Şimdi Ara

Knight Online hala oynanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim iyi bir metin2 geçmişim var yani ben öyle düşünüyorum en azından :) ve bayağıdır knight online merakımda var ama herkes kötülüyor oyun paran yoksa çekilmez oluyor diyenler var vs. siz ne düşünüyorsunuz oyun steam'e gelmiş hatta yeni bir serverla birlikte bende başlayayım mı oyuna? yalnız oyunu bilmiyorum bu arada baştan öğrene öğrene kendimi geliştireceğim :D

• Gayet iyi durumda olympia
  • Oynanmaz, sen sen ol uzak dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: animaniax

Oynanmaz, sen sen ol uzak dur.

sebep ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritasi kucucuk, level sistemi cok kotu(eskisi gibi degil 10 gunde 80 oluyor millet) hadi bunlari gectim oyun tamamiyle pay to win bir durum almis, oyunu bilmek tamamiyle 2.planda, siz haftalarinizi verirsiniz bir item kasmak icin para toplamak icin ama koxperlar birkac gunde itemi kasar ve satar,, gelirler sizin para kastiginiz slota sikayet edeceksin de adam banlanacak da bekle babam bekle olan premiumunuzun suresine olur(evet premium olmadan oynanmiyor oyun bu da ayri bir durum oynarsiniz ama dedigim gibi pay to win. Ha koxper diyince aslinda en onemlisi de bu oyunda bir turlu hileyi engelleyemediler, her yerde tren partiler gorursunuz adamlar oyunu oynamaya calisan insanlar uzerinden para kazaniyorlar bu tren partilerle(oyun parasi kasip onu satiyorlar) dolayisiyla oyunda hicbir eglence kalmadi benim gozumde. Basit bir hesap yapinca kanadiydi eldiveniydi bilmem neyiydi derkeb hayvan gibi para ve zaman gidiyor oyuna birbirini yenmeye calisan insanlar oyuna para verip yendigini saniyor anlayacaginiz. Bunlarin bir cogu da knight online gibi 3bin 5bin kisinin oynadigi bir oyunda egosunu tatmin ediyor aslinda cunku hayatta baska basarisi yok, kral olursa gercek hayatta kral olmus gibi bir ego patlamasi yasar. Diyeceksiniz ki madem bu kadar kotu neden oynadin? Ben knight onlinenin knight online oldugu donemde diezde oynadim sonra pathosa gectim bozmaya baslayinca biraktim belki duzelmistir umuduyla steamkoda bir 3 ay kadar oynadim su an steam koda harcadigim zamana aciyorum. Tavsiyem siz de baslamayin basladiysaniz da birakin ya daha iyi oyun oynayin yada daha guzel zaman gecircek baska birsey bulun hicbir sey bulamiyorsaniz kendinizi gelistirin gercek dunyaya adim atin

• Valla dün başladım şuan güzel ilerliyor fakat dediğin gibi çok fazla hile var diyorlar yok mu şu oyunu tadında oynamanın yolu?
  • Oynanmaz tamamen bos vakit hangi swde oynarsan oyna hepsinde aynı gıt pvp gir zevkinu al derim gerisi boş yanı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim oyun tamamen paraya donusmus. Eski player olarak kesinlikle tavsiye etmem.

• Valla eski bir player olarak konuşuyorum. Usko oynayacağıma pvp oynarım oynuyorumda.. Ne uğraşcan boş iş..
  • Pvp serverlar 2-3 ay içinde kapanıyor. Normal ko ise p2w olmuş ne olacak acaba şu oyununun hali. Çocukluğumuzun oyunu zamanında wow ile karşılaştırılıyordu içim acıyor.

• animaniax kullanıcısına yanıt
    Millete diyorsun ama sende oyunu yasamissin hocam birazda cekememezlik var gibi laflarindan pek playerliginin olmadigi belli oluyor.Eskiden evet güzeldi ama oyun zaten hep boyleydi sadece artik zevk icin degil para icin oynuyorlar(tabi herkes degil)ama gb fiyati illaaki dusuyor sw de asil playerlar kaliyor.Knight hala devam ediyor beyler oynayan bilen her türlü oynar

• Raken1 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen istediğin kadar playerlığını konuştur adam oyuna para vererek aldığı extra kağıtlarla yanan elleriyle taktığı kanatlarıyla geliyor dağıtıyor, player olsan ne yazar gb fiyatı düşse ne yazar bunlar kc ile alınan şeyler benim oynadığım zamanlarda kc yoktu sadece premium vardı onda da en fazla bronz pre alıyorduk yetiyordu, bilmemekle bilmem neyle alakası yok yani ha siz başka oyun oynamayı bilmiyorsunuzdur anlarımeyvallah, knight online oynayan grubun yüzde 80i başka oyun oynamamıştır yada oynayamıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animaniax -- 23 Ağustos 2016; 21:42:28 >
  • animaniax kullanıcısına yanıt
    Bak iste adamlar kc ile item alip eziyor diyorsun ne aliyor suan daha fazla item var alsin hepsini ne oynuyorki arada ucurum mu var sanki. Bende senin gibi dusunup pwp oynadim yıllarca bunu oyunu oynayıp bilen kendini kanitlamak ister ve yapmaya calisir knighta baslayan herkesde en iyisi olmak icin baslar. Yani demem oki bizimde karsimiza 9 10 lu adamlar cikti ama kestik yani her zaman dedim item hersey degildir

• Bulasma hic cop oyun

• Giysi giydirme oyunları bu oyundan daha oynanabilir halde an itibariyle ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Giysi giydirme oyunları bu oyundan daha oynanabilir halde an itibariyle ..

Neden an itibariyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Neden an itibariyle?

Çünkü an itibariyle oyunu bıraktım, bensiz bu oyun oynanmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Neden an itibariyle?

Çünkü an itibariyle oyunu bıraktım, bensiz bu oyun oynanmaz.

İşte bu :)

• Duzgun pvplerde oynanir

• Oynanmaz bence.

Arkadaslarla haftasonu bir evde toplanip
    83 sw de pk atiyoruz. Eger uygun user varsa tadına doyum olmuyor.

Mumkunse Pvp oynayin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.