Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aranızda olmaktan büyük keyif duyuyorum.Bunlarda benimkiler c 743

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

Sayın yegoadam merhabalar. Cahilliğimi bağışlayın bu bahsedilen programı indirdim ama bir türlü açamıyorum. ne yapmam gerekiyor.Saygılar.

Program yüklemenize gerek yok aşağıda verdiğim resmi ve açıklamaları dikkatlice okursanız fotoğrafınız yüklerken küçültme imkanı bulabilirsiniz...

Arkadaşlar zaman zaman siteye fotoğraf ekleneceği zaman boyuttaki hatalardan dolayı sayfa düzeni bozulmaktadır...Aşağıdaki resim sizlere ayrıntılı olarak fotoğrafın nasıl yükleneceğini ve boyutunun nasıl ayarlanacağını anlatmaktadır...

www.imageshack.us sitesine giriş yapıyorsunuz ve maddelerle gösterildiği gibi;

1 Yazan "Gözat" butonundan bilgisayarınızdaki resmi buluyorsunuz

2 Yazan küçük kutucuğu işaretliyorsunuz

3 Yazan Uzun kutucukta yukarıdaki resimde gözüken şekilde 640*480 (for message boards) veya yazısını seçiyorsunuz

4 Yazan Yerdeki "Host it" yazısına tıkladığınız zaman site resminizi yüklemeye başlıyor...

Küçük kutucuğu seçtiğimiz ve yandaki yazıyıda 640*480 veya yaptığımız için resim forum formatında yani 640*480 veya boyutunda yüklenecektir...

Resiminizin yüklemesi bittiği zaman yeni bir sayfa açılacak ve o sayfada bir çok link göreceksiniz biz en aşağıda olan ve "Direct Link" yazan linki kopyalayıp foruma yapıştıracağız...

Yapıştırdığınız linkin başına [ img ] sonunada [ /img ] ibarelerini ekleyeceksiniz...

Saygılarla

• 3 Nisan 2007; 1:01:40

-----------------------------------------------------------------------------
    esesliyim

Program yüklemenize gerek yok aşağıda verdiğim resmi ve açıklamaları dikkatlice okursanız fotoğrafınız yüklerken küçültme imkanı bulabilirsiniz...

Arkadaşlar zaman zaman siteye fotoğraf ekleneceği zaman boyuttaki hatalardan dolayı sayfa düzeni bozulmaktadır...Aşağıdaki resim sizlere ayrıntılı olarak fotoğrafın nasıl yükleneceğini ve boyutunun nasıl ayarlanacağını anlatmaktadır...

www.imageshack.us sitesine giriş yapıyorsunuz ve maddelerle gösterildiği gibi;

1 Yazan "Gözat" butonundan bilgisayarınızdaki resmi buluyorsunuz

2 Yazan küçük kutucuğu işaretliyorsunuz

3 Yazan Uzun kutucukta yukarıdaki resimde gözüken şekilde 640*480 (for message boards) veya yazısını seçiyorsunuz

4 Yazan Yerdeki "Host it" yazısına tıkladığınız zaman site resminizi yüklemeye başlıyor...

Küçük kutucuğu seçtiğimiz ve yandaki yazıyıda 640*480 veya yaptığımız için resim forum formatında yani 640*480 veya boyutunda yüklenecektir...

Resiminizin yüklemesi bittiği zaman yeni bir sayfa açılacak ve o sayfada bir çok link göreceksiniz biz en aşağıda olan ve "Direct Link" yazan linki kopyalayıp foruma yapıştıracağız...

Yapıştırdığınız linkin başına [ img ] sonunada [ /img ] ibarelerini ekleyeceksiniz...

Saygılarla

sayın esesliyim ben çok aradım böyle bir açıklamayı ama bulamadım.Emin olun bu açıklamayı arayıp bulabilecek arkadaşlara derman oldunuz.Teşekkür ederim.

• hemen bende yollayım

• dosstum v 570 i 292 ye bulduysan uzerine atlayarak al bu makina daha bir ay oncesine kadar 500 un yuzerindeydi bende v 705 kullaniyorum bu v serisi cok kibar ve kaliteli c 875 de cok iyi ama tabiki buyuk kaliyor v 570 e gore
    quote:

Orjinalden alıntı: muzy16

arkadaşlar, kodak v570 292YTL Carrefour'da. Sizce bu makina nasıl? Aslında Kodak C875 almak istiyorum ama v570 görünüm olarak daha hoş ve daha ucuz. Sizce hangisi daha iyidir?
    Manual ayarı olan, kompakt bir makina arıyorum. Daha önce c6330 kullanıyordum. Şimdi de kodak alayım diyorum.
  • ARKADASLAR YUKARDA GORDUMKI YAZILANLAR TAM TAKIP EDILEMIYOR ELIMDEN GELDIGI KADAR FORUMDA OLDUGUM SURE ICINDE HERKESIN SORUSUNA CEVAP VERMEYE CALISIYORUM ESES KARDESIM OLAYI ACIKLAMIS AMA BIR ONCEKI SAYFAYA DONUS YAPARSANIZ KI ASAGIDA ALINTIDA GOREBILIRSINIZ BEN BUNU DUN OZELLIKLE ACIKLAMISTIM FOTOGRAF KUCULTME PROGRAMINIDA IHTIYAC DUYACAKLAR ICIN PAYLASTIM ZIRA BAZI FOTOGRAF PAYLASIM SITELERINE FOTOGRAF YUKLERKEN BOYUTDA KUCULTME YAPMAK GEREKIYOR
    quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

ARKADASLAR RESIM EKLEMEYI BILMEYEN ARKADASLAR ICIN BU ISIN EN KOLAY YOLUNU ASAGIDA ACIKLADIM BILGINIZE:

resimihttp://imageshack.us/ adresinden upload edip çıkan linklerden en alttakini aliyoruz direkt linki kopyala sonra mesaj yazarken yukarıdaki image tıkla [simage]buraya linki yapıştır[/simage]

hepsi bu kadar
    not: RESIMI UPLOAD ETMEDEN ONCE HEMEN altda resize image? YAZAN YERDEN BOYUTU 800 X 600 SECERSEK SAYFA resim eklendikten sonra acilirken kasilmayacaktir herkese kolay gelsin

• ESES BUNLARIN FIYATI KONUSUNDA SUNA BILGIM yok zira kodak turkiye yetkililerinin telefonu web sayfasinda var onlari arayip sormani oneririm ancak bir sorun var oda su malesef istenilen her urunu web syfasinda var dese bile turkiyede bulmak zor oluyor ama ozel istek yapilinca getirtilebilir kodakin makinalari gibi aksesuarlarida cok uygun bu nedenle piyasaya pek cikarmiyorlar cunku diger markalar ciddi oranda zarara ugricaktir bunlar hep arz talep oyunlari ve menfaat catismalari ama istekli olup bir iki saglam fotografciyla irtibata gecip en saglami ve en ucuzu fabrikadan istetmek
    quote:

Orjinalden alıntı: esesliyim

Linkler için teşekkür ederim fakat fiyat konusunda bilgi alamadım geniç açı değilde öbür objektif sanırım güçlü olan zoom u çok daha güçlendirecektir....Fiyat konusunda bilgi sahibi olur ve buraya aktarırsanız sevinirim

• selamlar, c653 alma aşamasındayım bende ama bişey dikkatimi çekti 15 gün önce dolaşırken siteleri bu makinanın mpeg4 formatında çektiği gözüküyordu sitelerde mesela ilk elden ;

http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=10361&pq-locale=tr_TR

"MPEG-4 sıkıştırma formatıyla daha az hafıza kullanarak daha fazla video kaydedebilirsiniz"

bu neden kaynaklanıyor üretici sitesinin mi bir yanlışlığı var, yoksa makinanın ayarlarında mpeg4 çekimi veya mov çekimi gibi bir opsiyonmu var ? Aydınlatan olursa çok sevineceğim...

quote:

Orjinalden alıntı: earl26

kodak c 653

kullanıyorum çektiğim videoları pc ye transver ediyorum fakat mov formatında. mov formatını avi veya mpg formatına %100 ve sınırsız çevirecek bir program tavsiyeniz.denediğim bir kaç program %50 çeviriyor.

• sayın yegoadam teşekkür ederim.dedim ya işin acemiliği işte.Maalesef oluyor bunlar.

sayın musto ağaçlı fotoğrafı tablo gibi çıkartmışsınız.Heybeti, ışığı, gölgeler filan.Boğazdaki resimde havanında etkisi herhalde puslu çıkmış.Saygılar.
  • KARDES SEN tam olarak neyi sordun anlamadim cumle dusuklugu olmus biraz evet mpeg 4 var ve az yere cok video cekebilirsin
  • Video görüntü kalitesi değişmiyor muymuş?
  • kesinlikle hayir amac zaten kalioteyi degistirmeden az hafiza ile cok video kaydetmek kodakin son donemde ki butun modellerinde hemen hemen rastlama mumkun mesela bende 2 gb lik sd kart var normal modda 66 dakika kaydederken mpeg 4 de 86 dakika yani 20 dakika fark attiriyor ama bu mpeg 4 unde cesitli yazilimsal farkliliklari oluyor cep telefonunda daha fazla mesela kayit yapilir ´bende nokia n 90 var ayni fps hizinda 2 gb lik karta 6 saate yakin video kaydedebiliyorum ama fotograf makinalrindada genelde 30 fps i kullandigimizdan biraz daha azaliyor bu ama diger makinlara gore cok cok iyi
    quote:

Video görüntü kalitesi değişmiyor muymuş?
  •  KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 4 Nisan 2007; 13:01:10 >
  • quote:

sayın yegoadam teşekkür ederim.dedim ya işin acemiliği işte.Maalesef oluyor bunlar.

sayın musto ağaçlı fotoğrafı tablo gibi çıkartmışsınız.Heybeti, ışığı, gölgeler filan.Boğazdaki resimde havanında etkisi herhalde puslu çıkmış.Saygılar.

orası boğaz değil konak bende karşıyakadan çektim aradaki mesafe oldukça fazla 5 optik zoom kullandım
    zoomsuz çektiğim resmide koyayım uzaklığı belli olur
    mesela hava daha canlı idi ama fotoğrafta yakalayamadım manual ayarları en kısa zamanda öğrenmem lasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfagvn -- 3 Nisan 2007; 13:06:28 >

• arkadaşlar dün makinayı inceledim gercekten iyi bir seçim yapmışım. bence bir fotoğraf makinası olarak gercekten mükemmel.
    dock ünitesinden bir resim bastırdım oda gercekten stüdyo da bastırılmış gibi..
    ama makinayı henüz tam perforamansıyla kullanamıyorum.tabi zamanla olacak ve fotografları sizinle paylaşacağım.
    ama söyleyeceğim tek sey kesinlikle verdiğim parayı hak ediyor.
    tavsiye ederim. ama eksi bir yanınınıda söyleyeyim.
    digital zoom bence bir işe yaramıyor çünkü cok fazla titriyor makina ve bulanıklaşıyor. ama optik zoom zaten digitale ihtiyac bırakmıyor.
    şimdilik bu kadar
  • ben c743 ün lensine takıldım . sanırım c 743 de markalı lens yok . bu çok fak eder mi ? çekimlerde . gece çekimlerinde falan . biri bana yollayabilir mi c 743 ile çekilmiş resimleri . orjinal haliyle yani . çünkü foruma koyarken kalitesi ister istemez düşüyor . kesin karar için c 743 ile çekilmiş fotolar lazım . özellikle çeşitli kalitelerde çekilmiş fotolar lazım , yani 7 megapixel , 5 megapixel gibi . tabi gece fotolarıda olursa çok güzel olur . umarım bana yardımcı olan biri olur . c 743 ile çekilmiş fotoları paketim@yahoo.com adresine postlalayabilirler .
  • 2005 yılında Amara Beach Club Alanya da çektiğim fotoğraflardan örnekler
    Kodak DX7630 ile çekmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerful -- 3 Nisan 2007; 14:48:25 >

• Sanırım Z710 için uyumlu olan objektif ve adaptör için istenilen fiyatları buldum bu fiyatları öğrnemke isteyenler içinde sanırım bir fikir verecektir...Objektif ve adaptörün fiyatlarını aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz...

Kodak (SCHNEIDER-KREUZNACH XENAR) 1.4X 55 mm Telefoto Objektif

Liste Fiyatı : 161.00 $ + KDV

Kredi Kartı : 208.80 YTL + KDV

Havale ile : 204.62 YTL + KDV

12 Taksitle : 22.04 YTL KDV Dahil

http://www.yuvamfoto.com/product.php?zaW7Q94NjNU2

Kodak Objektif Adaptörü

Liste Fiyatı : 16.50 $ + KDV

Kredi Kartı : 21.58 YTL + KDV

Havale ile : 21.02 YTL + KDV

12 Taksitle : 2.26 YTL KDV Dahil

http://www.yuvamfoto.com/product.php?uaWlQ9mNjEEx

• fiyatlar uygun gorunuyor
  • Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım

Kodak Z710 makinem var, hafıza kartı almak istiyorum (sandisk ultra2) ancak makine destekliyormu onu bilmiyorum...yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.