Slm arkadaşlar benim knight online ile ilgili bi sorunum var ilk önce knight online oyuncularından özür diliyorum altta konular açmışsınız ama sorunları okudum ve benim sorunumla bi alakaları olmadığını gördüm ilk öncewww.knightonlineworld.com dan Full client versiyonu indirdim siteye kaydoldum ve oyun otomatık upgrade ettti teker teker ve ben oyuna girdim kullanıcı adımı ve şifremi yazdım Failed Loggin ve bişeyler daha yazıyordu...
1.Aceba sorunwww.knightonlineworld.com dan Full client versiyonumu çünkü 2 tane sürüm vardı biri Full client yani benim indirdiğim onun altında bide sadece client versiyon vardı onumu indiricektim. 2.üyelik onaymı lazım çünki 2 kez üye oldum fakat sonuç aynı birde int cafede denedik oldu kullanıcı adında yani birşey yok aceba crack olayı avrmı bu oyunda....
şimdiden teşekkürler
arkadaşım senın ewindeki int bağlantında bi sorun vardır. Ya da makinende Firewall uygulamalı bi anti virüs programın varsa (ZoneAlarm-Kasspeer gibi) o programın ayarlarını düzelt ondan sonra bidaha sorun yaşamazsın. Umarım uzun süre zevk alarak bu oyunu oynarsın.... İyi lvl kasmalar.....
ewet firewall war ama kapatıyorum yine aynı sorun clien versiyonumu indiriyim yoksa full clientmi siz hangilerini indirdiniz çok istiyorum oynamak kafayı kırcam şimdi az kaldı
arkadaşım oyun yogun oldugu için oyuna giremiyosun.bide serverlar karşina geliyo mu?Eger geliyor ve hata veriyosa hataya tıklama servera tıkla ok iyi level ler.ha bu arada bende oynuyorum (lvl 30)
Bak kardeş ben sana hatayı sölim en iyisi server gelmiyo karşıma failed login in falan yazıo kullanıcı adım doğru çünki arkadaşım girdi cafeden başka kullanıcı adıda aldım olmadı yaw bi tek bu sorun bendemi var pc çok hızlı zaten olduğunu zannetmem bidewww.knightonlineworld.com da download bölümünde Full Client birde sadece Client var siz hangisini indirdiniz ben full client i indirdim yardım pls
Arkadaşlar yardım pls oh siz oynayın bizim gibi Türk kardeşlerinizi düşünmeyi ayıp yaw inşallah yardım edersiniz
Yaw arkadaslar ben eve knıght ı yukledım knıght online setup dıye bı dosya geldı ona tıklıyorum bana c surucusunden 285 mb bos yer ıstedığını soluo ama benım bılgısayarım da 8.00 lık yer var neden yuklenmıyo anlamıyorum bılen varsa solesın sımdıden tesekkur