Şimdi Ara

Koç Ü. Tarih-Mava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihte bu iki bölümü sıralamada kararsız kaldım.Koç üniversitesinin çap imkanlarının farkındayım ancak bölüm değiştirme için de bazı şeyler duydum.Ben bu iki bölümden birine girip orda başka bir bölüme geçmeyi düşünüyorum ancak tarih gibi arkeoloji gibi sadede burslu öğrenci alan bölümlerde bölüm değiştirmede bursunun kesildğini duydum.mava da ise bu söz konusu değilmiş.
    Bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar acaba detaylandırarar anlatabiir mi bölüm değiştirmenin nasıl olduğunu
    bursun korunup korunamadiğini falan

• Koçta okuyorum, çap olaylarıyla ilgili çok bilgim yok ama burs yanma olayını ilk kez duydum. Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Ayrıca daha düzgün bilgiyi facebookta koç üni 2016 girişliler grubuna yazarak edinebilirsin. Yardımcı olacak biri çıkacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Koçun kendi sitesinde de yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam bu bilgi, tarih ve birkaç bölüm daha için geçerliydi; kurum içi bölüm değişikliği durumunda burs kesiliyordu. Eğer ki bölüm değiştirmek niyetindeysen tarihi seçmemelisin.Bu konuda kesin açıklamaları var, herhangi başka bir değerlendirme söz konusu değil.

• Temel bilimlerden yani kimya, matematik, felsefe, fizik, tarih, ingiliz dili edebiyatı gibi bölümlerden yatay geçiş yapıldığında bursun kesin olarak yanıyor. Mava seç hem daha geniş bir alanı var. Bakarsın bölümü de seversin. Hatta bir tanıdığım endüstri-mava çap'ı yaptı. Sen de yapabilirsin

• Mava günümüzün, geleceğin geçmişin mesleğidir net.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ChildOfMen C kullanıcısına yanıt
    Mava yı seçtikten sonra bölüm değiştirmek kolay mı, üniversite yine yardımcı oluyor mu çap ta olduğu gibi?
  • Neuroglia kullanıcısına yanıt
    Mava nın iş olanakları nedir?
  • lucilled kullanıcısına yanıt
    Çap zaten koç ta kolay sanırım. Mava nın alanı geniş derken biraz daha açar mısın?

Dersleri nasıldır, ne iş yapılır gibi gibi.
  • Xinjen X kullanıcısına yanıt
    Bölüm değişikliğinin tam şartlarını bilmiyorum.Tanıtıma katıldığımda bahsetmişlerdi ama ben düşünmediğim için dilkat etmemiştim.Bölüm başkanının vb incelemesi ve izni gerekiyor sanıyorum.Her isteyenin geçiş yapabileceğinden emin değilim.Ne söylersem söyliyeyim dediklerim havada kalır, en iyisi sitesinden iletişim bilgilerine ulaşarak arama yapmak

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.