Şimdi Ara

Koç Endüstri Hayırdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya suranin siralamalari neden boyle yuksek ola ki
    Yilda 30bin 45bin verdikleri siralarla bile odtuye ituye bilkent tam bursluya girilebilirmis oyle köklü de degil ki mezun networku olsun her yerde mezunlari olsun nedeni nedir acep bilen duyan var mi

Koç Endüstri Hayırdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezun olunca 10k+araba+ev+güzel hatun daha ne olsun

• darkilex kullanıcısına yanıt
    Ashhah naptin hocam mezuniyet torenine hazir mi getiriyolar bunlari

• Arkadaş öyle bir başlık atmışsınki muştamı taktım mevzu var diye geldim içinden ne çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birincijesus -- 1 Ağustos 2017; 0:29:58 >
  • kontenjanı 8 :D bılkentın tam burslu kontenjanı 50 oldugu halde sıralaması 3800. koç çok ıyı bır okul olabılır ama sıralamaya bakıp da okul kıyası yapılıyor ıse bu dedıgım krıtere de bakılmalı. Ayrıca bılkentın kapsamlı burs olayı var ki evlere senlık.
  • birincijesus B kullanıcısına yanıt
    Ahdhah bakalim hocam sebebini ogreniriz mevzu cikar belki

• darkblade36 kullanıcısına yanıt
    Hocam ogrenci kalitesi bakimindan oyle de yilda temiz 30bin masraflari eklersek 45 civari bi ucret yerine bilkent bursluya da gidebilirlermis bi kadar fark yaratacak bi durum oldugunu sanmiyorum ondan merak ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOMN386

Hocam ogrenci kalitesi bakimindan oyle de yilda temiz 30bin masraflari eklersek 45 civari bi ucret yerine bilkent bursluya da gidebilirlermis bi kadar fark yaratacak bi durum oldugunu sanmiyorum ondan merak ettim

haklısın ıste ben de bunun sıralama algısı yuzunden oldugunu dusunuyorum ama dedıgım gıbı sıralama onemlı bır krıter ıse kontenjana da bakmak lazım kalıte ıcın :)
  • eyy koç sen kimsin ya
  • darkblade36 kullanıcısına yanıt
    Hocam kalite icin diyorsak burslulara bakinca bogazicine de hayli hayli puani yetip koc yazanlar da oluyor ogrenci kalitesi arasindaki uçuruma ragmen

Burada koc vs bilkent yapmiyorum kesinlikle yanlis anlamayin

O paraya ragmen orayi secmelerinin nedenini sorguluyorum algida yanilgi da bir olur iki olur yıllardir siralama o sekilde ama

Bide kocun tum muhendisliklerinin ucretli kisminda ilk girenin puani devasa oluyor burda da bi gariplik var mesela

• Emekli Amiral kullanıcısına yanıt
    Hocam oyle de ne bileyim bu saydiklariniz bogazici bilkent odtude de olan seyler degil mi

Hocam o anadolu bursiyerleri ucretli kontenjanindan birer tane mi oluyor yoksa kac tane olursa mi

Cunku ogrenci kalitesi acisindan iyi bisey bu

Anladim hocam sagolun peki koca ozel bildikleriniz var mi

Mesela sabancida bolum secme ve endustri okurken uzmanlasmak istedigin alana gore ders programini planlama baska bolumlerden ders eklemeler var o tarzda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.