programcılıktan az çok anlarım private server kurdum gm yaptım kendimi gm ile normal char arasında 1 sayı fark var normal char 1 gm 0 aynı clientten giriyosun değişik komutlar kullanıyosun /arrest vs. vs. gibi kendime para veya item getiremedim direk db ye yazıyorum o zman oluyo :D neyse siz bırakın gm flan filan da kasın gitsin item nasıl olsa bulursunuz adam gibi kastıktan sonra
inanıyorum.
Hiçbir GM, hiçbir şekilde bir userın ID ve Şifresini alenen göremez. Ancak illegal bir yola başvurması gerekir. GM bir userı bir adminin yardımı olmadan hackleyemezde en üst düzey GM de olan yetki sadece yetkisidir ...
quote:
Orjinalden alıntı: hallowenxx
Kohack'te yakında yaratığa tıklayarak hangi itemi düşüreceğini öğrenebileceksiniz
ÖRN:
Atıyorum SQ çıktı karşınıza.Tıklıyorsun SQ'ya sağ alt köşede ne droplayacağını görüyorsunuz. Amulet of Bash yazıyor diyelim. Amulet of bash işimize yaramayacağı için kesmiyoruz
ola bilir ole bisey :) adamla dalga gecmeyın bari
amulent of bash güzel espirik
hemen ekle benş oraya bakimm hıım dettt
zuha
quote:
Orjinalden alıntı: YuquaiLon
İnsanı çileden çıkarırsınız
40 yıllık GM=Game master ı da game moderator yaptınız ya helal olsun daha neler görecez
solediklerin kesinlikle dogrudur size bi site vercem ordaki yazilari okuyn orda game master (gm) yaziyo
GM LDR DIYORSUNKI SHARDLARI SHEELERI SUNDIRESDEN CEKIYOR SONRADA ADAMLAR ISTEDIGINI YAZIP ISTEDIGI LWL E DONUSUYOR ADAMLAR NIYE SUNDİRESDEN CEKSINKI O SUNDİRES STANDART 8 SAYFA HATIRLARSAN INN HOSTESDE OLE BENCE SACMALAMISIIN BU OYUNU IYI BILEN ARKADASLARIMIZ GM LERIN NE YAPABILDIKLERINI ZATEN BILIYORLAR GEREKSIZ TOPIC
quote:
Orjinalden alıntı: w0lky
Dediklerin mantıklı ama herkes bugünlerde ;
" Benim arkdassım GM dir"
" Benim emmioglu GM dir "
"Bakkalın çıragı GM dir" diye bişeler savunuyor sanada inanmak güç....
wallaha cok dogru goren 50000000 gm var sanacak herkesin bi arkadası gm
cok bilion sanki sen forum kendini bişe sananlarla dolmus
quote:
Orjinalden alıntı: FireStarters
quote:
Orjinalden alıntı: FeYkLeRiNGüCü
yada "Bash" ı alacağın için kesmiyosun
bu arada bence kohack noah system tarafından yapılmadı. blackfukkametal var cypherda databaseleri hacklemişti knightın. istediği itemi yapabiliyordu. edit charlar hazırlayabiliyordu. bence öyle biri yapmıştır
tabi tabi
Yeter laan bırakın bitsin bu oyunu kardeşim : )
quote:
Orjinalden alıntı: adonisalp
BENIM GM COK YAKIN ARKADASIM BANA TEK SOLEDIGI SIZ NE KADAR BANKAYA PARA YATIRIRSANIZ BIZIM BANKAMIZA OKADAR PARA GELIR DIOR NE BALLI
tabi canım ztn gm benim kankim ana sınıfı arkadaşım banla dediğimi banlıo
NEDEN OLMASIN Kİ ACI GERÇEKLER
biraz deil bayaaa bi yazmışın bnce dielimki snn dediin doru bırakta olsun o kdr ayrıcalıı adamlar gm olmuş boru deil
ben bişi diicem 1. sayfada bi kardeş kohack adminler tarafından desteklenerek yapılmıştır gibi bişi sölüyor ve ben buna sonuna kadar katılıyorum
adamlar database yi veriyo kohack (koxp) u paralı yapanlara onlarda koxpu yapıyorlar ve parayla üyelik satıyorlar ve k2 network de bundan pay alıyo ve parasını tıkır tıkır kazanıyo adamlar hem premium hem düpe hem edit hem koxp tan alıyolar adamlarda daha ne olsun adamlar artık bill gates i aşmıştır ama knight online underground olarak tanımlandığı için pek basına çıkmıyor tıpkı rap çilerin pek magazine çımmaması gibi ben bu konuda ciddiyim bence bu adamlar bill gates den de zengin adamlar düşünsenize bu oyunu 8milyon kişi oynuyor ve %70 kadarı nerdeyse premiumlu ve nerdeyse o kadarı paralı koxp kullanıyo
bakın arkadaşlar bu adamlar türkleri oyundan kovmaya çalışıyolar ama tek gelir kaynakları türkler bakın bu oyunu oynayın ama sakınnn premium ve paralı koxp gibi şeyler satın almayın o zaman batsınlarda nasıl türkleri yırtıla yırtıla çağırıyolar ben bu oyunun hastasıyım dersime çalışmaz bunu oynarım hiçbi şeyi takmas bu oyundaki charımı takarım ama asssslllllaaaaa k2 networke para yedirmem ölsem bile oyunu bırakmak pahasına o k2 network deninen pisliklere para yedirmem biras akıllı olun sizde presiz koxp suz oynayın adamlar bi aşşa düşsünler benim düşüncem bu sonuçta oyun 80 lwl olmak için neden milyarlar harcayasınınzki edit yapıp 5-10 milyar neden veresiniz ki adamlar bulmuş para kırma yolunu yapmış oyunu herkes oynasın dio sizde s.....m kıyar dienin peşine bi avuç tuzla gidiysonoz bence biras düşünerek oynayın oynamanında bi sınırı war kendinizi kaptırıp bi oyuna odaklanmayın tüm hayat knight online de 80 lwl olmaktan ibaret deil derslerini 5 yapmaktan ünivdersitede diploma alıp doktora yapıp iyi bi meslek sahibi olup hayatını yaşamak 80 lwl olunca k2 network sana 100000000000000 milyar para ödülümü veriyo HAYIR e o zaman neden 80 lwl olmak için uğraşıyosun bende oynuyorum ama çooookkk ileri götürmüyorum sonuçta bi oyun bağımlılık yapan bi ilaç deil bağlanasın hayatının tümü char deil bağlanasın her eline +10 raptor aldıında eline diploma almış almayacaksın her eslanta gitiiğinde doktora yapmıuş olmayacaksın her quest yaptıında aylık maaş kazanmayacaksın sadece hediyeler oyun içinde bu kadar uzun ca anlatmam sizin iice okuyup anlamanız herşey oyun hayat diil herşeyy oyunnnnnn (tabi size göre)