< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Koç Sabancını'ya 'Utandık' videosu
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İlk defa haklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koç ve Sabancı KAMULAŞTIRILSIN
Bun ve Odtü ÖZELLESTİRİLSİN
Ülkenin geleceği için tek çözüm yolu budur
Adam ilk defa "helal olsun bilkent. Koç ve sabancıyı övdüğümden utanıyorum" dedi ama videoda yine arada bilkente sövmeyi de ihmal etmemiş xd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu adam tek bana mı itici geliyor
Sevmiyorum ama bilgili adam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilkent hariç bütün özeller ticarethane ve bilkent'te ticarethane olma yolunda ilerliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDC493C57 -- 24 Temmuz 2024; 20:31:21 > -
koç'a ve sabancı'ya komprador burjuvazi ailelerin okulları olduğundan hiç sempati duymuyorum. Ülkede üniversite okunacak tek okul var maalesef ama o da sapıtmaya başladı bir tık.
-
Arkadaşlar bu adam Tıpla ilgili öyle bir konuştu ki altıma yaptım mı diye kontrol etmem gerekti.
bilkent bu ülkenin sefiridir
-
Rüyanda bile göremeyeceksin ama
Niye göremesin
yav olum 50kdan alan bölümü kazanmışsın bilkentliyim diye etrafta geziyorsun, ne obsesif bir adamsın başka işin yok mu senin? bölümünün çöp olması bilkentin iyi olduğunu bilkentin iyi olması da bölümünün çöp olduğunu değiştirmiyor, köşede oyna
-
ali koç orta saha nerede
bu nasıl mantık olm puhahahaha.
Ben sınavda batırsam insan içine çıkamam eleman ülkenin en güzel okul/bölümlerinden birine laf atmak için foruma giriyor puhahahahah
ama dur sen 10 yaşından beri senior backendcisin
seni k-popcu vannessa’ya havale ediyorum
20-30k falan yaptı. Sözde bilkent cs burslu gelecekti. Hoş bu eleman bilkent’e gelse keşke, inan çok isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 24 Temmuz 2024; 21:52:59 >
İzlemedim ama kesin haksizdir
sövdüğü sebepler haklı bu arada ya :D biz daha genç olduğumuz tam bilmiyoruz da araştırdığım kadarıyla bilkent tamamen bildiğin illegalitenin üniversite olmuş hali. kütüphanesini bile neredeyse devlet yapıp veriyor. bu nasıl özel üniversite aw asldknaskldn. ilk vakıf bilkent kurulduktan sonra 7 yıl okul kurulmaması, kurulmadan hemen önce odtünün bütçesinin sıfırlanıp, hocaların bıktırılıp kurulduktan 3 ay sonra tüm hocaların bilkentten çağrılması ve bu konunun önü 4 yıl sonra iki okul arasında hoca gönderilmeyecek anlaşması yapılmak zorunda kalınması vs. bilkent harbiden devletin altın çocuğu gibi bir şey ama devletin değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 24 Temmuz 2024; 22:14:13 > -
Kör girsem senin sıralamayı yaparım havalanma 😹
5.8k?
ea 250?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yav olum 50kdan alan bölümü kazanmışsın bilkentliyim diye etrafta geziyorsun, ne obsesif bir adamsın başka işin yok mu senin? bölümünün çöp olması bilkentin iyi olduğunu bilkentin iyi olması da bölümünün çöp olduğunu değiştirmiyor, köşede oyna |
Zamanında d*ğramacı yök başkanı iken odtü vb. pek çok üniversiteden belirli sebeplerle kovdurduğu hocaları birkaç sene sonra kurduğu özel üniversitesinde işe başlatıyor. Hukuk devletinde yaşıyor olsaydık şu üniversitenin o kadar foyası çıkardı ki kapısına kilit vurulurdu. Arazilere zimmete geçirme, vergi kaçırma, devlete iş kitleme. (inşaat vb.) Zaten zamanında aklı selim birileri varmış ki şu "üniversitesinin" üniversite olma izni 2 3 yıllığına iptal edilmiş. Şunların benzerini Avrupa'da yapsan public enemy no:1 olursun bu ülkede ne büyük adam diyip okulun tam adına ismini koyuyorlar bir de zooort. |
sövdüğü sebepler haklı bu arada ya :D biz daha genç olduğumuz tam bilmiyoruz da araştırdığım kadarıyla bilkent tamamen bildiğin illegalitenin üniversite olmuş hali. kütüphanesini bile neredeyse devlet yapıp veriyor. bu nasıl özel üniversite aw asldknaskldn. ilk vakıf bilkent kurulduktan sonra 7 yıl okul kurulmaması, kurulmadan hemen önce odtünün bütçesinin sıfırlanıp, hocaların bıktırılıp kurulduktan 3 ay sonra tüm hocaların bilkentten çağrılması ve bu konunun önü 4 yıl sonra iki okul arasında hoca gönderilmeyecek anlaşması yapılmak zorunda kalınması vs. bilkent harbiden devletin altın çocuğu gibi bir şey ama devletin değil. |
doğramacı bilkent kurulduğunda hacettepenin kütüphanesini resmen gasp etti. |
Koç ve Sabancı KAMULAŞTIRILSIN
Bun ve Odtü ÖZELLESTİRİLSİN Ülkenin geleceği için tek çözüm yolu budur ![]() |
Çünkü onlar da ak kaşık değiller. Fakat Koç, Sabancı ailelerinin yaptıkları üniversite ana başlığının dışında. d*ğramacı bunların hepsini kendi yaratacağı "üniversite" için yaptı. Bilkent Holding, Bilkent Üni için var, vice versa değil. bkz. whataboutism, false dichotomy |
Benzer içerikler
- deneme forum
- hava trafik kontrolörü maaş
- tyt sosyal deneme önerileri
- 100 tyt 60 ayt kaç bin
- asistan doktor maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X