Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buda benim daha bugün aldıgım C875 ile ilk resimlerimden biri kodak ailesine katıldım bende nihayet [simage][img=http://img340.imageshack.us/img340/7306/1000046hd0.th.jpg][/simage]
  • p 880 ile z 710 arasinda kalsam sahsi tercihim z 710 dan yana olurdu inceleme forumjlarinda bakmistim z 710 biraz daha fazla net gibi idi ama bu ince ayarlar birazda ceken kisi ile ilgili bence butun kodak modellerinde en pahallisindan en ucuzuna renk canliligi son derece iyi netlik ve derinlik gibi inceliler cekimden cekime ve cekene gore degisir bence fazla kaygiya usmeden birini tercih et sonucta kodak istersen z 712 en yenisi onu da alabilirsin sonucta pisman olmicaksin buna emin ol
  • hadi gozun aydin kardes hayirli olsun paylasimölarini beklicez
    quote:

Orjinalden alıntı: Powerful

gümrük işlemleri dahil 355ytl ye kodak c875 makinamı aldım bu gün.
  • sende hosgeldin aramiza hocam paylasim yapmayi unutma
    quote:

Orjinalden alıntı: goodman76

buda benim daha bugün aldıgım C875 ile ilk resimlerimden biri kodak ailesine katıldım bende nihayet [simage][img=http://img340.imageshack.us/img340/7306/1000046hd0.th.jpg][/simage]
  • c 875 te Türkçe menü var mı arkadaşlar.?
  • burda almanyada inceledim turkce menu var son modellerin genelde hepsinde var
    quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

c 875 te Türkçe menü var mı arkadaşlar.?
  • tabiki var bazı sitelerde olmadığı yazıyor ama ben daha kullanıpda türkçe menüsü yok diyene rastlamadım zira bende 875 kullanıyorum ve türkçe menü var
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Benim gibi konuya vakıf olmayanlar aydınlandı böylece.Bende bu arada kodak.com sitesinden aldığım c 743 ün çekimle ilgili bazı özelliklerini aktarıyorum.Ayrıca akrilik boya ile bir kartpostala bakarak yaptığım resmi fotoğrafladım.Bakalım nasıl olmuş.
    Ayar --Seçenekler
    Poz Parantezleme

3 fotoğrafı karşılaştırırken koşullara en uygun poz seviyesini belirler.
    - Kapalı

-+/- 0,5

-+/- 1,0

Fotoğraf makinesi 3 fotoğraf çeker—+', 0 ve - pozda.

Pozlama Değeri

Fotoğraf makinesine girecek ışık miktarını belirleyin.
    -2,0 - +2,0 (0,5'lik artışlarla)

Fotoğraf Boyutu

Fotoğraf çözünürlüğünü seçin.

7,1 MP (varsayılan) - 51 cm x 76 cm (20 inç x 30 inç) boyutuna kadar baskı almak için; fotoğraflar en yüksek çözünürlükte ve en büyük dosya boyutundadır.

6,1 MP (3:2) - kırpmadan 10 cm x 15 cm (4 inç x 6 inç) boyutlarındaki baskılar için uygundur. Ayrıca, 51 cm x 76 cm (20 x 30 inç) boyutuna kadar baskı alınabilir.

4,0 MP - 51 cm x 76 cm (20 inç x 30 inç) boyutuna kadar baskı almak için; fotoğraflar orta çözünürlükte ve daha küçük dosya boyutundadır.

1,9 MP - 28 cm x 36 cm boyutuna (11 inç x 14 inç) kadar baskı almak için; fotoğraflar orta çözünürlükte ve daha küçük dosya boyutundadır.

0,8 MP - 10 x 15 cm (4 inç x 6 inç) boyutuna kadar baskı almak, e-posta, Internet, ekran görüntüsü veya yerden tasarruf için idealdir.

Beyaz Ayarı

Aydınlatma koşullarınızı seçin.

Otomatik (varsayılan) - beyaz ayarını otomatik olarak düzeltir. Genel fotoğraf çekimi için idealdir.

Gün Işığı - doğal ışık altındaki fotoğraflar için.

Akkor Lamba Işığı - evde kullanılan ampullerinin turuncu renk katkısını düzeltir. Akkor veya halojen lambalarla aydınlatılmış kapalı alanlarda flaşsız çekim için uygundur.

Floresan - floresan aydınlatmanın yeşil renk katkısını düzeltir. Floresan lambalar ile ışıklandırılmış kapalı alanlarda flaşsız çekim için uygundur.

ISO Hızı

Fotoğraf makinesinin ışığa karşı hassasiyetini kontrol eder.

Parlak aydınlatmalı sahneler için daha düşük bir ISO ayarı; düşük ışıklandırmalı sahneler için daha yüksek bir ISO ayarı seçin. Auto (Otomatik) (varsayılan) seçeneğini seçin, 80, 100, 200, 400, 800 (800, sadece en küçük fotoğraf boyutu ayarı için geçerlidir).

NOT: Fotoğraf Makinesi Portre veya Sahne moduna ayarlandığında veya Uzun Zamanlı Pozlama sırasında, ISO Otomatik moda döner.

Video modunda kullanılamaz.

Odak Alanı

Odaklamak için büyük veya yoğunlaşmış bir alan seçebilirsiniz.

Çoklu alan (varsayılan) - eşit bir odaklama sağlamak için 3 alanı değerlendirir. Genel fotoğraf çekimi için idealdir.

Merkez Alan - Vizörde odaklanmış küçük alanı değerlendirir. Fotoğrafın belirli bir alanında hassas odaklamaya gereksinim duyduğunuzda idealdir.

NOT: En iyi fotoğraflar için fotoğraf makinesi, Manzara modunda Çoklu Alan'a ayarlanmıştır.

Renk Modu

Renk tonlarını seçin.
    Renkli

Siyah Beyaz

Sepya - kırmızımsı kahverengi, eski görünümlü fotoğraflar için.

NOT: EasyShare yazılımı da renkli bir fotoğrafı siyah beyaz veya sepyaya dönüştürmenizi sağlar.

Video modunda kullanılamaz.

Uzun Süreli Pozlama

Deklanşörün açık kalma süresini seçin.
    0,5 - 4,0 saniye

Albüm Ayarlama

Albüm adlarını seçin.
    On (Açık) veya Off (Kapalı)

Fotoğraf veya video çekmeden önce albüm adlarını seçin. Böylece çektiğiniz tüm fotoğraf ve videolar bu albüm adlarıyla etiketlenecektir. Bkz. Albüm adları için önceden etiketleme.

Fotoğraf Saklama

Fotoğraflar/videolar için bir saklama yeri seçin.

Otomatik (varsayılan) - eğer kart takılmışsa, fotoğraf makinesi kartı kullanır. Aksi takdirde dahili hafıza kullanılır.

Dahili Hafıza - kart takılı olsa bile, fotoğraf makinesi dahili hafızayı kullanır.

NOT: Fotoğraf çekerken kartta alan kalmaması durumunda fotoğraf makinenizin memory plus özelliği, eğer yer varsa dahili hafızaya geçmeniz konusunda sizi uyarır. Memory plus özelliği, Video modunda kullanılamaz.

Video Boyutu
    640 x 480

320 x 240

Sadece Video modunda kullanılabilir.

Video Uzunluğu
    Sürekli (varsayılan)

5 saniye

15 saniye

30 saniye

Sadece Video modunda kullanılabilir.

Ayarlar Menüsü

Ek ayarları seçin.
    Bkz. Fotoğraf makinenizin özelleştirilmesi .

Kaynak,Kodak.com.

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

• Benim ufaklığın resmi Kodak c875

• sevgili arkadaşlar daha öncede yazmıştım.
    örnek fotoğraflarınıda koydum.
    z710 gerçekten güzel bir makina ve her gören (çektiğim fotoğrafları almak istiyor.)bende canon a 620 ile iki arada kalmıştım.ve seçimim bence gercekten doğru.
    20-30 km den fotoğraf çakiyorum. dürbün gibi zoom var. daha ne diyeyim.
    ama ben bir amatörüm yani makinayı alma sürecinden beri bu işle ilgiliyim onuda belirteyim.(belki yanlış yorumluyorumdur.)
    bu fotoğraf en az 25 kmden (kuş uçuşu olarak en az 25. yoksa 45 kmlik bir yol)çekildi bence inanılmaz.

• ben kodak c743 aldım ve bir sorunum var kullananlardan cevap bekliyorum.
    makineyi aldım açtım beraberinde gelen pilleri kullandım.
    sonra pil bitti başka pil takıyorum makine açılmıyor.
    kullandıım piller de AA ama olmuyor makine yanıt vermiyor.
    siz nasıl kullanıyorsunuz makineyi onu öğrenmek istiyorum.
    nasıl pil denediysem olmadı.
  • Kodak Z730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag34 -- 20 Nisan 2007; 23:10:56 >
  • sayın exxel 16 ,kodak kalitesi kendini belli ediyor.Devamını bekliyoruz.

sayın otomobilci bu bizim kartepe ye benziyor sanki.

Sayın şövalye 1991 size verilen gp pilleri şarj edin,diğerini atın.Ayrıca kendinize yeni bir şarj edilebilir yedek pil alın.Ben öyle yaptım.Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

sevgili arkadaşlar daha öncede yazmıştım.
    örnek fotoğraflarınıda koydum.
    z710 gerçekten güzel bir makina ve her gören (çektiğim fotoğrafları almak istiyor.)bende canon a 620 ile iki arada kalmıştım.ve seçimim bence gercekten doğru.
    20-30 km den fotoğraf çakiyorum. dürbün gibi zoom var. daha ne diyeyim.
    ama ben bir amatörüm yani makinayı alma sürecinden beri bu işle ilgiliyim onuda belirteyim.(belki yanlış yorumluyorumdur.)
    bu fotoğraf en az 25 kmden (kuş uçuşu olarak en az 25. yoksa 45 kmlik bir yol)çekildi bence inanılmaz.

Güzel ama tam bir bilgi olamuyor zoomlu foto çekiyorsun 10 X zoomlu + yanında zoomsuz fotosunu koyda daha iyi anlayalım...
    bende senin durumundayım A620 mi alsam diye karasızım...Gece fotosu nasıl???

• müdür evet orası kartepe ben izmitteyim.
    ve o fotoğraf şehir merkezinden akçakoca mah. den çekildi.
    omkazim bak aşağıdaki foto aynı yerden çekildi.aşağıdaki resimdeki zirvenin zoomlanmış hali o. gece çekimleri manzarayı soruyorsan makinayı sabitlemek lazım ama kapalı mekanda kişilerin ve benzeri resimleri çekecekesen bence süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 22 Nisan 2007; 9:21:50 >
  • Güzelll
    ama biraz noise var gibi ama taş gibi maşallah...
    Gece sokak çekimi nasıl yada ışıklandırılmış bir anıt v.s
    onuda görsem ve tatmin olursa vatana gidip alacam....
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

sayın exxel 16 ,kodak kalitesi kendini belli ediyor.Devamını bekliyoruz.

sayın otomobilci bu bizim kartepe ye benziyor sanki.

Sayın şövalye 1991 size verilen gp pilleri şarj edin,diğerini atın.Ayrıca kendinize yeni bir şarj edilebilir yedek pil alın.Ben öyle yaptım.Saygılar.

pilleri ters takmışım
    rezillikte son nokta
    bende digimax vardı yanında onu veriyolar
    şimdi bi çift daha şarj edilebilir pil alcam bi onları bi onları takçam

• budur
    quote:

Orjinalden alıntı: exxel_16

Kodak Z730

• pilleri ters takmışım
    rezillikte son nokta

bazen olur boyle arkadasim
  • Arkadaşlar merhaba.Türkiye'de Z 712 IS i satan yer yok mu? Yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.