Şimdi Ara

Kocaeli Cam Filmi İçin Yer Tavsiyesi Verebilecek Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma ön iki cam koyu, ön cama şeffaf olmak üzere cam filmi yaptırmak istiyorum. Bu işi düzgünce ve kaliteli ürünlerle yapabilecek bir yer bilen var mı? Kalite markaların şubeleri genelde İstanbul'da. Her hangi iyi bir markanın şubesi yok gözüküyor Kocaeli'nde.

Amacım güneş ışığının içeriyi pişirmesini azaltmak. Arka camlar renkli olduğundan sıkıntı yok ama ön camlardan dolayı resmen pişiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanayide Autoklinik var Emex in oradan girince yolun sonuna gelmeden hemen sağda. Hakan bey çok ilgilenir. Ben de hassasım çoğu aracıma uygulama yaptırdım. En son kayınpedere aldığımız 0 km XV'yi emanet ettim kendisine.

• kartalus kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, fırsat olursa yarın bir uğrayayım.

• Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Ege garage var, Arastapark otoparkında. Oraya vermeyi düşünüyordum ama Autoklinik yorumları daha iyiymiş.

• bende Kocaeli deyim 98 model fiesta aldım arka cam ve arka yolcu camlarında var çok koyu yapmışlar gece görüşü çok etkiliyor farlar bile neredeyse görünmeyecek değiştirip ön iki cam ve arka camları daha görünür yaptırmak istiyorum parasına göre imkan olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 4 Temmuz 2023; 16:18:41 >
  • Autoklinik'i aradım. Fiyatları makul geldi. Perşembe gidip yaptırayım diyorum. Far temizleme de varmış. Corolla'yı da bir ara götürüp hem temizletir hem de üzerine şeffaf koruma yaptırırım. Bagaj eşiklerine de şeffaf koruma şart. Eşya indirip bindirirken farkında olmadan çiziliyor.

Farklı önerisi olan var mı? "Gitmişken şunu da yaptırın işe yarar" dediğiniz bir şeyler var mı?

Kaput korumayı sevmiyorum onun dışında önerilere açığım.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Sevindim. Hakan bey iyidir. Beyaz C4, mavi XV uzun arkadaş derseniz hatırlar. :) Ben ek olarak far kaplamayı da öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Orası da fena değil de Hakan beyi deneyin bence. Benim ofis yakın sanayiye sık sık gidiyorum giderseniz haber verin gelirim çay içmeye.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Kullandıkları film nedir? Isı kesme özelliği var mı yoksa sadece görüntü mü? Seramik mi metalize mi vs?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Seramik olacakmış. Lumar veya bilinen bir marka söylemedi. Benim eski araçlarımda da bilinmeyen ama kaliteli cam filmi vardı. O yüzden yaptırıp geçecek gibiyim.

%60 ısı kesme özelliği var dedi yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 5 Temmuz 2023; 0:5:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.