundıresde 12 sayfa var
  • quote:

Orjinalden alıntı: hallowenxx

Kohack'te yakında yaratığa tıklayarak hangi itemi düşüreceğini öğrenebileceksiniz

ÖRN:

Atıyorum SQ çıktı karşınıza.Tıklıyorsun SQ'ya sağ alt köşede ne droplayacağını görüyorsunuz.
    Amulet of Bash yazıyor diyelim.
    Amulet of bash işimize yaramayacağı için kesmiyoruz

çok süper sin haci

• quote:

Orjinalden alıntı: Shıtmyass

quote:

Orjinalden alıntı: hallowenxx

Kohack'te yakında yaratığa tıklayarak hangi itemi düşüreceğini öğrenebileceksiniz

ÖRN:

Atıyorum SQ çıktı karşınıza.Tıklıyorsun SQ'ya sağ alt köşede ne droplayacağını görüyorsunuz.
    Amulet of Bash yazıyor diyelim.
    Amulet of bash işimize yaramayacağı için kesmiyoruz

çok süper sin haci

Öle şeymi olur ya

• quote:

Orjinalden alıntı: ancientkiller

quote:

Orjinalden alıntı: _OzbeK_

Sana katılıorum arkadasım bence dogru cünkü beinm arkadasım bi server kurdu

inanın weya inanmayın Sundreste Sheller,Shardlar , Chitinler ne ararsan WAr ben Gözümle gördüm

İstedigi zaten önünde boss cıkarıor...

ama kendi serveri dedim ya Kendi si kesior cıkardıklarını :D

hay alla meziklere bak ya adam gm olmuş siz ne dionuz adam shard dan felan bahsedio adam istese kendne bi silah yapar şekli shard şeklinde olur silahın ismini elmorad sken koyar damage ini 99999 yapar allam ya sizn kadar eziini görmedim lan karşımda olsan patlatırım bidane suratının ortasına hay sikko ya

dediklerine dikkat et kurallar olmasaydı şimi sana burda bişey söylerdim ama neyse uyuz ettin beni admin pls

• ewt olabilir
  • ne atmışsın be aga oyunun efsanesini yazdın walla:D birden oyunun hikayesi değişiwerdi

• adam istedigi zaman boss koyabilio neden shard shell vb itemleri sundriesten alsın ? kendine yapar bence aşırı saçma
  • YAW SOKARIM KNIGHTAA BASLARIM ULAN HELE BU A.Q.DUMUN FORM SITESINE
  • Ya bu oyunun yöneticisi değilmi her istediğini yapar niye KO Gerçekleri diye bir topic açılmış anlamadım
  • benim takildigim int cafenin sagibi de gm ve aslan kardesimizin soylediklerinin hepsi dogru anck tek bi konuda yanlis soyluyo olabilir oda ustune tkliyinca sifre id nin gorunmesi konusudur.. anck 2 dk lik bi ugras sonucu sifremizi id mizi herseyimizi ogrenebliriler ama itemlarin 1 coin oldugunuda bende gozumle gordm ama sheller sundriesde degil tyroon da satiliyodu yada armorda bu ikisinden biri kiyafetler kendi yerinde sialhlar kendi yerinde
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.