Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kodaki olupda memnun olmayan varmi acaba
  • Sayın yegoadam ben, bir aydır C743 kullanıyorum.Makinemden genelde memnunum, ancak.Makinemede haksızlık yapmış olmayayım ama şu makro çekimleri beceremiyorum bir türlü.Mesela bir bozuk parayı net çekemiyorum.Gerçi bu makine makroda iddialı değil ama diğer çekimlerde süper gerçekten.Herkese de tavsiye ederim.Saygılar.
  • c743 de manuel modlar yokmu 875 de manuel ayarlardan paraya odaklanınca para gayet net çıkıyor ama743 de nasıl bilmiyorum
  • Kodak c743. Havai Fişek Modunda havai fişek :-))
     KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

http://mungan.gen.tr/hf1.jpg
    http://mungan.gen.tr/hf3.jpg

• Manuel ayarlar mevcut.ama dedim ya herhalde ben beceremiyorum.
  • c875 den resimlere devam

• Kardeşim böyle kartpostal gibi resimleri yayınlayıp adamın ağzını sulandırmayın, ne bileyim ben 875 in daha iyi olduğunu gitti 743 sipariş verdim hemde bugün, birde 10 taksit hala iptal edebilirim siparişi ama adamlar 10 taksitle geri ödeme yapıyorlar. Birde hani ellerinde olsa iptal edip geri çekecem 875 alacam ... Şimdi bana doğruyu söyleyin 743 iş görmez mi ? valla üstte resimler var uçurtma şenliği şahsen beğenmedim ben.... ama muhtemelen çeken kişinin kusuru gibi geldi biraz netleştirme ayarların yapamamış bir de titretmiş makineyi hemde fena halde..
  • aynen..valla bende artık fotoğraf göndermeyeceğim.makineye de haksızlık oluyor.Alacak olanda almıyor.Ne bu ya.Kimse beğenmiyor.Kıracam makineyi......Öğrenemedik bu...
  • hırs yaptım.Gittim arkadaşımdan ayaklık aldım.ölç,biç.çevir,yeniden dene.. sonunda çektim.Bakalım olmuş mu bu sefer.

• mudur hocam sonunda becermissin ancak sana bazi tavsiylerde bulunayim: kodak c743 un makro cekim uzakligi 13 cm bu olay kodaki seven biri olarak kabul edemeyecegim bir durum zira 13 cm cok kotu bir seviye onun icin ozellikle makro fotograflarda yukardaki gibi tripod yani 3 ayak kullanmak sart aslinda hangi model olursa olsun 3 ayak ile cekilen fotograflarin kalitesi her zaman elle cekilenden fazla olacaktir burda 875 ile 743 arasinda kalan arkadaslara sunu solicem iki model arasinda cok buyuk farkliliklar kesinlikle yok burda olay fotografi ceken kisiye kaliyor kendimi ovmek icin yazmiyorum ama yukardaki kodak v 705 incelememde herkes incelemeden cok inceleme resimlerini hangi makinayla cektigimi sordu bende nokia n 90 ile diye cevap verdim ve herkes sasirdi resim cekerken biraz dikkatli olmak gerekiyor eger elimizi fazla titreten biri isek zamanlayici modunu kullanmaliyiz yada piyasada cok guzel kucuk mini 3 ayaklar var bende yakinda bir tane almayi dusunuyorum ozellikle manzara fotolarinda ve zoom kullanilan karelerde titreme azamiye cikiyor o yuzden 3 ayak kullanmak sart oluyor netice itibari ile 743 ile 875 kalite acisindan kardes gibidirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 25 Nisan 2007; 13:49:07 >

• resimler c875 ile ZONGULDAK/EREĞLİ de çekilmiştir begendiginize sevindim.valla uzun araştırmalar sonunda bu makineyi aldım birkere c743 ile lens farkı var lensi alman malı ve kodak lenslerden daha kaliteli,ve 5x zuma sahip biraz daha paraya kıyın benim gibi almışken c875 alın pişman olmazsınız
  • dostum 875 in lensi alman mali degil alman patentli cin mali son 10 yildir kodak alt yapisini cine tasidi ve iscilik ucretlerinin ucuz olmasi nedeniyle butun uretimlerini nerdeyse cinde yapiyor 875 743 den biraz daha cici bir makina c serisinin en kucugu gerci daha agir ama dizayni falan iyi ama lens olayina gelince dedigin gibi olsaydi kodak butun makinalrda scneider kurz lenslerini kullanirdi bu yazilimlada alakali biraz o yuzden ucurum denecek kadar farklar yok bunu israrla soyluyorum dostlara
    quote:

Orjinalden alıntı: goodman76

resimler c875 ile ZONGULDAK/EREĞLİ de çekilmiştir begendiginize sevindim.valla uzun araştırmalar sonunda bu makineyi aldım birkere c743 ile lens farkı var lensi alman malı ve kodak lenslerden daha kaliteli,ve 5x zuma sahip biraz daha paraya kıyın benim gibi almışken c875 alın pişman olmazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

dostum 875 in lensi alman mali degil alman patentli cin mali son 10 yildir kodak alt yapisini cine tasidi ve iscilik ucretlerinin ucuz olmasi nedeniyle butun uretimlerini nerdeyse cinde yapiyor 875 743 den biraz daha cici bir makina c serisinin en kucugu gerci daha agir ama dizayni falan iyi ama lens olayina gelince dedigin gibi olsaydi kodak butun makinalrda scneider kurz lenslerini kullanirdi bu yazilimlada alakali biraz o yuzden ucurum denecek kadar farklar yok bunu israrla soyluyorum dostlara
    quote:

resimler c875 ile ZONGULDAK/EREĞLİ de çekilmiştir begendiginize sevindim.valla uzun araştırmalar sonunda bu makineyi aldım birkere c743 ile lens farkı var lensi alman malı ve kodak lenslerden daha kaliteli,ve 5x zuma sahip biraz daha paraya kıyın benim gibi almışken c875 alın pişman olmazsınız

kodağın makinelerinde kullandığı en kaliteli lens scneider kurz lensleridir ve nereye bakarsanız bakın eğer kodak alacaksanız lensinin scneider kurz olmasına dikkat edin derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 25 Nisan 2007; 14:17:01 >

• arkadaslar sadece lense takinti yapmayin makina modellerini bir butun olarak ele alin lensin kaliteli olmasi yetmez yaziliminda iyi olmasi lazim sadece lensler ile yetinip karar vermeyin
    quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

dostum 875 in lensi alman mali degil alman patentli cin mali son 10 yildir kodak alt yapisini cine tasidi ve iscilik ucretlerinin ucuz olmasi nedeniyle butun uretimlerini nerdeyse cinde yapiyor 875 743 den biraz daha cici bir makina c serisinin en kucugu gerci daha agir ama dizayni falan iyi ama lens olayina gelince dedigin gibi olsaydi kodak butun makinalrda scneider kurz lenslerini kullanirdi bu yazilimlada alakali biraz o yuzden ucurum denecek kadar farklar yok bunu israrla soyluyorum dostlara
    quote:

kodağın makinelerinde kullandığı en kaliteli lens scneider kurz lensleridir ve nereye bakarsanız bakın eğer kodak alacaksanız lensinin scneider kurz olmasına dikkat edin derler

• makine alırken en önemli husus lens kalitesi ve işlemci hızıdır mp aldanmayın sakın arkadaşlar
  • z3u5 hocam cok afedersinde bu is sidik yarisina dondu mp konusunda yukarda aciklama yapmistim yapilan aciklamalari okumadan aciklama yapmak yerine daha farkli bilgiler ile forum dostlarina yardimci olalim lens olayina kafayi takmamani oneririm eger optik donanim yeterli degilse yazilim yeterli degilse ve iscilikten calinmis ise tek basina lensler hic bir ifade anlam etmez ben almanyadayim ve scneider kreuznach firmasini yakindan biliyorum cok kaliteli urunler cikariyor ama bu urunleri kullanicak firmalar farkindaysan sadece olayi lens ile bitirmiyorlar lens senin dedigin kadar onemli olsaydi butun modellerde bu lensler kullanilirdi
    quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

makine alırken en önemli husus lens kalitesi ve işlemci hızıdır mp aldanmayın sakın arkadaşlar

• bu arada yanlis anlasilmasin scneider kreuznach lenslerine elestri yapmiyorum zira bende kodak v 705 imde bu lensleri kullaniyorum vurgulamak istedigim nokta makinalari komple bir degerlendirebilmek ve olabilecek kotu cekimlerde direkt sucu lenslere atmamak
  • arkadaşım benim açıklamak istediğim konu eğer alacağınız makienin kaliteli fotoğraf çekmesini istiyorsanız en önemli unsur lens kalitesidir daha sonra işlemci ve malzeme kalitesi sıralandırılabiliri lens kalitesi kötü oldukdan sonra malzemesi ve diğer özellikleri istediği kadar iyi olsun kaliteli fotoğraf çekmek mümkün olmaz ayrıca forumu hergün takip ediyorum yukarıdaki yazılarıda okudum dolayısıyla herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 25 Nisan 2007; 18:38:33 >
  • benim dediklerimde cok farkli degil zaten lens kalitesi optik donanim iscilik yazilim hepsi bir butundur hayirli aksamlar
  • Bazı konularda açıklayıcı cevap yazan ve çektiği fotoları gönderen arkadaşlara çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.