Kuzenlerim ziyarete geldi herkesin sevgilisi yalancı markete gidiyorum diyip bile yalan söyleyen tiplermiş senin değerini bilemedim zerom geri dön < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kuzenlerim ziyarete geldi herkesin sevgilisi yalancı markete gidiyorum diyip bile yalan söyleyen tiplermiş senin değerini bilemedim zerom geri dön < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Faruk olmaz mı?
|
Zero geri dönerse bloklarim
Ve blok. |
ayrıldınız mı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuKurgusu -- 12 Nisan 2024; 8:13:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 11 Nisan 2024; 19:58:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
gözü dışarıda mı peki hocam başka erkeklere yan gözle bakıyor mu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 11 Nisan 2024; 19:58:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 11 Nisan 2024; 20:16:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ohaa hocam ponçik hanımı tehdit mi ediyorsunuz ne yaparsınız mesela |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 11 Nisan 2024; 21:36:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu işi çözebilecek tek bir insan var oda yüce ve kutsal kusursuz kadınların en mükemmeli Müge anlıdır. |
artık dışarda yediklerini kendisi ödücek |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi ara evlenip boşandınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |