Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes ghafiza karti denilince akla kingston gelir sandisk te en az kingston kadar iyidir bildigim kadariyla z 710 dada normal sd kart kulaniliyor ben sana 2 gb lik kingston al derim fiyati cok dustu 35-40 civari hatta 30 ytl ye alan var forumda ben de yeni aldim 44 ytl ye cok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

kardes ghafiza karti denilince akla kingston gelir sandisk te en az kingston kadar iyidir bildigim kadariyla z 710 dada normal sd kart kulaniliyor ben sana 2 gb lik kingston al derim fiyati cok dustu 35-40 civari hatta 30 ytl ye alan var forumda ben de yeni aldim 44 ytl ye cok memnunum

teşekkürler dostum sağolasın...

• Kingston iyi markadır fakat 2 gb standart sd kartın yazma hızı 1,5mb/s okuma hızı 5mb/s yani 33x diye geçer bu kart
    onun yerine 60x corsair (aynı fiyata) yada farklı bir markanın daha hızlı bir kartını almanı tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: kırmızışimşek

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım

Kodak Z710 makinem var, hafıza kartı almak istiyorum (sandisk ultra2) ancak makine destekliyormu onu bilmiyorum...yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden teşekkürler...
  • bence cok hizli almasina gerek yok ne kaadr hizli olursa olsun makinanin hizi ne kadarsa o kadar hizda okuyacaktir 2 gb kingston sd yeterli bence
    quote:

Orjinalden alıntı: Powerful

Kingston iyi markadır fakat 2 gb standart sd kartın yazma hızı 1,5mb/s okuma hızı 5mb/s yani 33x diye geçer bu kart
    onun yerine 60x corsair (aynı fiyata) yada farklı bir markanın daha hızlı bir kartını almanı tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: kırmızışimşek

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım

Kodak Z710 makinem var, hafıza kartı almak istiyorum (sandisk ultra2) ancak makine destekliyormu onu bilmiyorum...yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden teşekkürler...

• Benim sorum altta arkadaşımız mov çekiyor demiş c653, bende sitesinde mpeg 4 kaydettiğini gördüm...Acaba sitedemi yanlışlık var yoksa gerçekten mpeg4 çekmiyor sadece mov mu çekiyor bu makina :)

quote:

KARDES SEN tam olarak neyi sordun anlamadim cumle dusuklugu olmus biraz evet mpeg 4 var ve az yere cok video cekebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: astronaut

selamlar, c653 alma aşamasındayım bende ama bişey dikkatimi çekti 15 gün önce dolaşırken siteleri bu makinanın mpeg4 formatında çektiği gözüküyordu sitelerde mesela ilk elden ;

http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=10361&pq-locale=tr_TR

"MPEG-4 sıkıştırma formatıyla daha az hafıza kullanarak daha fazla video kaydedebilirsiniz"

bu neden kaynaklanıyor üretici sitesinin mi bir yanlışlığı var, yoksa makinanın ayarlarında mpeg4 çekimi veya mov çekimi gibi bir opsiyonmu var ? Aydınlatan olursa çok sevineceğim...

quote:

Orjinalden alıntı: earl26

kodak c 653

kullanıyorum çektiğim videoları pc ye transver ediyorum fakat mov formatında. mov formatını avi veya mpg formatına %100 ve sınırsız çevirecek bir program tavsiyeniz.denediğim bir kaç program %50 çeviriyor.

• arkadasin sorunu sanirim pc ye aktarmada makina mpeg 4 kaydediyor
  • Bu arada biz de devam edelim.Plakaları maalesef okutamadım.Sanıyorum doğru çekim yapamadım.Yada makine bu kadar çekebiliyor.Saygılar.

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

• mudur bu resimler 2006 dan yaziyor eskimi bunlar yoksa makinanin tarih ayarimi yanlis
  • valla tebrik ederim.Hiç dikkat etmemişim.Sanırım pil değişimi sırasında tarihi ayarlamamışım.Yani benim makinede bu işlem sırasında tarihi ayarla diyor.Atlamışız.
  • sorun degil bu arada sanirim o fotolar evden agri cekilmis arkanda fazla isik olmadigindan fazla net degil ama bu gibi durumlarda manzara modunu kullanirsan daha verimli olabilir diye dusunuyorum kolay gele
  • bir iki fotograf daha begenize..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 4 Nisan 2007; 15:05:17 >

• arkadaşlar KODAK EASYSHARE Z730 DİJİTAL FotoĞRAF MAKİNESİ alıcağım, alan varmı? daha önce kullanan varmı? naısl bir makina acaba? Bide bu makina 1 GB SD kartı desteklermi arkadaşlar...

• kardesim makinayi alirken pil mutlaka olur kutunun icinde bu genelde boyledir z 730 da da sarjli piller olan klic 5000 ile klic 5001 modeli piller kullanabilirsin ve kutuya dahil olur bu piller arti sarj aletide koyarlar bunun yanida bileklik askisi baglanti kablosu da dahildir kutuya bunlar mecbur konulmasi lazim olan seylerdir saglicakla kal
    http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=54936 burdada makina hepsiburada ile ayni fiyat ama senin icin arastirdim yaninda 1 gb kingston sd kart ve tripod veriyorlar ikisi nerden baksan 50 ytl eder genede tercih senin kardes simdiden hayirli olsun
    1 gb kart hediye veriyorlarsa demekki desteklyior 1 gb yi
    quote:

Orjinalden alıntı: exxel_16

arkadaşlar KODAK EASYSHARE Z730 DİJİTAL FotoĞRAF MAKİNESİ alıcağım, alan varmı? daha önce kullanan varmı? naısl bir makina acaba? Bide bu makina 1 GB SD kartı desteklermi arkadaşlar...

• arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda bende c743 aldım almayı düşünen ve benim gibi amatör çekimler yapacak arkadaşlar tereddüt etmeden alabilirler
    iki tane amatörce çekilmiş yakın plan koydum inşallah daha iyilerinide çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin2030 -- 4 Nisan 2007; 23:14:43 >

• aramiza hosgeldin kardes hayirli olsun
  • quote:

kardesim makinayi alirken pil mutlaka olur kutunun icinde bu genelde boyledir z 730 da da sarjli piller olan klic 5000 ile klic 5001 modeli piller kullanabilirsin ve kutuya dahil olur bu piller arti sarj aletide koyarlar bunun yanida bileklik askisi baglanti kablosu da dahildir kutuya bunlar mecbur konulmasi lazim olan seylerdir saglicakla kal
    http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=54936 burdada makina hepsiburada ile ayni fiyat ama senin icin arastirdim yaninda 1 gb kingston sd kart ve tripod veriyorlar ikisi nerden baksan 50 ytl eder genede tercih senin kardes simdiden hayirli olsun
    1 gb kart hediye veriyorlarsa demekki desteklyior 1 gb yi
    quote:

Orjinalden alıntı: exxel_16

arkadaşlar KODAK EASYSHARE Z730 DİJİTAL FotoĞRAF MAKİNESİ alıcağım, alan varmı? daha önce kullanan varmı? naısl bir makina acaba? Bide bu makina 1 GB SD kartı desteklermi arkadaşlar...

ok. çok sağolasın hocam...

• Bende yaklaşık olarak 6 aydır Kodak C663 sahibiyim.Makinamdan memnunum.Yeni çektiğim 1-2 fotoğrafı ekliyorum.
    Fotoğraf makinesi alacak arkadaşlara da mp'den daha çok lense dikkat etmelerini tavsiye ediyorum.Kaliteli lens her zaman daha iyi sonuç verir.

• arkadaşlar bilgisayara attığımız fotoğrafların yer kaplamaması için önerisi olan var mı?Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

arkadaşlar bilgisayara attığımız fotoğrafların yer kaplamaması için önerisi olan var mı?Saygılar.

nasıl olacak bu??? mutlaka yer kaplar... az yer kaplaması için diyorsan o farklı. çeşitli biçimlerde sıkıştırabilirsin veya fotoğrafın formatını değiştirebilirsin...
  • Arkadaşlar gönderdiğiniz foto ve yazdığınız öneriler için çok teşekkürler. Aklımda Kodak c 875, V 705, Z 710 veya Z 712 var. Schneider lens gerçekten kodak lense göre çok farklı mı? Bir de bu ISO dengesinin çok düşük ve çok yüksek olmasındaki fark nedir? Makinanın objektifinin büyük yada küçük olması gerçekten önemlimidir? Bu tip sorular bunca yazılan yazılar ve çekilen fotolardan sonra kafamda soru işaretleri bıraktı. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.