Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebay'dan aldığım Kodak C875 Bursa gümrüğüne takılmış. Gümrükle görüştüm bir sürü formalite. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?
  • merhaba arkadaşlar,

Fotoğraf makinesi almak istiyorum ama bu konuda yeterli bilgim olduğu söylenemez. Sadece forumlardan bir fikir edinmeye çalışıyorum. 500 YTL civarında bir makine almayı planlıyorum. CANON A620 ve KODAK Z710 modelleri konusunda kararsız kaldım diyebilirim. Her ikiside taksitle 550 YTL'ye vatandan alınabilecek gibi. Bir de yanında aşağıda verdiğim ilaveleri var.

1. Bu makinelerden hangisini tercih etmeliyim?
    2. Aynı fiyata daha iyi olduğunu düşündüğünüz ve tavsiye edeceğiniz başka makine var mı?
    3. Kampanya olarak verilen hediyeler işlevsel mi? Örneğin, printer almak akılcı mı? Kullanışlı mı? Yoksa evde gereksiz yer mi kaplayacak?

Aşağıda fiyat ve karşılaştırma linkini veriyorum. Şimdiden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...

Aynı soruları diğer bir forumda ve çevremdekilere sorunca genelde CANON dediler. Özellikle Z710 kullananlardan yardım rica ediyorum

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1226-1035-1036-1384.html

CANON A620 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ (58 * 9 = 522YTL)
    1 GB SD HAFIZA KARTI Fiyata Dahil
    Tambora 145 DIGITAL KAMERA ÇANTASI Fiyata Dahil
    CANON COMPACT PHOTO PRINTER Fiyata Dahil
    GP MiniQuick PowerBank 2700mA 2 kalem(AA) Ni-MH pil (AA ve AAA) Fiyata Dahil

Z710 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI (59 * 9 = 531 YTL)
    GP MiniQuick PowerBank 2700mA 2 kalem(AA) Ni-MH pil (AA ve AAA) Fiyata Dahil
    Kodak EasyShare Printer Dock3 (Z710 DİJ.FOT.MAK. HEDİYESİ) Fiyata Dahil
    1 GB SD HAFIZA KARTI Fiyata Dahil
    KAMERA FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇANTASI Fiyata Dahil

• ben kodak derım....
  • Onurum88

nedenini de belirtirsen daha fazla yardımcı olursun... şimdiden teşekkürler
  • kardes canon a 620 ile kodak z 710 ozellik olarak birbirine benzer modellerdir en onemli farklarin basinda makro cekim uzakligi gelir canon a 620 1 cm gibi cok iyi bir mesafeden makro cekim yapiyor kodak z710 da bu mesafe 12 cm canonj kodaka gore biraz daha hafif ancak kodak z 710 daki genis acili lensler sana 12 cm lik makro uzakligini unutturacak gucte ayrica kodakin iso degerleri canona gore daha iyi birde kodakin lcd ekrani cok daha net bana soruyorsan kodak sever olarak degil objektif olarak yaziyorum buna inan kesinlikle z 710 derim
    quote:

Orjinalden alıntı: atalaz

Onurum88

nedenini de belirtirsen daha fazla yardımcı olursun... şimdiden teşekkürler
  • hocam dua et en azindan bursaya kadar gelmis kaca siparis verdin bilmiyorum ama turkiyede cok ucuzladi bu alet insallah degmistir biraz bastirirsan yani gunde bir iki kez ara onlari rahatsiz et mudurle goruscem falan de sanirim bir iki gune kadar eline gecer
    quote:

Orjinalden alıntı: Powerful

Ebay'dan aldığım Kodak C875 Bursa gümrüğüne takılmış. Gümrükle görüştüm bir sürü formalite. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?
  • sayın yegoadamın dürüstlüğüne inanıyorum arkadaş.Acele etme doğru kararı ver.Ben c 743 kullanıyorum.daha makineyi tam olarak öğrenemedim.Macro çekimlerde biraz zorlanıyorum.Beceremiyorum açıkçası.aslında macro çekimler için iddialı olduğunuda pek zannetmiyorum.diğer özellikleriyle bana başlangıç için yeten bir makine.ilerde mutlaka yarı pro.bir makine alacağım.iyice öğrendikten sonra tabi.herkese saygılar.

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimnenasıl -- 13 Nisan 2007; 23:11:53 >
  • kodak c875 ile video çekimi sırasında zoom yapılıyor mu?
    Samsunglarda video çekimi sırasında zoom yapınca ses kaydı kesiliyor, böyle bir durum kodak makinalarda var mı?
  • Sayın muzy 16 c 875 te video çekimi sırasında zoom yapıldığını bilmiyorum.c 743 te yapılmadığını biliyorum.
    hemen hemen bu tür makinelerde çekimi bilgisayara aktarıp izlerken hafif ve devamlı ses duyulur.Demek ki samsunglarda ise ses kaydı kesiliyor.ilerde teknolojik gelişim bunuda aşar.saygılar.
  • evet zoom yapiliyor sesde kesilmiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: muzy16

kodak c875 ile video çekimi sırasında zoom yapılıyor mu?
    Samsunglarda video çekimi sırasında zoom yapınca ses kaydı kesiliyor, böyle bir durum kodak makinalarda var mı?
  • atalaz bende seninle aynı durumdaydım iki makinanın fotolartı kıyasladım ve kodak aldım vatandan ve son derece memnunum tavsiye ederim.
  •  KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 15 Nisan 2007; 9:58:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

evet zoom yapiliyor sesde kesilmiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: muzy16

kodak c875 ile video çekimi sırasında zoom yapılıyor mu?

cevap için teşekkürler.
    samsung s730 ile kodak c875 arasında kaldım. Ama muhtemelen kodak c875 alacağım. Bildiğiniz güzel bir kampanya var mı?
  • c 875 icin kampanya vatanbilgisayarda vardi gerci zaten uygun bu ara
  • c875

makinemi kullandıkça sevmeye başladım bir siyah beyaz çalışma

http://img241.imageshack.us/img241/4558/1001149fj9.jpg

birde macrosu 1 cm olsaydı makine tadından yenmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 14 Nisan 2007; 17:19:18 >
  • z3uz toikte ayrintili 875 incelemesi yok yukardaki benimkinden esinlenerek guzel bir inceleme eklermisin
  • sıfır yeni kodak c875 360 ytl . bu arada . ilgilenlere duyurulur . kampanyası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrex2 -- 14 Nisan 2007; 23:47:41 >
  • Slmlar arkadaşlar ben kodak easyshare cd40 almayı düşünüyüyorum acaba nasıldır yorumlarınızı ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum...şimdiden tşkr...Saygılar...
  • KODAK Z730 siparişini verdim arkadaşlar. Aldıktan sonra örnek resimleri koyarım inşaallah...
  • otomobilci_x ve yegoadam çok teşekkür ederim... Bir de yazıcı ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim? Gereksiz mi? Olsada olur olmasa da mı? Yoksa işlevsel olabilir mi?

Ben bu işe yeni başlayacağım. Sadece eş, dost, çoluk, çocuk çekeceğiz. Bir de sanırım memleket manzaraları... Makro konusu hiç aklımda yoktu, bilmiyordum bile makine özelliklerinde görene kadar... Gönlümden Z710 geçiyor...

Tekrar teşekkür ederim tüm arkadaşlara.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.