Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: schneider17

Arkadaşlar merhaba.Türkiye'de Z 712 IS i satan yer yok mu? Yazarsanız sevinirim.

bende aradım o modeli ama yokkkkkk

P880 almaya karar verdim tam alacaktım bir baktım
    Kredi kartımın limitini aşıyor....
    Bankaya limit arttırm talebi yolladım ama kabul etmezler.....

şimdi aklıma geldi Kodak P880 i kullanan kimseye rastladım bizim bu başlıkta neden?????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omkazim -- 21 Nisan 2007; 16:49:09 >
  • 712 modeli henuz turkiyeye girmedi sanirim mayis sonu gibi satisa cikacaktir p 880 modeli kullanicilari nadir tabiki ama bu demek degilki makina iyi degil cok harika tasarimi ve ergonomisi var yabanci inceleme sitelerinde inceleyin ornek fotolarini mutlaka kodak olsunda ne olursa olsun
  • Bende kodak c743 modeli var modelin webcam olarak kullanılıp kullanılmadıgını bilmiorum birisi beni bu aydınlatabilirmi eger kullanılabiliyorsa nasıl yapıcam bi el atarsanız sevinirim
  • Sayın nevermind450 c743 çoğu fotoğraf makineleri gibi webcam olarak kullanılmaz.

Sayın otomobilci x bende Kartepe nin doğu tarafında 45 km.deyim.Ben c 743 le sizin gibi 45 km.den zoomlayıp çekime cesaret edemem.Makineniz çok güzel.Başka paylaşımlarınızı bekliyoruz.saygılar.
  • merhabalar yeni bir fotoğraf makinesi almak istiyorum c743 a karar vermiştim (hatta sipariş verip bu foruma girdikten sonra iptal ettim)ve bu forumda yayınlanan z730 ile çekilen resime bayıldım .c743 ile çekilen resimler ise o kadar tatmin edici değil.halbuki biri 7.1 diğeri 5 mp.kafam karıştı açıkcası .(acemiyimde çaktırmayın)hepsiburada.com da ikisinin de kampanyası var.c743= 301 milyon ,z730 =348 milyon.c875 e de kafam takılmıyo değil.o da 383 milyon.bu konuda donanımlı arkadaşlar siz olsanız napardınız almışken iyi bir şey alıyım.yalnız indirimde son üç gün acele edin :)şimdiden teşekkürler
  • aynen katiliyorum yardimci olurmusunuz acaba.
  • ve acaba c743 sesli video cekimi yapabiliyormu arkadaslar
  • BURSA BOTANİK PARKI - KODAK Z730

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag34 -- 22 Nisan 2007; 19:59:11 >

• exxel-16 arkadaş gaza geldin galiba daha varmı daha:)ikna olmaya başlıyorum galiba:) portre fotoğrafı var mı peki sende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: velvety

exxel-16 arkadaş gaza geldin galiba daha varmı daha:)ikna olmaya başlıyorum galiba:) portre fotoğrafı var mı peki sende.

Makinayı alalı 2 gün anca oldu. Oda olur...

Çektiğim resimlerde tam olarak profosyonel bir şekilde çekmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag34 -- 22 Nisan 2007; 19:43:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: velvety

merhabalar yeni bir fotoğraf makinesi almak istiyorum c743 a karar vermiştim (hatta sipariş verip bu foruma girdikten sonra iptal ettim)ve bu forumda yayınlanan z730 ile çekilen resime bayıldım .c743 ile çekilen resimler ise o kadar tatmin edici değil.halbuki biri 7.1 diğeri 5 mp.kafam karıştı açıkcası .(acemiyimde çaktırmayın)hepsiburada.com da ikisinin de kampanyası var.c743= 301 milyon ,z730 =348 milyon.c875 e de kafam takılmıyo değil.o da 383 milyon.bu konuda donanımlı arkadaşlar siz olsanız napardınız almışken iyi bir şey alıyım.yalnız indirimde son üç gün acele edin :)şimdiden teşekkürler

Z730... Sen attığım fotoğraflara bi bak istersen dostum...

• quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

sayın exxel 16 ,kodak kalitesi kendini belli ediyor.Devamını bekliyoruz.

sayın otomobilci bu bizim kartepe ye benziyor sanki.

Sayın şövalye 1991 size verilen gp pilleri şarj edin,diğerini atın.Ayrıca kendinize yeni bir şarj edilebilir yedek pil alın.Ben öyle yaptım.Saygılar.

ara ara atmaya çalışacağım...
  • Sayın yukez c 743 sesli video çekimi en az 30 dk.yapabiliyor.
    Benden de bir şenlikten görüntüler.c 743.

• Kodakların bana kalırsa renk kaliteleri süper.Önce makinayı neden aldığına karar ver.Dijital foto mak. formunda dijital foto satınalma rehberi başlığına tıkla ve dikkatlice oku.Çok yararı olacağına inanıyorum.
  • fotoğraf çekme tekniği ve ışığı doğru açıdan yakalamak cok onemli.
    uğraşarak güzel fotoğraf çekilebilir..
    bu da benim cx 7525 ile çektiğim bir resim..
  • dostlar mp lin buyuk olmasi fotografinda o derece kaliteli oloacagi anlamina gelmez buna aldanmayalim onemli olan optik tasarimdir yani mercek ve lens kalitesi yazilim ve donanimsal ozellikler onemlidir 7 mp lik bir makinanin cektigi resim bazen 2 mp link kadar net olmayabilir bu olaya sakina aldanip ihtiyaclariniz haricinde yanlis modellere yonelmeyin
  • Merhabalar. Öncelikle bu topic te emeği gecen herkese teşekkürler. Gercektende faydalı bilgiler ve paylasımlar var. Bende gecen hafta hepsiburada dan c 743 aldım. Bundan önceki fotograf makinem de tam olarak hatırlayamasamda cx 7443 idi .:) sondaki 3 den emin degilim 0 da olabilir.. O makineden arıza yapıncaya kadar cok memnundum. 2 sene kullandım ama sonra garantisi bitip tamir için servisse bıraktıgımda arıza bedelinin 250 ytl oldugunu duyunca (objektifi arızalıymış) tekrar geriye almadım bile:) Aslında aklım canon 620 yada 630 serisinden birindeydi ama bazı maddi olumsuzluklardan dolayı c743 aldım. Henüz makine bir haftalık ve daha dogru dürüst işlerden fırsat bulup cekim bile yapamadım kendi bir kaç portre cekimim haricinde..Ve ilerleyen günlerde cektiğim resimleri ve fikirlerimi sizlerle paylaşacagım. Herkese saygılar..
  • benden size c875 ile çektigim birkaç resim daha arkadaşlar

• arkadaşlar resimlerdende gördügünüz gibi c875 i beş gün önce aldım ve gören herkez resim ve özellikle renk kalitesine hayran kaldı renkleri olduğundan daha canlı ve hatta mükemmel çıkarıyo 380 milyonluk bütçesi olanlara kesinlikle tavsiyemdir hem türkçe menüsüde harika televizyonda videoları seyrederkende harika bir kalitesi var 5x zoom da süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodman76

arkadaşlar resimlerdende gördügünüz gibi c875 i beş gün önce aldım ve gören herkez resim ve özellikle renk kalitesine hayran kaldı renkleri olduğundan daha canlı ve hatta mükemmel çıkarıyo 380 milyonluk bütçesi olanlara kesinlikle tavsiyemdir hem türkçe menüsüde harika televizyonda videoları seyrederkende harika bir kalitesi var 5x zoom da süper

evet arkadaşa katılıyorum bende 875 kullanıyorum ve aldığıma hiç pişman olmadım iyikide almışım herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.