Şimdi Ara

kocaman monitör isterim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • flat olsun,hatasız olsun ya da varsa bi numarası belirtin.kdv siz fiyat önerecekler falan hiç zahmet etmesin.teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yanında ne alırsınnn...[krl]
    <b>
    Neysee konuya geçeğim Tozteperden aldıgım pırıl pırıl DATRON DPF 995 var..200$ kargo sana ait,Hiç bir sorun yok tertemiz ilk günkü 7-8 aylık 3 yıl garantili.. 35-40 KG bişi (NeC patentli) >http://www.datron.com.tr/english/ not : pazarlık yok fiyat son ilanından sonra alırsan LCD düşündüm.onun içindir.teklifim
    kocaman monitör isterim
    </b>

• kocaman isterim,daha kocaman,dev gibi TT kasa aldım ufak durmasın

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tamtamam</i>
    <br />kocaman isterim,daha kocaman,dev gibi TT kasa aldım ufak durmasın
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Ohaa daha ne istiyon olum zaten bak bak bitmiyo bunda boynun yamulur..[krl]

Al buldum sana 22" 2048x1536 80Hz 0.24 iiyama monitor > TÜM PM LERE CEVAP VERDİM.
    İSTEDİĞİM FİYAT 650$ [krl][krl] >>>http://www.darkhardware.com/phpbb/viewtopic.php?t=50481

• yok yaw samsung 900IFT vardı zati,onu sattım kocaman alcam.21/22/50 öle bişi aranıyorum

• 22" 2048x1536 80Hz 0.24 iiyama monitor buda mı yetmiyoo Ohaaa yaneee[dntw]
  • Sen bi projektör al kafana göre perde çekersin duvara...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 için monitör tavsiyesi.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1
  • bencede projeksiyon derim...ama ufak bi sorun var projeksiyon da 2000 saat gibi ampul ömrü [evlol] her 2000 saatte bir ampul ellerinden öpüyo 500-1000 $ arası mauahuahauaa[evlol]
  • Büyüğünü arayan...
  • Seni SONY GDM-FW900 ancak paklar...
  • yuuhhh yani
    bu 24" monitör amma büyük olur ha bana 17 bilem büyük geliyor
  • 42' falan verelim arkadaşlar ? =)
  • 42' falan verelim arkadaşlar ? =)
  • bence sıkıyo
  • çorlulu arkadaşım .san şöyle söliyim ordan hala adam çıkmıyo.22 inç monitör içinse satan arkadaş 650 dolar diyo.202p nin sıfır fiyatı 550 dolarken o alet pahalı geldi,o yüzden aranmaya devam ediyorum.

• kültürparkta 3-5 metre ekran lı dev bir monitör vardı. izfaşa bir sor belki satar seni ancak keser.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by redno</i>
    <br />kültürparkta 3-5 metre ekran lı dev bir monitör vardı. izfaşa bir sor belki satar seni ancak keser.

[krl][krl][krl][bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2]

• ALINCA HABER VER BİZEDE MERAKTAN ÖLDÜM NE ALCAN DİYE
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by redno</i>
    <br />kültürparkta 3-5 metre ekran lı dev bir monitör vardı. izfaşa bir sor belki satar seni ancak keser.

vay onder ab1 sen buralar1 b1l1rm1yd1n???

yaw tamtamam sen gozlukte tak1yon gerc1 muhend1sl1k falanda guzelde boyle mon1tor neyse ne d1y1m sana :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.