Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence o kadar para da canondan şaşma derim.........
    canon A70 i arkadaştan aldım taş gibi çekiyor(3 yıl öncesinin makinası)....
    530-540 modelleri çok tutuldu..

Fakat ben canon almak istemiyorum..600 ytl param var
    ya kodak Z710 alacam
    ya da P880 alacam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omkazim -- 8 Nisan 2007; 21:27:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar kodak c 743 almayı düşünüyodum fakat uygun fiyata c875 buldum . fiyatı 360 ytl . arada 60 ytl fark var bu farka değer mi ? c 875 nasıl bir makinedir ? bu fiyat iyi midir ? yakın zamanda düşer mi ? yoksa hemen 360 ytl den alayım mı ?acil cevap çünkü ona göre hareket edicem .

bi kere iki makina arasında lens farkı var. MP farkı var. 360 a buldunsa al. ben araştırdım en ucuz 375 e bulmuştum.
    c serisinin en üst modeli. biraz kalın diğerlerine göre ama ayarlarını tam kavradıktan sonra güzel fotolar cekersin.

ayrıca kodak ın kendi sitesinde 3 boyutlu olarak iki makinayıda en ince farklarına kadar inceleyebilirsin. üstelik Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 8 Nisan 2007; 22:17:11 >
  • YA ARKADAŞLAR KODAK C743 ALMAK İSTİYORUM AMA MAKRO MESAFESİNİN 13 CM OLMASI KAFAMI KARIŞTIRIYOR ONUN AYARINA GELMEYECEK SAMSUNG S500 ÜN BİLE MAKROSU 5 CM MAKRO RSİMLER ÇEKMEK İSTİYORUM SİZCE 13 CM Bİ SORUNMU YOKSA BENMİ YANLIŞ BİLİYORUM C743 ÜN MAKROSUNU
  • BİDE C743 A 1GB HAFIZAYLA 640*480 30 FPS İLE KAÇ DAKİKA VİDEO ÇEKEBİLİRM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
  • Video çözünürlük VGA 640 x 480 piksel --------------- 32 dk
    Video çözünürlük VGA uzun süreli 640 x 480 piksel ---63 dk
    Video çözünürlük QVGA 320 x 240 piksel - -------------82 dk

dk=dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 8 Nisan 2007; 23:53:20 >
  • abi mukemmel topik olmus yegoadam cok tesekkurler dostum
  • sayın netrex2 kusura bakmayın ama nasıl becerecem o işi.Hiç anlamam.yardımcı olursanız gönderirim.
    ayrıca c 743 macro mesafesi 70 cm den az, 15 cm den büyük ama bir uç uç böceği çekemiyor maalesef(ben çekemiyorum).Saygılar.
  • arkadaşlar C653 cihazımın pil kapağı kırıldı garanti devam ediyor.acaba değişimi mümkün mü,garanti kapsamında mı ve küçükçekmeceye en yakın yetkili servis nerededir bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    ayrıca garanti kapsamı dışında ise kapak ücreti tahmini nekadardır.

yetkili servis anadolu yakasındaymış tamir işleri sadece orada yapılıyormuş. mecidiyeköyde büroları varmış.makinayı verip onlar üsküdar'a gönderip yapılacakmış çok uzun iş sadece yeni bir kapak gerekiyor sirkeci dolaylarında bu işi halledebilecek bir yer bilen?

kodak kullanıcılarının bir bildiği vardır umuduyla buraya yazıyorum.ayrıca bir topic açtım fakat bir fikri olan yok.yardım lütfen!!!
  • benim z 710 la yaptığım çekim......................

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!
  • Arkadaşlar ben Kodak Z710 kullanıyorum daha önceki sayfalardada yazdım yurtdışından 400 ytl ye aldım ve çok memnunum makro ve uzak çekimi gayet iyi ve makinemi zevkle kullanıyorum bundan sonra alacağım makine mutlaka ileri profesyonel olacaktır çünkü zaten Z710 şu an tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor...

Yukarıda sizlerde yazmışsınız makinenin el ayar menüsü var ve şu anda onun üzerinde çalışıyorum ayrıca fotoğraf çekmeyi seviyor ve bu sizin hobinizse fotoğrafçılıkta hiç hoş karşılanmayan bir durum var size belirteyim:) Anı fotoğrafları haricinde (Düğün,Nişan,Askerlik vs.) lütfen fotoğraflarınızda tarih kullanmayın o özelliği kapatın benim başıma geldi profesyonel bir fotoğrafçıdan iyi bir fırça yedim:)..Şu anda ne olursa olsun kesinlikle tarih menüsüne elimi bile sürmüyorum...:)

Ayrıca fotoğrafa ilgisi olan arkadaşların mutlakawww.fotokritik.com sitesini ziyaret etmelerini gezmelerini ve üye olup fotoğraflarını eklemelerini öneriyorum..Çok güzel ve seviyeli bir site, siteye eklenen fotoğraflara yorum yapıyorsunuz sizin fotoğraflarınızada yorum yapılıyor binlerce üyesi var ve çoğu profesyonel fotoğrafçılar, forum sayfasında çekim tekniklerini ve fotoğrafçılıkla ilgili herşeyi bulabilirsiniz...Bence ziyaret etmeniz fotoğrafçılık adına menfaatinizedir...

Bu arada Cenkay02 710 ile çektiğin fotoyu eklemişsin ama çekim hataların var 710 ile bu fotoğraf bu kadar kötü çıkamaz..Örneğin ışığı yanlış yerden almışsın ışık makinene karşıdan gelmiş ve çiçekte parlama yapmış tam bir odak ve makro netliğini yapamamışsın mutlaka çekim yapmadan önce ışığın yönünü, makinenin ayarlarını ve çekeceğin objeyle olan uzaklığını kontrol et ve çekim yapmadan önce kesinlikle deklanjöre yarım basarak odaklamayı ve netliği sağla ondan sonra çekim yap...(Ben Fotokritik ten alıştım artık her gördüğüm fotoğrafa yorum yapıyorum)...Kodakla ve sağlıcakla kalın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esesliyim -- 10 Nisan 2007; 10:19:14 >

• arkadaslar 4 gunluk bir aradan sonra yeniden buradayim sorulariniza tek tek cevap verecegim
  • dostum bu ses benim makinadada yani v 705 dede oluyor ancak cekilen videoyu pc yada tv de izlerken bu ses minumuma iniyor neticede sunu unutmamak lazim dijital fotograf makinasi adi ustunde foto icin tercih edilir bugun en kaliteli video ceken makina bile siradan bir dijital video kadar net cekemiyor malesef ama neticede amac o andaki goruntuyu yakalayip ani olarak saklamak iye yeterli kalite de oluyor bence yani bu sesi sorun yapma fazla
    quote:

Orjinalden alıntı: befega

kodak c875 ve v705 modellerinin video çekimi sırasında zoom fonksiyonlarının kullanımı sırasında ses yapması kayıtı olumsuz etkiliyormu..? deneyimi olanlar paylaşırsa iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 11 Nisan 2007; 11:44:41 >
  • bu konuyu o dedigin kodakin sayfasindaki kodak iletisim e girerek ordan kodakin telefon numarasini ara ve en saglikli bilgiyi al dostum web sayfasi bazen yeterli olmuyor
    quote:

Orjinalden alıntı: sessizsilah

Kodakcılar merhaba. İçinizde dx7590 kullanan varmı?
    Ben kamera yazılımını güncellemek istiyorum. Ama güncel yazılım yok üzerinde yazılım versiyonu var sadece kodak sitesinde. Bayağı oldu bu kamera çıkalı hala bir yazılım güncellemesi yapılmadımı?

DX7590 kamera yazılım güncellemesi hakkında yardımınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 11 Nisan 2007; 21:39:53 >
  • dostum kapak kirilmasi garantiye girmez ancak zaten alti ustu kapak cok pahali olmaz kesinlikle kodakin web sayfasindan kodak turkiye yetkilisini arayip sana en yakin servisi ogrenmelisin illa serviste yaptirmana gerek yok herhangi bir fotografcida halleder bu isi kodakin parcalari he,em hemen her yerde bulunur yok sada siparis ile bir haftada getirirler bir gundede takarlar en fazla 10 gunde makianani alirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: earl26

arkadaşlar C653 cihazımın pil kapağı kırıldı garanti devam ediyor.acaba değişimi mümkün mü,garanti kapsamında mı ve küçükçekmeceye en yakın yetkili servis nerededir bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    ayrıca garanti kapsamı dışında ise kapak ücreti tahmini nekadardır.

yetkili servis anadolu yakasındaymış tamir işleri sadece orada yapılıyormuş. mecidiyeköyde büroları varmış.makinayı verip onlar üsküdar'a gönderip yapılacakmış çok uzun iş sadece yeni bir kapak gerekiyor sirkeci dolaylarında bu işi halledebilecek bir yer bilen?

kodak kullanıcılarının bir bildiği vardır umuduyla buraya yazıyorum.ayrıca bir topic açtım fakat bir fikri olan yok.yardım lütfen!!!

• gorevimiz bol kodakli gunler
    quote:

Orjinalden alıntı: orduspor

abi mukemmel topik olmus yegoadam cok tesekkurler dostum
  • dostum satislari ikinci el bolumune yazarsak daha saglikli sonuc aliriz kanaatimce hayirli olsun simdiden iyi satislar
    quote:

Orjinalden alıntı: sessizsilah

Alıcı varsa Kodak dx7590 makinamı satabilirim. Özelliklerini saymama herek yok o bir efsane.
    Hiçbir aparatı eksik değil 512mb kart çanta falan hepsini anlaşabilirsek satarım. Ayrıca gıcır gıcır
  • makro cekim yapicaksan kodakin mokrosu 5 cm ve civari olan modellerine yonelmelisin dosrum 13 cm senin icin fazla olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: sahatay63

YA ARKADAŞLAR KODAK C743 ALMAK İSTİYORUM AMA MAKRO MESAFESİNİN 13 CM OLMASI KAFAMI KARIŞTIRIYOR ONUN AYARINA GELMEYECEK SAMSUNG S500 ÜN BİLE MAKROSU 5 CM MAKRO RSİMLER ÇEKMEK İSTİYORUM SİZCE 13 CM Bİ SORUNMU YOKSA BENMİ YANLIŞ BİLİYORUM C743 ÜN MAKROSUNU
  • 1 gb alcaksan 10-15 ytl daha verip 2 gb al derim dostum hem foto hem videoda sorunun olmaz o zaman
    quote:

Orjinalden alıntı: sahatay63

BİDE C743 A 1GB HAFIZAYLA 640*480 30 FPS İLE KAÇ DAKİKA VİDEO ÇEKEBİLİRM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

• hocam tekrar hosgeldin
  • eyvallah safranboy
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.