Şimdi Ara

Knight Online Gerçekleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
106.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• neyi tartısıyorsunuz bosuna adamlar sizin sikayetınıze bıle takmıyor biz hala onları tartısıyoruz

• [code][/code][simage][/simage]

quote:

• dd

• hep ole
    • hep söyle
    • neden böyle
    bitiim senle
  • gmler az maaaşlı kölelerdir !
  • Saçmalık Bence Gm Arkadaşından Öğrenmişmiş
  • Bence bu topic bütünüyle bi saçmalık gmlerin gerçeklerini öğrenip napıcaksak
  • quote:

Orjinalden alıntı: AslanBey_

selam arkadaşlar,
    Size knight online ın gerçeklerini anlatıyorum.
    bu anlatacaklarımı gm olan arkadaşımdan bizzat görerek anlatıcam. inanıp inanmamanız size kalmış...
    1- gmler herkesin çok almak istediği shardları shelleri daha bir çok kaliteli itemi sundrieslerden 1 coinden alıyorlar ( daha düne kadar 20,000coins den alıyorlardı) ewet 1 coin artık bizim 999.999.999coins verdiğimiz sheller onlara 1 coin. peki sundrieslerden nasıl alıyorlar orda yokki diyeceksiniz. sundriesler 8 sayfadır biz sadece 2 sayfasını görüyoruz yani geri kalan 6 sayfa boş. o sadece bize boş gmler sundriese girince orda shardlar sheller raptorlar herşey onları orda 1 coine bekliyor.

2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.

3-gm lerin belli levelleri yoktur onlar istediği leveli yazabilirler kendilerine ve onları göremiyoruz göreünmez geziyorlar. mage priest warrior rogue istediği chara dönüşebiliyorlar.

Ve ben onlara şunu söylüyorum siz ancak tek tek banlarsınız milleti... yiyosa 1000-2000 kişiyi birden banlayın...

Ben bunları biliyorum sizinle paylaşmak istedim gerisini siz düşünün...

naptın sen bea gm den bahsediyoz oyun kuruculardan deil

• bu 9999999999999999999 kere verildiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

Hiç chat yapmadınızmı ?
    IRC falan ?
    mIRC Pirch falan vardı eskiden.

Sysop yada IRCop yani Kısaca Operator olan insanlar vardı.
    Kısaca o serverda sonsuz - yarı sonsuz kişiler.

Bu gm dediğiniz Game Master dır. Yani bu oyunun adminleri
    yani bu forumun moderatorleri gibi.

Birşeyleri almak zorunda değiller.

/merchant yazıyorsunuz değilmi siz.

onlarda tamamen sallıyorum ;
    /get_item raptor as id 1212209 yazıyorlar..
    hatta sonrada
    /update_property 1212209 +8

tarzı birşeyde yapılabilir.

yani kısaca istediği itemi komutla yaratır istediği kişiyide komutla banlıyor.

Şifrelerin asla gözükmeyeceğini düşünüyorum.
    Öyle şey olmaz:9

DB lerde genelde şifreler encrypted field lara yazılır.
    yani sorgu ile sizin anlayacağınız ifade ile adama tıklayarak adamın şifresini göremez.

KOHack mesela, Eminimki KO yu yapanlar piyasaya sürdü... adamın üstüne tıkladığında ilgili itemları gösteriyor.
    Bunun tek açıklaması var KOHack db ve tablo yapısını biliyor sorguluyor ve ekranda gösteriyor.

db yapısını şöyle düşünün.
    2 tablo var.
    user tablosu ve item tablosu

user tablosu
    id user_name pw lvl manner experience experince_to_lvl_up last_connection last_ip
    1 abidik gubidik 10 2 192 4500 20.01.2006 10.200.20.20

bide item tablosu

id user_id item_name item_lvl item_damage item_zart item_zurt
    1 192 dark_vane 1 100 hödö hüdü
    2 1 raptor 8 200 asda aaaa

bunun gibi düşünün
    sizin id nizin ne oldugu zaten ko client yani kullandığınız oyun programı tarafından biliniyor. id niz ile item tablosunu sorgularsanız

select * from item_table where user_id=1 gibi basit tek 1 sqlcik

o adama ait tüm ama tüm bilgiler elinize gelir. sonrada küçük bi kodla bunu ekrana yazarsınız.

bunu yapabilmek için 1 kere KO DB ipsi. KO DB TNS i (SID si yani) KO DB user ve password u (read hakkı yeterli)
    bunlar kimde var?
    ko yu yazanlarda.
    yani kohack i noah mıdır nedir o yazdı sonucta.

gm lere gelince. emin olunki sizin üstünüzdekileri falan görürler illaki onlara bir özel client yazılmıştır sizin kullandığınız simple ko yu kullanmıyorlardır.
    en azından ben olsam öyle yapardım. daha özellikli birşey yazardım. ve belki dediği gibi sundries gibi npc lere her silahı koyardım sonsuz sayfa şeklinde görülebilecek şekilde. ama bu online bir oyunu ciddi anlamda yavastırdı. Her sundries e basana bu gm mi diye bi extra sorgu göndermek ve ona göre göstermek uuzun iş.

en kolay komut satırı olayı..

/kill userid sizin disconnect olmanız bu kadar kolay sanıyorum
    /ban userid ve banlanmanız.

bide şöle bişi var userid nizi illa sizi tıklayarakmı görecek bu adamlar .. işte dediğim gibi kullandıkları ko yüksek ihtimalle farklı bir client.
    yada client girilen user ve passworde göre değişiklik gösteriyorda olabilir.
    bizim göremediğimiz komut panelleri olabilir koclient da:)

bunlar zaten kafa yorarak bulunabilecek şeyler. ama boşverin kafanızı yormayın.
    oturun oyununuzu oynayın
    unutmayın çok bağlanmayın. adamlar sebepsizce sizi banlayabilir yanlışlıkla bile olabilir.
    para vermediğiniz sürece kimsedende feedback beklemeyin yani banınız kolay kolay açılmaz.
    forumlarda okudugum cevaplar hep aynı.

lütfen bu konuda daha fazla ısrar etmeyin diyor adamlar.
    genel bir tavır :)

hadi iyi oyunlar.

bu arada deli gibi bir lag var hadi hayırlısı..

Arkadaşım bu anlattıkların eğer bizim de doğru kodları bulursak adam banlayabileceğimiz,item editleyebileceğimiz anlamına mı geliyor??
    Benim arkadaşım da WoW serverı kurdu böyle kodlarla item yaratıyordu gözlerimle gördüm ve Ko da da işlerin böyle yürüdüğünden eminim..

• Sundriesteki 2 sayfasını görüyoruz diğerleri 1 coin gmleri beklio felan nerden çıkardın bunu.. nerden biliosun ? Yoksa tahminmi ?
  • arkadaşın söylediği mantıklı geliyor
  • Oyundan zevk almak icin gm olcaksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: arcmage_enes

gmherşeyapar

klavyebozukboşluktuşuçalışmıyo

Başlat/Donatılar/Erişebilirlik/Ekran klavyesi

• quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Dediklerin mantıklı ama herkes bugünlerde ;

" Benim arkdassım GM dir"

" Benim emmioglu GM dir "

"Bakkalın çıragı GM dir" diye bişeler savunuyor sanada inanmak güç....

• quote:

Orjinalden alıntı: AslanBey_

selam arkadaşlar,
    Size knight online ın gerçeklerini anlatıyorum.
    bu anlatacaklarımı gm olan arkadaşımdan bizzat görerek anlatıcam. inanıp inanmamanız size kalmış...
    1- gmler herkesin çok almak istediği shardları shelleri daha bir çok kaliteli itemi sundrieslerden 1 coinden alıyorlar ( daha düne kadar 20,000coins den alıyorlardı) ewet 1 coin artık bizim 999.999.999coins verdiğimiz sheller onlara 1 coin. peki sundrieslerden nasıl alıyorlar orda yokki diyeceksiniz. sundriesler 8 sayfadır biz sadece 2 sayfasını görüyoruz yani geri kalan 6 sayfa boş. o sadece bize boş gmler sundriese girince orda shardlar sheller raptorlar herşey onları orda 1 coine bekliyor.

2- gmler bizi tepemizde nickimiz olarak değilde kullandığımız ıd ile görüyorlar. üzerimize tıkladıklarında ise şifre, e-mail kısaca kayıtlı olduğumuz şeyleri görebiliyorlar.
    3-gm lerin belli levelleri yoktur onlar istediği leveli yazabilirler kendilerine ve onları göremiyoruz göreünmez geziyorlar. mage priest warrior rogue istediği chara dönüşebiliyorlar.

Ve ben onlara şunu söylüyorum siz ancak tek tek banlarsınız milleti... yiyosa 1000-2000 kişiyi birden banlayın...

Ben bunları biliyorum sizinle paylaşmak istedim gerisini siz düşünün...

Sallanırda biraz daha destekli olsa daha iyi olurdu. Gerisi inandırıcı olmuş biraz da olsa! O dediğini gm değil Technicak Admin DB lerden yapabilir ancak ufak atın biraz GM sadece irc serverlarında olduğu gibi bir kanal opu görevi görür ...

• quote:

Orjinalden alıntı: doğukan54321

quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

Hiç chat yapmadınızmı ?
    IRC falan ?
    mIRC Pirch falan vardı eskiden.

Sysop yada IRCop yani Kısaca Operator olan insanlar vardı.
    Kısaca o serverda sonsuz - yarı sonsuz kişiler.

Bu gm dediğiniz Game Master dır. Yani bu oyunun adminleri
    yani bu forumun moderatorleri gibi.

Birşeyleri almak zorunda değiller.

/merchant yazıyorsunuz değilmi siz.

onlarda tamamen sallıyorum ;
    /get_item raptor as id 1212209 yazıyorlar..
    hatta sonrada
    /update_property 1212209 +8

tarzı birşeyde yapılabilir.

yani kısaca istediği itemi komutla yaratır istediği kişiyide komutla banlıyor.

Şifrelerin asla gözükmeyeceğini düşünüyorum.
    Öyle şey olmaz:9

DB lerde genelde şifreler encrypted field lara yazılır.
    yani sorgu ile sizin anlayacağınız ifade ile adama tıklayarak adamın şifresini göremez.

KOHack mesela, Eminimki KO yu yapanlar piyasaya sürdü... adamın üstüne tıkladığında ilgili itemları gösteriyor.
    Bunun tek açıklaması var KOHack db ve tablo yapısını biliyor sorguluyor ve ekranda gösteriyor.

db yapısını şöyle düşünün.
    2 tablo var.
    user tablosu ve item tablosu

user tablosu
    id user_name pw lvl manner experience experince_to_lvl_up last_connection last_ip
    1 abidik gubidik 10 2 192 4500 20.01.2006 10.200.20.20

bide item tablosu

id user_id item_name item_lvl item_damage item_zart item_zurt
    1 192 dark_vane 1 100 hödö hüdü
    2 1 raptor 8 200 asda aaaa

bunun gibi düşünün
    sizin id nizin ne oldugu zaten ko client yani kullandığınız oyun programı tarafından biliniyor. id niz ile item tablosunu sorgularsanız

select * from item_table where user_id=1 gibi basit tek 1 sqlcik

o adama ait tüm ama tüm bilgiler elinize gelir. sonrada küçük bi kodla bunu ekrana yazarsınız.

bunu yapabilmek için 1 kere KO DB ipsi. KO DB TNS i (SID si yani) KO DB user ve password u (read hakkı yeterli)
    bunlar kimde var?
    ko yu yazanlarda.
    yani kohack i noah mıdır nedir o yazdı sonucta.

gm lere gelince. emin olunki sizin üstünüzdekileri falan görürler illaki onlara bir özel client yazılmıştır sizin kullandığınız simple ko yu kullanmıyorlardır.
    en azından ben olsam öyle yapardım. daha özellikli birşey yazardım. ve belki dediği gibi sundries gibi npc lere her silahı koyardım sonsuz sayfa şeklinde görülebilecek şekilde. ama bu online bir oyunu ciddi anlamda yavastırdı. Her sundries e basana bu gm mi diye bi extra sorgu göndermek ve ona göre göstermek uuzun iş.

en kolay komut satırı olayı..

/kill userid sizin disconnect olmanız bu kadar kolay sanıyorum
    /ban userid ve banlanmanız.

bide şöle bişi var userid nizi illa sizi tıklayarakmı görecek bu adamlar .. işte dediğim gibi kullandıkları ko yüksek ihtimalle farklı bir client.
    yada client girilen user ve passworde göre değişiklik gösteriyorda olabilir.
    bizim göremediğimiz komut panelleri olabilir koclient da:)

bunlar zaten kafa yorarak bulunabilecek şeyler. ama boşverin kafanızı yormayın.
    oturun oyununuzu oynayın
    unutmayın çok bağlanmayın. adamlar sebepsizce sizi banlayabilir yanlışlıkla bile olabilir.
    para vermediğiniz sürece kimsedende feedback beklemeyin yani banınız kolay kolay açılmaz.
    forumlarda okudugum cevaplar hep aynı.

lütfen bu konuda daha fazla ısrar etmeyin diyor adamlar.
    genel bir tavır :)

hadi iyi oyunlar.

bu arada deli gibi bir lag var hadi hayırlısı..

Arkadaşım bu anlattıkların eğer bizim de doğru kodları bulursak adam banlayabileceğimiz,item editleyebileceğimiz anlamına mı geliyor??
    Benim arkadaşım da WoW serverı kurdu böyle kodlarla item yaratıyordu gözlerimle gördüm ve Ko da da işlerin böyle yürüdüğünden eminim..

Arkadaşın anlattıklarına tamamen katılıyorum. Neredeyse benim yazmak istediklerimi yazmış yorumunu sonradan okudum. Ama sen diyorsun ki "doğru komutu yazarsak bizde yaparız" eeee sana o yetkiyi kim atadı da yapacaksın.

Örnek vereyim irc serverlarından;

Bir irc operatör eklersin tel net den kurduğu cr veya pt servera ve ona serverda yetki veririsin. O /gline nick*!* yaptığı zaman sen serverdan uçarsın! Çünkü onun gline yetkisi eklenmiştir! Eeee sen girip bunu yapabilir misin? Tabii ki hayır çünkü buna yetkin yok biraz mantık yürütürsen zaten bunun cevabını sende verebilirsin ...

• benımde zaten babam GM aq daha nekadar solıcez turk gm yoooookkkk

• lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24

musakkadamı gm?

yok o buranın gm'i hatta fmsi =forum master

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 5 Kasım 2006; 23:13:07 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.