Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eses oncelikle malatya gibi kafaya oynayan son haftalarin formda bir takimini yenmenizden dolayi tebrik ediyorum ikincisi z serisinin en begendigim modeli 710 idi ve bir cok formda iddia etmistim bu makina yari profesyonel degil bence tam profesyonel diye ve goruyorumki iddiamda ne kadarda hakliyim fotolarin cektigin mesafeye gore mukemmel cikmis bu arad bu tip uzak fotolar icin ekxtra merceklerde var kodakin orjinal mercekleri onlarada bakmani oneririm o zaman elindeki alete dahada asik olursun
  • hadi hayirli olsun dostum incelemerini ve fotolarini merakla bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

bende kodak z710 makinamı şimdi aldım 3-4 fotograf çektim makina mükemmel gibi geldi ama iyice inceleyince asıl özeliklerini yazarım. ama hdiyeleri süpermiş vatan bilgisayara tesekkürler.sadece hediyelerin toplamı 200 ytl yi geciyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

eses oncelikle malatya gibi kafaya oynayan son haftalarin formda bir takimini yenmenizden dolayi tebrik ediyorum ikincisi z serisinin en begendigim modeli 710 idi ve bir cok formda iddia etmistim bu makina yari profesyonel degil bence tam profesyonel diye ve goruyorumki iddiamda ne kadarda hakliyim fotolarin cektigin mesafeye gore mukemmel cikmis bu arad bu tip uzak fotolar icin ekxtra merceklerde var kodakin orjinal mercekleri onlarada bakmani oneririm o zaman elindeki alete dahada asik olursun

İlk önce iyi dileklerin için teşekkür ediyorum hakikaten bu galibiyet ilaç gibi geldi....

Birde ekstra merceklerden bahsetmişsin bunların piyasa fiyatı ne kadar ve z710 için hangi mercekleri kullanmam gerek bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum...Ve bu tür uzak mesafeli zoomlarda hareketli resim modunu kullanıyorum tripod kullanmadığım zamanlarda bu modu kullandığım zaman makine titremeleride ortadan kaldırıyor ve yukarıdaki fotoğraf karelerini oluşturuyor sizede tavsiyem bu uzaklıklarda hareketli spor modunu kullanın...Makinemi sürekli inceliyor ve deniyorum yeni keşiflerimde yine bunları sizlerle paylaşacağım .....Saygılarla

• kardeshttp://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=10003&pq-locale=tr_TR&_tb=all bu adrese girip incelemelisin sana uygun olan sanirim 55mm olan 1,4 X tele objektif ve genis acilar icin tasarlammis olan 55 mm 0,7 X genis acili objektif
  • Linkler için teşekkür ederim fakat fiyat konusunda bilgi alamadım geniç açı değilde öbür objektif sanırım güçlü olan zoom u çok daha güçlendirecektir....Fiyat konusunda bilgi sahibi olur ve buraya aktarırsanız sevinirim
  • İlk başlarda tereddütlerim ve memnuniyetsizliklerim vardı C875 aldığımda ama sonradan yaptığım karşılaştırmalar ve incelemeler neticesinde iyki Canon A540 almamışım diyorum çünkü son anda vazgeçtim Resim kalitelerinde kesinlikle fark yok yaptığım ayarlamalarla Canon geride bile kalıyor Amacım marka kötülemek değil ben Canon meraklısıyım ama hatta onu alma niyetiyle gidip 100 YTL daha ucuz olan ve özellikleri daha fazla olan C875 almak nasip oldu hakkaten herşeyde bir hayır varmış biraz zaman geçince anlıyor bunu insan..Bende arkadaşlara bu yorumu dikkate almalarını öneriyorum..Kodak gerçekten ilginç bir marka bazı kalıpları yıkıyor ve paranın hakkını veriyor
  • arkadaşlar bizde bugün arkadaşla gidip c875 aldık 2 tane inş güzel fotoları yakında eklerim sizlerle paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 2 Nisan 2007; 16:58:11 >
  • kodakcilar artiyor her gecen gun hayirli olsun diyelim sizede
    quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

arkadaşlar bizde bugün arkadaşla gidip c875 aldık 2 tane inş güzel fotoları yakında eklerim sizlerle paylaşırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

kodakcilar artiyor her gecen gun hayirli olsun diyelim sizede
    quote:

arkadaşlar bizde bugün arkadaşla gidip c875 aldık 2 tane inş güzel fotoları yakında eklerim sizlerle paylaşırım

saolun teşekkür ederim
  • 2 gb kingston hafıza kartına 30 ytl dedi şok oldum ben daha pahalı sanıyodum onuda kolay alırız geriye bi tek şarj aleti kalıyor onuda bir ara halledecez artık:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 2 Nisan 2007; 17:09:42 >
  • BENDE ZAMANINDA CANON A SERISI ILE KODAK V SERISI ARASINDA KALMISTIM VE KARARIMI SON ANDA DEGISTIRMISTIM VE SIMDI COK MEMNUNUM V 705 I GOMLEGIN YAKA CEBINE VEYAKOT PANTOLUNUN ARKA CEBINE KOYUP HERYERE GOTUREBILIYORUM COK BUYUK BIR AVANTAJ BU DIGER OZELLIKLER BIR YANA
    quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

İlk başlarda tereddütlerim ve memnuniyetsizliklerim vardı C875 aldığımda ama sonradan yaptığım karşılaştırmalar ve incelemeler neticesinde iyki Canon A540 almamışım diyorum çünkü son anda vazgeçtim Resim kalitelerinde kesinlikle fark yok yaptığım ayarlamalarla Canon geride bile kalıyor Amacım marka kötülemek değil ben Canon meraklısıyım ama hatta onu alma niyetiyle gidip 100 YTL daha ucuz olan ve özellikleri daha fazla olan C875 almak nasip oldu hakkaten herşeyde bir hayır varmış biraz zaman geçince anlıyor bunu insan..Bende arkadaşlara bu yorumu dikkate almalarını öneriyorum..Kodak gerçekten ilginç bir marka bazı kalıpları yıkıyor ve paranın hakkını veriyor

• c743 almayı düşünüyorum . 300 ytl . he.buradada. c743 ün iso oranı nedir ? gece çekimlerinde başarılı mıdır ?

c743 olan bi arkadaş gece ve gündüz çekilmiş resimler ekleyebilir mi buraya ? bu makinenin yerine aynı fiyata ne tercih edilebilir ?
  • c743 ün iso oranları 80, 100, 200, 400, 800 ama bildiğim kadarıyla 800 iso sadece 1mp çözünürlükte oluyor
  • arkadaşlar ekleyeceğim fotoğralar 500 kb. tan büyük.bu fotğrafları küçültmek için ne yapmalıyım.sitede aradım ama bulamadım.Yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimnenasıl -- 2 Nisan 2007; 22:33:08 >
  • 30 mu bu kadar dustu he cok iyi bu kingstonu seviyorum
    quote:

2 gb kingston hafıza kartına 30 ytl dedi şok oldum ben daha pahalı sanıyodum onuda kolay alırız geriye bi tek şarj aleti kalıyor onuda bir ara halledecez artık:D
  • gece cekimlerinden yuksek randiman icin tripod kullanmak veya zamanlayiciyi kullanmak sart arkadasim ote yandan bu fiyata baska hic bir makina alamazsin cunku kodak dunyada fotograf ile ugrasan en buyuk lider firma oldugundan ve isi sadece fotografcilik ve urunleri oldugundan kodakla kimse rekabet edemiyor sen bu ozellikte baska marka ararsan cok bulursun ama fiyati 300 degil en az 500 olur ve kodak kalitesinide zor yakalarsin dogru karardasin kacirma firsati
    quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

c743 almayı düşünüyorum . 300 ytl . he.buradada. c743 ün iso oranı nedir ? gece çekimlerinde başarılı mıdır ?

c743 olan bi arkadaş gece ve gündüz çekilmiş resimler ekleyebilir mi buraya ? bu makinenin yerine aynı fiyata ne tercih edilebilir ?

• http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=6885 al kardesim burada hem program hemde nasil kullanilacagi var zaten cok basit bir program ama super kullanisli
    quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

arkadaşlar ekleyeceğim fotoğralar 500 kb. tan büyük.bu fotğrafları küçültmek için ne yapmalıyım.sitede aradım ama bulamadım.Yardımcı olur musunuz?

• arkadaşlar, kodak v570 292YTL Carrefour'da. Sizce bu makina nasıl? Aslında Kodak C875 almak istiyorum ama v570 görünüm olarak daha hoş ve daha ucuz. Sizce hangisi daha iyidir?
    Manual ayarı olan, kompakt bir makina arıyorum. Daha önce c6330 kullanıyordum. Şimdi de kodak alayım diyorum.
  • Sayın yegoadam merhabalar. Cahilliğimi bağışlayın bu bahsedilen programı indirdim ama bir türlü açamıyorum. ne yapmam gerekiyor.Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.