KNİGHT ÖZLEMİ BUFF,AC,SWİFT ÖZLEDİM BEN CZ DE NP KASMAYI ÖZLEDİM BEN KS YAPANLARA SÖVMEYİ ÖZLEDİM BEN ASLINDA KNİGHTI ÖZLEDİM BEN
EX KASARKEN SEVİNMEYİ ÖZLEDİM BEN NP KASARKEN ŞAHLANMAYI ÖZLEDİM BEN PARA KASARKEN KASAYI ÖZLEDİM BEN ASLINDA KNİGHTI ÖZLEDİM BEN
EX DÜŞTÜĞÜMDE ÜZÜLMEYİ ÖZLEDİM BEN NP DÜŞTÜĞÜMDE MİLLETE SUÇ BULMAYI ÖZLEDİM BEN PARA AZALDIĞINDA PRARA KASMAYI ÖZLEDİM BEN ASLINDA KNİGHTI ÖZLEDİM BEN
NASIL OLMUŞ BEYLER
fake accounttan cıkarmıssın bunu kendın normal accaountla yapsan karızman sarsılırdı deme
sende bılıosun kotu oldugunu abi
ANLAMADIM NE DIYOSUN
pek güzel olduğu söylenemez.Bi de fake acc açmışın galiba
FAKE AC NE
İğrenç + gereksiz + basit + düşük cümlelerle dolu + akıcılık yok + kafiye yok. Yeteli mi? ...
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
İğrenç + gereksiz + basit + düşük cümlelerle dolu + akıcılık yok + kafiye yok. Yeteli mi? ...
,
+1905
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
iğrenç deme bence kendi seviyeni belli edersin kötü diyebilirsin ama iğrenç hakaret olur adam uğraşmış elinden bu gelmiş kötü oalbilir ama iğrenç değil...
ozaman daha iyisini yazında görelim
Ben iğrenç buldum bu benim görüşüm. Ayrıca renkler ve zevkler tartışılmaz yani seviye meselesi değil. Bence biraz genelkültür pratiği yap ...
genel kültürle alakası yok başkasına hakaret etmen senin kültürsüzlüğün sen az insanlık pratiği yap
Velede bak bana insanlık dersi veriyor . Sen daha hakaret ve hoşnutsuzluk arasındaki farkı bilmiyorsun abicim! Neyse belik bebeyle uğraşamam blocklusun ...
berbat
quote:
Orjinalden alıntı: alzaimer
berbat
+111111111
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme