1.Başlat-Çalıştır' a regedit yazıp tamam diyoruz 2.sol taraftan HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KnightOnline ' ı açıyoruz 3.Sağ tarafta değer atanmamış varsayılan bir kayıt var buna dokunmuyoruz. 4.Sağ tarafta boş bi yere sağ tıklayıp yeni den dize değerini seçiyoruz 5.Yeni bir kayıt oluşturuyo bunu adını "EXE" yapıyoruz,daha sonra sağ tıklayıp değiştir diyoruz açılan kutuya "knightonline.exe" değerini giriyoruz. 6.Tekrar yeni den dize değeri oluşturuyoruz bunun adını "path" olarak tanımlıyoruz.Bunada sağ tıklayıp değiştir diyoruz ve k.o. nun yüklü olduğu klasörü gösteriyoruz.Misal ; C:\Program Files\KnightOnline (siz nerde yüklüyse onu yazıyosunuz).
kanka bu kaçbin kere verildi artık vermeyin ya yeter
Sğl yaptım oldu teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: 31akahoshi31
kanka bu kaçbin kere verildi artık vermeyin ya yeter
yapamayanlar var kardesım hayret bısey ya madem sen yaptın konusma post kasma
olmadı blader ayın 13 ü ile itibaren bu sorunun cözüleceginden eminmisiniz böle
1.Başlat-Çalıştır' a regedit yazıp tamam diyoruz 2.sol taraftan HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KnightOnline ' ı açıyoruz 3.Sağ tarafta değer atanmamış varsayılan bir kayıt var buna dokunmuyoruz. 4.Sağ tarafta boş bi yere sağ tıklayıp yeni den dize değerini seçiyoruz 5.Yeni bir kayıt oluşturuyo bunu adını "EXE" yapıyoruz,daha sonra sağ tıklayıp değiştir diyoruz açılan kutuya "knightonline.exe" değerini giriyoruz. 6.Tekrar yeni den dize değeri oluşturuyoruz bunun adını "path" olarak tanımlıyoruz.Bunada sağ tıklayıp değiştir diyoruz ve k.o. nun yüklü olduğu klasörü gösteriyoruz.Misal ; C:\Program Files\KnightOnline (siz nerde yüklüyse onu yazıyosunuz).
Denedik Olmuo
çok saol
quote:
Orjinalden alıntı: :::DarKBLuE:::
quote:
Orjinalden alıntı: hakan.k
Denedik Olmuo
İnsan ALıntıdır Yazar BU Arada ...
Knight online is not installed hatası ile karşılaşan arkadaşlar, Maradon ile Uskoyu aynı diskime yüklüyorsunuz ? Mesela Usko C ' de Maradona D diskine yüklemeyi denerseniz, hata alabilirsiniz. Beta maradon zamanında, bendede bu hatayı veriyordu. Knight'ı D'den silip C'e yükledim, Betayıda aynı yere kurdum ve olmuştu. Deneyebilirsiniz,denemekten sorun çıkmaz.
ben dün gece yaptım oldu arkadaşlar doğru yaparsanız oluyur