Şimdi Ara

Kobe-Vince kavga etti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lakers-nets maçını izliyorum, az önce carter ve bryant kapıştı, sebebi de kobe çok iyi durduruyor carter'ı . ama acayip kısır bir maç oluyo.

bu 2 oyuncunun birçok hayranı var forumda, nedir yorumlarınız bakalım kim döver.

şimdi super bi alley-oop yaptı kidd-carter, tam da ne kısır maç diyodum.

• bu netsi de yenemedikya..

ama kidd dehşetti..
  • Evet ya dkidd muhteşemdi arkadaslar.Orda varya kobe dayak yiyecekti sımardı yine kobe :)

Carter sert bi oyuncu örnek alonzonun üstünden bsastıgı smac korkusuz o adam vala herkesi döver
  • abi haklısın o smaç manyaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denver_x -- 28 Kasım 2005, 13:00:15 >
  • kobe de fazlasıyla iyiydi ama dün gece hakkını yemeyelim şimdi...
  • KOBE DEN NEFRET EDENLER BELLİ ETMİŞ KENDİNİ
    LAKERS TAN NEFRET EDERİM HOLLYWOOD LU ZÜPPELER AMA KOBE GENE ÇOK İİ Dİ
    LAKERS TA BU GİDİŞLE BİZİM GİBİ ( BOSTON ) PLAY OFF DIŞI KALCAK
  • Abi kobe ilk yarıda 6 sayı filan atmıştı maç sonunda nasıl 46 oldu yaw.!Kobe düelloyu kazandı aslında ama maçı kazanamadı.!Neyse Kobe yine yapmış çirkefliğini ne kadarda taraflıyım yaw .! Carter kobeye döver baba.!

Hakkaten ciddi bişeymi bu ya ben ilk yarıyı izledim Bence Kobe carterı durdurmadı carterı nets durdurdu oyuna hiç ısınamadı kobede ısınamadı aslında yani carter zaten 12 şut kullanmış düşünün artık.! Neyse ama kobeyede tebrik etek lazım 2 yarı nasıl ulaştı 46 ya Allah Allah.! Uyuz jefferson yüzünden carter oyuna ısınamıyo carterın Sf de oynaması lazım yaw .!

• kaç kaç bittii
  • 102 94 mü o civarda bişey uzatmaya gitmiş.
  • t-mac döver.richard hamilton arkadaşlarını topladı mı onlara kimse bi şey yapamaz aslında.ama belli olmaz t-mac texas ı toplar gelir.
  • onu bunu bilmemde kobe yaptı yapcağını
    adam sahada döktürdü carter a laf yok sadece o maç kötüydü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.