Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Z3U5

alttaki kodak arkadaşlar:D

sebep ne? sadece tahmin mi yoksa bir bildiğin mi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 1 Nisan 2007; 20:31:07 >
  • Üstteki kodak tarih formatından belli.Tüm kodaklarda böyle
  • bu resimleri başka bi yerde daha görmüştüm bu forumda hatırladığım kadarıyla alttaki kodakdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

bu resimleri başka bi yerde daha görmüştüm bu forumda hatırladığım kadarıyla alttaki kodakdı

gördugunuz dogru.ben koymuştum.
  • bir de buna bakalım.......

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!
  • son olarak bu (fethiye-12 adalar)

• abi simdi farkettim tarihli olanlar kodak tabiki kodakin sari renkli tarihini hemen tanidim

hocam cennette yasiyorsun degerini biliyorsundur umarim
  • sonuç olarak kodak ın renklerdeki canlılıgı çok mukemmel.
  • arkadaşlar çektiğim fotoğraflar SD karta kaydediliyor ve ben bunları kart okuyucusu ile bilgisayara aktarıyorum ancak attığım klasörde resimleri araç çubuğunda " görünüm\küçük resimler" seceneği mevcutken ya göremiyorum ya da küçük resim karekare gibi görünüyor ama normalde bir sorun yok açınca resim görünüyor ama küçük resim ya da film şeridi yapınca dediğim sekilde oluyor acaba nedendir

yani bu sekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 1 Nisan 2007; 22:50:36 >
  • sd kartdan kaynaklanabilir karta format cekip yeniden dene
  • arkadaşlar merhaba.c 743 ümü 2 gündür inceliyorum.zaman geçtikçe de benimsemeye başladım.Henüz resim kalitesini henüz saptayamadım.çünkü bu konuda teknik olarak birşey bilmiyorum.Bir de aşağıya resim ekliyemiyorum.Erişim izniniz yok diyor.Bana bir bilgide verilmedi.Yardımcı olacaklara teşekkür ederim.saygılar.
  • Arkadaşlar KODAK EASYSHARE C653 nasıl makina iyi midir? kötü müdür? makina konusunda öyle fazla bir beklentim yok, kapalı ortamlarda biraz daha fazla foto çekeceğim bu isteğimi yerine getirebilir mi?
  • http://www.imageshack.us/ buraya girip resimleri 800 x 600 formatinda upload edip en alttaki linki mesaj bolumunde [simage] [/simage] imageye tiklayip iki image arasina o linki eklersen resimlerde sorun olmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

arkadaşlar merhaba.c 743 ümü 2 gündür inceliyorum.zaman geçtikçe de benimsemeye başladım.Henüz resim kalitesini henüz saptayamadım.çünkü bu konuda teknik olarak birşey bilmiyorum.Bir de aşağıya resim ekliyemiyorum.Erişim izniniz yok diyor.Bana bir bilgide verilmedi.Yardımcı olacaklara teşekkür ederim.saygılar.

• dostum oncelikle sunu soliyeyim resimlerini daha cok kapali ortamda cekeceksen hangi makinayi alirsan al dort dortluk kalite elde edemezsin zira kapali cekimlerde eger flasli otomatik modu kullanirsan resimlerde noise ve parlama olabilir gece modunda cekersen titremeye karsi dahada duyarli olup gene fotolarda cok kucuk kaymalar olacaktir ama eger diyorsanki tripod kullanirim yada zamanlayiciyi kullanirim sorun olmaz dersen bu makina isini hayli hayli gorecektir ama bana soruyosan eger arada 40-50 ytl fark olan c 743 u alirdim
    quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Arkadaşlar KODAK EASYSHARE C653 nasıl makina iyi midir? kötü müdür? makina konusunda öyle fazla bir beklentim yok, kapalı ortamlarda biraz daha fazla foto çekeceğim bu isteğimi yerine getirebilir mi?

• dostlar buyuk umutlarla acmis oldugum kodak topigimiz gittikce dahada renkleniyor ve kodakcilarin her turlu ihtiyaclarina cevap veriyor bunun yaninda eger daha fazla fotograf eklersek modellerin cekim kaliteleri uzerine degerlendirmelerimiz de o derece artacak ve model tavsiyesi isteyen arkadaslara daha fazla yardimci olabilecegiz onun icin mumkunse firsat buldukca resim ekleyelim
  • ARKADASLAR RESIM EKLEMEYI BILMEYEN ARKADASLAR ICIN BU ISIN EN KOLAY YOLUNU ASAGIDA ACIKLADIM BILGINIZE:

resimihttp://imageshack.us/ adresinden upload edip çıkan linklerden en alttakini aliyoruz direkt linki kopyala sonra mesaj yazarken yukarıdaki image tıkla [simage]buraya linki yapıştır[/simage]

hepsi bu kadar
    not: RESIMI UPLOAD ETMEDEN ONCE HEMEN altda resize image? YAZAN YERDEN BOYUTU 800 X 600 SECERSEK SAYFA resim eklendikten sonra acilirken kasilmayacaktir herkese kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

dostum oncelikle sunu soliyeyim resimlerini daha cok kapali ortamda cekeceksen hangi makinayi alirsan al dort dortluk kalite elde edemezsin zira kapali cekimlerde eger flasli otomatik modu kullanirsan resimlerde noise ve parlama olabilir gece modunda cekersen titremeye karsi dahada duyarli olup gene fotolarda cok kucuk kaymalar olacaktir ama eger diyorsanki tripod kullanirim yada zamanlayiciyi kullanirim sorun olmaz dersen bu makina isini hayli hayli gorecektir ama bana soruyosan eger arada 40-50 ytl fark olan c 743 u alirdim
    quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Arkadaşlar KODAK EASYSHARE C653 nasıl makina iyi midir? kötü müdür? makina konusunda öyle fazla bir beklentim yok, kapalı ortamlarda biraz daha fazla foto çekeceğim bu isteğimi yerine getirebilir mi?

verdiğin bilgiler için teşekkürler, senin önerdiğin marka ile 60 YTL fark fiyat önemli değil bir düşüneyim bakayım

• teşekkür ederim yegoadam.
  • Arkadaşlar Cumartesi günü Eskişehirspor-Malatyaspor maçından zoom kullanarak çekilmiş bir kare çektiğim mesafeyle kale ararsı yaklaşık 85-90 metre ve çekilen makine KODAK Z710 makinemi kullandıkça daha büyük zevk almaya başlıyorum hele daha önce kullandığım makine 3x zoom'ken şimdi 10x zoom kullanmak ayrı bir güzellik.Tabiki maçı 1-0 kazanmamızda bu fotoğrafları daha değerli yaptı...Kodak bu işi biliyor...

Alttaki karede üstteki fotoğrafdaki kalenin yaklaşık 10 metre gerisindeki skorbord tabelası yani çekim yaptığım yere yaklaşık 95-100 metre civarı uzaklıkta hava kapalı olması sebebiyle biraz karanlık çıkmış foto ama zoom olarak bence çok çok iyi dediğim gibi Kodak'ı seviyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esesliyim -- 2 Nisan 2007; 13:20:32 >

• bende kodak z710 makinamı şimdi aldım 3-4 fotograf çektim makina mükemmel gibi geldi ama iyice inceleyince asıl özeliklerini yazarım. ama hdiyeleri süpermiş vatan bilgisayara tesekkürler.sadece hediyelerin toplamı 200 ytl yi geciyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.