Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C875 suanda darty de ve genel piyasada 550 YTL civarı..Ama doğubank ta garantili 350 YTL
    quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

müdür1 kusura bakma fotoraflar iyi çıkmamış . sanırım senin fotoları en düşük kalitede çekmenden kaynaklı . en kalitelide veya en azından 5 megapixel bi resim çekip de buraya ekleyebilirsen çok güzel olur . yoksa bu resimlerle c743 hiç cazip gelmiyor .

bi de c 875 in fiyatının yakın zamanda düşme ihtimali var mı ? ya da daha iyi modellerin piyasa çıkması ne kadar zaman alır . teşekkürler
  • Samsung un bu modelini hatta samsung u Kodak ile karşılaştırmak bile bence yanlışa sebep olur çekimlerde ayarlama esnasında hatalardan kaynaklanıyor olabilir ben kesinlikle Samsung önermiyorum en uygun fiyata en iyi kaliteyi Kodak sağlıyor.Daha iyi bütçen varsa tabiki Canon modelleri
    quote:

Orjinalden alıntı: baki69

ben kodak c 743 almaya karar vermiştim ama forumdaki fotoğrafları görünce bu karraımdan vazgeccem gibi Samsung 500 modeli hep daha ucuz hepde dahamı net çekiyor diyesim geldi bile varsa lütfen yardımcı olsun
  • müdür1sanırım siz dijital zoom da kullanarak fotoraf çekiyorsunuz sorun burda . ya da iso ayarında bi problem var çünkü bu kadar kumlu ve bulanık çıkmaması lazım . zoomlamadan çekim yapmayı deneyin . daha aydınlık mekanlarda çekim yapmakta faydalı olacaktır .
  • quote:

Orjinalden alıntı: musto11

quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

kodak c875 den bir makro

http://img116.imageshack.us/img116/9532/1000123gp3.jpg

bu pil şarj edilebiliyormu ?

ayrıca yegodam a da tşkler kodak hakkında fazla bilgimiz yoktu. aynı özellikte makinalar çok pahalı iken kodakla tanıştırdı :)

kardeş bu piller şarj edilmiyor ama ben gp nin 2700 lük şarjlı pilinden aldım 4 tane birde 2 li şarj aleti aldım 35 ytl ye pil 1 gün full kullansan bile bitmio çok güzel piller yani diğer pillerle 20 çekim yapınca bitiyordu pil derdini çözdüm gibi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 6 Nisan 2007; 18:58:21 >

• sayın netrex gerçekten zaman zaman zoom kullanıyorum.Belkide kumlanma bu yüzden.Peki zoom kaliteyi bozuyorsa nerede bu mereti kullanacağız.
    Gerçi zoom kullanmadığım zaman da oluyor gibi bu kumlanma.Birde iyi çekmişim gibi yeşil yanıyor.Öğreneceğiz inşallah.Aşağıdaki fotoğraflardaki hatalara bakalım.C 743. Saygılar.

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

• arkadasım bunları kac mp ile cektin. zoom yapınca resim darmadağın oluyor. yada bilgisayara atarkaen problem oluyor olabilir****
  • kodak c875 ve v705 modellerinin video çekimi sırasında zoom fonksiyonlarının kullanımı sırasında ses yapması kayıtı olumsuz etkiliyormu..? deneyimi olanlar paylaşırsa iyi olur..
  • herhangi bir olumsuzluğu yok
  • bu fotoğrafların ilkini gün ışığı-7.1 pixel-iso 200-AF Köşeli parantez-ve flaşsız çektim.diğeri 7.1 pixel otomatik çektim.Hangi hatala var bu fotoğraflarda ki..?
  • müdür1 siz 7 megapixel çekmişiniz fakat foruma eklerken bunlar 640x480 boyutuna düşmüş . yani ister istemez fotoların kalitesi bi hayli azalmış . mümkünse fotorafları dosya eki olarak da buraya yükleyin . ya da çektiğiniz fotolarını zipli dosya olarak yükleyin buraya ya da rapid share e . bi de kullanacaksanız sadece optik zoomu kullanın . optik zoom makinede 3 kademedir ya , 3 den sonrası dijital zooma girer . çektiğiniz kaliteli fotoları 7 megapixel gibi , boyutlarını küçültmeden ( orjinalliği bozulmadan ) bana mail atabilir misiniz ?
    mail adresim : paketim@yahoo.com
  •  KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!
  • Kodakcılar merhaba. İçinizde dx7590 kullanan varmı?
    Ben kamera yazılımını güncellemek istiyorum. Ama güncel yazılım yok üzerinde yazılım versiyonu var sadece kodak sitesinde. Bayağı oldu bu kamera çıkalı hala bir yazılım güncellemesi yapılmadımı?

DX7590 kamera yazılım güncellemesi hakkında yardımınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizsilah -- 7 Nisan 2007; 19:33:53 >
  • Alıcı varsa Kodak dx7590 makinamı satabilirim. Özelliklerini saymama herek yok o bir efsane.
    Hiçbir aparatı eksik değil 512mb kart çanta falan hepsini anlaşabilirsek satarım. Ayrıca gıcır gıcır
  • sayın yegoadam size bir kaç sorum olacak biliyorsunuz kodak v serisinde yeni makinalar çıktı yalnız fiyat konusu aklımı karıştırdı şöyleki v803 yeni makina olmasına rağmen 400 ytl civarı v705 daha eski model olmasına rağmen 500 küsür ytl bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor çift lens olayındanmı ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz teşekkürler.
  • arkadaşlar kodak c 743 almayı düşünüyodum fakat uygun fiyata c875 buldum . fiyatı 360 ytl . arada 60 ytl fark var bu farka değer mi ? c 875 nasıl bir makinedir ? bu fiyat iyi midir ? yakın zamanda düşer mi ? yoksa hemen 360 ytl den alayım mı ?acil cevap çünkü ona göre hareket edicem .
  • yoğun araştırmalar sonucu
    canon almaya karar vermiştim A620 modelini
    Fakat
    VAtan bilgisayarda Kodakın aynı iki ürününde iyi kampanya var...

Kodak Z710 modeli
    P880 modeli

iki arasında çok karasız kaldım......................

Fotoğrafcı arkadaşım ne alırsan al mutlaka.Makinanın manuel ayarları olmalı dedi.......
    Z710 modelinde manuel ayar yok :( ama 10X optik zoom var.) fiyatı: (34 YTL *17 ay)
    P880 modelinde manuel ayar var fakat optik zoom 5X ve eski bir ürün (38 YTL*17 ay)

karasız kaldım acil yardımlarınızı bekliyorum........
  • quote:

Orjinalden alıntı: omkazim

yoğun araştırmalar sonucu
    Fakat

Kodak Z710 modeli
    P880 modeli

Fotoğrafcı arkadaşım ne alırsan al mutlaka.Makinanın manuel ayarları olmalı dedi.......
    Z710 modelinde manuel ayar yok :( ama 10X optik zoom var.) fiyatı: (34 YTL *17 ay)
    P880 modelinde manuel ayar var fakat optik zoom 5X ve eski bir ürün (38 YTL*17 ay)

Z710 modelde manuel ayar var. Kim yok demişse sana bilmiyor. PASM modları var. M demek manuel demek.

Fakat şunu belirteyim P880 modeli çok üstün bir model. Z710 da iyi bir model ama P880 çok daha iyi.

Birde P712 modeli varki süper ötesi bir makina. Şuan makina alsam kesinlikle P712 alırım.

12X optik + 5x dijital = 60x Toplam zoom --------------------P712

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizsilah -- 8 Nisan 2007; 15:03:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sessizsilah

quote:

Fakat

Kodak Z710 modeli
    P880 modeli

Z710 modelde manuel ayar var. Kim yok demişse sana bilmiyor. PASM modları var. M demek manuel demek.

Fakat şunu belirteyim P880 modeli çok üstün bir model. Z710 da iyi bir model ama P880 çok daha iyi.

Birde P712 modeli varki süper ötesi bir makina. Şuan makina alsam kesinlikle P712 alırım.

ilginize teşekkürler fakat bu adreste Z710 modeli için manuel odaklama hayır yazıyor.manuel odaklama ile manuel ayarlar aynı mı?

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1384/show.html

Bu arada internette P712 modeline baktım hiç bir yerde yok.piyasadan kaldırıldı heralde. :(

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sessizsilah

quote:

Fakat

Kodak Z710 modeli
    P880 modeli

ilginize teşekkürler fakat bu adreste Z710 modeli için manuel odaklama hayır yazıyor.manuel odaklama ile manuel ayarlar aynı mı?

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1384/show.html

Bu arada internette P712 modeline baktım hiç bir yerde yok.piyasadan kaldırıldı heralde. :(

Sen Manuel ayar yok demişsin bende düzelttim. Manuel ayar yani manuel mod (M) Z710 modelinde var. Manuel odak olayı Z710 da yok.

• arkadaşlar kodak c 743 almayı düşünüyodum fakat uygun fiyata c875 buldum . fiyatı 360 ytl . arada 60 ytl fark var bu farka değer mi ? c 875 nasıl bir makinedir ? bu fiyat iyi midir ? yakın zamanda düşer mi ? yoksa hemen 360 ytl den alayım mı ?acil cevap çünkü ona göre hareket edicem .
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.