Şimdi Ara

knight onlineyi bırakma yontemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MAGİC ANVİLE GİDİN EN DEGERLİ İTEMİNİZİ MESELA +7 MİRAGE BEN OLE YAPTIM + BASMAYA CALISIN EGER +8 OLURSA ZATEN OOO.EGER OLMASSA DİER GUZEL İTMELERİNİZİ DE BOLE SEKİLLDE DENEYİN EGER BİRİ OLURSA +8 ZATEN KOSEYİ DONERSİNİZ EGER OLMAZSA BİLİNKİ OYUNU BIRAKCANIZ BEN DENEDİM VE OYUNU BIRAKCAM SİZDE DENEYİN.[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaksay -- 29 Temmuz 2006; 19:33:19 >

• quote:

ARKADASLAR KNİGHTI BIRKAMAYI BULDUM
    MAGİC ANVİLE GİDİN EN DEGERLİ İTEMİNİZİ MESELA +7 MİRAGE BEN OLE YAPTIM + BASMAYA CALISIN EGER +8 OLURSA ZATEN OOO.EGER OLMASSA DİER GUZEL İTMELERİNİZİ DE BOLE SEKİLLDE DENEYİN EGER BİRİ OLURSA +8 ZATEN KOSEYİ DONERSİNİZ EGER OLMAZSA BİLİNKİ OYUNU BIRAKCANIZ BEN DENEDİM VE OYUNU BIRAKCAM SİZDE DENEYİN.[

arkadaşım bunu herkes sölüyo zati, bari alıntı die bişe yaz , onu da geç bu zaten söylendi nie böle bi topic açtın anlamadım, lütfen diğer topicleri de okuyunuz vermek istediğiniz msj orda yoksa bi topic açınız lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SaVaRoNa_07

quote:

arkadaşım bunu herkes sölüyo zati, bari alıntı die bişe yaz , onu da geç bu zaten söylendi nie böle bi topic açtın anlamadım, lütfen diğer topicleri de okuyunuz vermek istediğiniz msj orda yoksa bi topic açınız lütfen
    Ya Anlamıyorum Sizi. Oyunu bırakma yöntemi, böle bişey olurmu yaa senin iraden yokmu. Ben Bırakıyorum dedim oyunu zaten eve online oyunlar için net almıştım. Gittim ertesi gün evdeki neti kapattırdım bu kadar. Yani Lütfen şu oyuna böle bağımlı olmayın yaa.. Nete'de işyerinden giriyorum yetiyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Ya Anlamıyorum Sizi. Oyunu bırakma yöntemi, böle bişey olurmu yaa senin iraden yokmu. Ben Bırakıyorum dedim oyunu zaten eve online oyunlar için net almıştım. Gittim ertesi gün evdeki neti kapattırdım bu kadar. Yani Lütfen şu oyuna böle bağımlı olmayın yaa.. Nete'de işyerinden giriyorum yetiyor bana.

Alıntıları Göster
    Bence sen kendine acı cektirmekten zevk duyuyosun kendi itemlerini yakmaktan insan acı ceker onları hele +7 ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfaksay

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Neden Küfür? Seni Terbiyeye Davet Ediyorum.

Şikayet Edilmiştir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtiZzZz

Neden Küfür? Seni Terbiyeye Davet Ediyorum.

Şikayet Edilmiştir!

Alıntıları Göster
    YA ARTIK SİNİRLENDİM TEPKİMİ GOSTERMEK İCİN KUFUR ETTİM HER TOPİCTE AYNI SEY.ONA ANCAK KUFUR YAKISIR BEN NAPAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfaksay

YA ARTIK SİNİRLENDİM TEPKİMİ GOSTERMEK İCİN KUFUR ETTİM HER TOPİCTE AYNI SEY.ONA ANCAK KUFUR YAKISIR BEN NAPAM

Alıntıları Göster
    BNCEDE OLE YAPACAGINA LVL 1 ADAM BUL ONA WER BEN OLE YAPTIM AMA HALEN OYNUYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: :lordshaman:

BNCEDE OLE YAPACAGINA LVL 1 ADAM BUL ONA WER BEN OLE YAPTIM AMA HALEN OYNUYORUM

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar siz bozukmusunuz :D
    +8 iron bow
    +8 shell olacak bende hepsini ya yakacam yada birine verecem
    yapmayın yav onları verdikten sonra apartmandan aşağıya atlarım pencereden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodbower

Arkadaşlar siz bozukmusunuz :D
    +8 iron bow
    +8 shell olacak bende hepsini ya yakacam yada birine verecem
    yapmayın yav onları verdikten sonra apartmandan aşağıya atlarım pencereden

Alıntıları Göster
    gereken tek şey "mantıklı düşünmek"

bırakacksınız emin olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: findikkiran69

gereken tek şey "mantıklı düşünmek"

bırakacksınız emin olun...

Alıntıları Göster
    kardeş ne bırakayım ben bu oyunu hayatta başka zevk aldığım şey yokki
    sabah ÇALIŞ
    akşam ÇALIŞ
    cumartesi ÇALIŞ
    pazartesi ÇALIŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodbower

kardeş ne bırakayım ben bu oyunu hayatta başka zevk aldığım şey yokki
    sabah ÇALIŞ
    akşam ÇALIŞ
    cumartesi ÇALIŞ
    pazartesi ÇALIŞ

Alıntıları Göster
    ben oyundan sıkıldım ve bugün oyunu bıraktım size de tavsiye ederim beyninizi knight gibi şeylerle doldurmayalım dolduranları uyaralım

• quote:

Orjinalden alıntı: sfaksay

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

quote:

Orjinalden alıntı: sfaksay

Ben ce kendine güzel işkence taktikleri biulmuşsun +7 mırage ı yakmak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

Ben ce kendine güzel işkence taktikleri biulmuşsun +7 mırage ı yakmak gibi

Alıntıları Göster
    eger aresde oynuyosan miragelerin fiatı areste düştü! +7 mirage 150m bence bırakmak için daha degerli itemler denemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasoyka

eger aresde oynuyosan miragelerin fiatı areste düştü! +7 mirage 150m bence bırakmak için daha degerli itemler denemelisin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xeptoponic

Hayır ares deil manes +7 mirage 450m ve sb +8 ide +9 yapmaya calıstım yandı mirage de yandı fp +7 setin hepsinioe yaktım yeni servera geccem

• bırakmak item yakmakla alakası olmayan bişe item yine bulursun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonmachine

bırakmak item yakmakla alakası olmayan bişe item yine bulursun yani
    quote:

Orjinalden alıntı: dragonmachine

BULURSUN AMA MANESTE ZOR BULURSUN VE ELLE KASARAK MİRAGE +7 Yİ 0 DAN BASLAYIP MİRAGE +7 YAPMAN İMKANSIZ ANCAK İLLEGAL YOLUYLA YAPARSIN PİYASA COK PAHALI MANESTE.İTEM YAKIP OYUNU BIRAKAN COK KİSİ VAR İLK BASTA BEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfaaksay

quote:

Orjinalden alıntı: dragonmachine

BULURSUN AMA MANESTE ZOR BULURSUN VE ELLE KASARAK MİRAGE +7 Yİ 0 DAN BASLAYIP MİRAGE +7 YAPMAN İMKANSIZ ANCAK İLLEGAL YOLUYLA YAPARSIN PİYASA COK PAHALI MANESTE.İTEM YAKIP OYUNU BIRAKAN COK KİSİ VAR İLK BASTA BEN

Alıntıları Göster
    beyler bırakın test serverlarında oynayın ona fazla kapılmassınız kapılsanız bıle katınığız car sılınıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Nar

beyler bırakın test serverlarında oynayın ona fazla kapılmassınız kapılsanız bıle katınığız car sılınıyo

Alıntıları Göster
    Ya isteyen adam bırakır KO oynarken der kendinizi bu oyuna hapseytmekten başka yaptığınız şey yok Bi hafta bırakın ne kadar çok şey kaybettiğinizi anlşayacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Ya isteyen adam bırakır KO oynarken der kendinizi bu oyuna hapseytmekten başka yaptığınız şey yok Bi hafta bırakın ne kadar çok şey kaybettiğinizi anlşayacaksınız

Alıntıları Göster
    ben bu oyunu 2 kez bıraktım ama geri basladım knıgtı oynamayınca canım sıkılıyo ve bana sıkıntılar geliyo hastalık yaptı valla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.