quote:Orijinalden alıntı: BayBryantkonuyu açan arkadaşım sence de bu biraz eskimedi miAlıntıları Göster ulen bu kacıncı oldu . modların kılıtlemesı lazım artık boyle konuları
quote:Orijinalden alıntı: vandosaulen bu kacıncı oldu . modların kılıtlemesı lazım artık boyle konuları Alıntıları Göster üff
quote:Orijinalden alıntı: ^7pMş^MADEM ACILMIŞ CEVAP VEREK tmacAlıntıları Göster kobe kobe kobe arkadaşlar artık karşılaştırmalı topiclerden bıktık yaw. biraz daha yaratıcı olalım lütfen
quote:Orijinalden alıntı: __RasHeeD__kobe kobe kobe arkadaşlar artık karşılaştırmalı topiclerden bıktık yaw. biraz daha yaratıcı olalım lütfen Alıntıları Göster edi mi büdü mü??
quote:Orijinalden alıntı: tracyedi mi büdü mü?? Alıntıları Göster YETER BE İNSAN BİR ARAŞTIRIR 12133131 CI TOPİC BU TABİİİ BU SEZON KOBE 1 ADIM ÖNDEYDİ.
quote:Orijinalden alıntı: his_Airnesskatılıyorum kobeya bu his_airness te nerde olu topic canlandirio
quote:Orijinalden alıntı: pau_gasollya bu his_airness te nerde olu topic canlandirioAlıntıları Göster eeeeeeee?
quote:Orijinalden alıntı: his_Airnesskatılıyorum kobequote:Orjinalden alıntı: his_Airness katılıyorum kobe napıosun olum ya pili bitmş gereksiz konuları açıonz böylede topic açmayalım bida kobe mi tracy mi shaq yao mu ne bu yaa gına geldi
quote:Orijinalden alıntı: his_Airnesseeeeeeee?Alıntıları Göster bosver pau 50 mesaja falan ulassin o da durulur
quote:Orijinalden alıntı: SezaiAgbibosver pau 50 mesaja falan ulassin o da durulurAlıntıları Göster sezai 000000000000sın
quote:Orijinalden alıntı: his_Airnesssezai 000000000000sınAlıntıları Göster katiliyorum bi tane t-mac bilmem ne vardi oda ilk basta boyleydi sonra duzeldi
quote:Orijinalden alıntı: pau_gasoll katiliyorum bi tane t-mac bilmem ne vardi oda ilk basta boyleydi sonra duzeldiAlıntıları Göster olum pau la bi cvp yazma arkadaşım senin hiç mi işn yok burayı mesken tutmuşun be kardeşim