Şimdi Ara

Koç Üniversitesi Öğrencilerinden Dayanışma Wp Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım konuyu doğru yere açmışımdır :) Ben Koç Üniversitesi Bilgisayar Müh. 2.sınıf öğrencisiyim. Ben ve birkaç arkadaşım son gelişmelerden dolayı sorularını çözdürmekte sorun yaşayan kişiler için whatsapp grubu açtık. Bizim de derslerimiz başladı ancak vaktimiz oldukça çözmeye çalışacağız.

Max. verimi sağlaması için birkaç kişiyi alacağız, 10-15 kişinin sorularını çözemeyiz, daha sonrasında duruma göre sayı arttırılabilir. Tamamen dayanışma amaçlıdır ve soru çözmek isteyen başka kişiler varsa seve seve gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefadeg23 -- 31 Mart 2020; 21:34:39 >

• Uplayalım görmeyen kalmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefadeg23 -- 31 Mart 2020; 21:36:46 >
  • Reis burada soruyu çözerler o konuda sorun yok asıl sorun orayı nasıl kazandığınız onu yazın bize asıl sorun o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Reis burada soruyu çözerler o konuda sorun yok asıl sorun orayı nasıl kazandığınız onu yazın bize asıl sorun o
    ders çalıştık olm xd
  • sefadeg23 S kullanıcısına yanıt
    Ders çalışmadan kazanmak mümkün mü zaten hocam :D Azıcık taktik verin de matematiğe fene nasıl çalıştınız vb biz de faydalanalım
  • Hocam katılmak isterim. Elimden geldiğince sorulara da bakarım, soru da yollarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakaladığınız adama taktik verin diyosunuz. Herhangi bir taktiği yok bunun abi tek olay çalışmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü wp grubu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Bu soruları yanıtlayabilmeyi çok isterdim ancak herkesin kişiliği ve çalışma düzeni farklı. Ama beğendiğim denemeler gibi şeyleri soruyorsan yazarım onları.
    Valla zahmet olmazsa yazarsaniz sevinirim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünenadam07

Valla zahmet olmazsa yazarsaniz sevinirim hocam
    Denemeleri atmışım o yüzden hatırlayamadım hangisi iyiydi, birkaç tane yazdım. Yayın sorarsan hatırlayıp iyi ya da kötü diyebilirim. Genel beğendiğim kitaplar böyleydi.

Koç Üniversitesi Öğrencilerinden Dayanışma Wp Grubu Koç Üniversitesi Öğrencilerinden Dayanışma Wp Grubu Koç Üniversitesi Öğrencilerinden Dayanışma Wp Grubu Koç Üniversitesi Öğrencilerinden Dayanışma Wp Grubu

• Hocam grup ücretli mi?Dayanışma amaçlıdır yazmışsınız lakin genelde üniversiteye gidenler bu işi haliyle bir karşılık neticesinde yapıyor.(Benim ihtiyacım yok ama güzel bir konunun etkileşiminin az olması beni şaşırttı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86

Hocam grup ücretli mi?Dayanışma amaçlıdır yazmışsınız lakin genelde üniversiteye gidenler bu işi haliyle bir karşılık neticesinde yapıyor.(Benim ihtiyacım yok ama güzel bir konunun etkileşiminin az olması beni şaşırttı)
    Yok ücretli değil :) Dayanışma ücretli olur mu hocam
    Yok hocam ben de belirtmiştim de niye bu kadar az etkileşim aldı ona şaşırdım.Acaba millet öyle mi sandı diye düşündüm.Bu arada yaptığınız şey bence çok hoş,kolay gelsin iyi günler.
    Ozelden mi yaziyorum katilmak icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chezdenis

Ozelden mi yaziyorum katilmak icin
    Buradan da yazabilirsiniz ben dönüyorum özelden :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.