Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • goodman kardes resimler harika gunesli havda cekmen ve makinayi titretmemene birde 875 in kalitesi eklenince ortaya cok net ve guzel fotolar cikmis eline saglik
  • teşekkürler yegoadam begendigine sevindim devamı gelicek inşallah
  • bekliyoruz
  • bugün çektiğim birkaç resim

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

• bahar yorgunluğu herkese bulaşmış anlaşılan..nerede manzaralar,gece çekimleri,makrolar..ilk fotoğrafı kızım çekti.Daha sonra denemeler ve kızımın okulunda yangın tatbikatı.İyi geceler.

• Tam kapatacağım.Sayı goodman fotoğrafların çıktı.Köpeğin ne yaptığını soruyor sanırım.Hepsi bana göre güzel.yakın çekim çiçeğin enfes olmuş.tamamı net çıkmış gibi.Gibi diyorum biz göremeyebiliriz ama ustalar hataları hemen yakalıyorlar.Gerçi kimse kimseyi küçümsememeli ama sonuçta olumlu eleştiri almak her zaman daha iyidir.
    Evet.Bende eksik çıkan fotoğrafları tamamladım.Saygılar.

• valla köpek benim değil çalıştığım hastanenin müdürünün köpegi begendiğine sevindim senin resimlerde çok güzel saygılar
  • Madem artık Çektiğimiz fotoğrafları daha da profesyonelleştirmeye çalışıyor ve daha iyisini çekmek istiyorsak

İlk etapta lütfen şu iki maddeyi uygulayalım..

1-En önemli ve kesinlikle uyulması gereken fotoğrafçılığın ilk maddesi; Lütfen Fotoğrafa Resim demeyelim, Fotoğraf çekilir, Resim Yapılır...

2-Anı fotoğrafları haricinde (Örn.asker fotoğrafları, düğün fotoğrafları , arkadaş aile fotoğrafları v.s.) lütfen makinemizin TARİH BASMA özelliği kapatalım...Bu hem fotoğrafçılıkta büyük bir ayıp hemde karede hoş durmamaktadır...

Herkese kolay gelsin...
  • İyi Günler Arkadaşlar geçen hafta C743 aldım bununla ilgili bir kaç sorum olacaktı cevaplayabilirseniz sevinirim.

1-Çekerken en küçük titreşimdde kırmızı el hatası veriyor
    2- Videoları çektikten sonra yer değiştirdim başka bir klasöre aktardım çalışmaz oldu ilk aktarırken seyrettiğimde güzelce seyredebiliyorum ama şuan dosya bozuk iyor ne yapabilirim lütfen yardım.
  • esesliyim Tarih 27 Nisan 2007; 10:15:04
    Madem artık Çektiğimiz fotoğrafları daha da profesyonelleştirmeye çalışıyor ve daha iyisini çekmek istiyorsak

İlk etapta lütfen şu iki maddeyi uygulayalım..

1-En önemli ve kesinlikle uyulması gereken fotoğrafçılığın ilk maddesi; Lütfen Fotoğrafa Resim demeyelim, Fotoğraf çekilir, Resim Yapılır...

2-Anı fotoğrafları haricinde (Örn.asker fotoğrafları, düğün fotoğrafları , arkadaş aile fotoğrafları v.s.) lütfen makinemizin TARİH BASMA özelliği kapatalım...Bu hem fotoğrafçılıkta büyük bir ayıp hemde karede hoş durmamaktadır...

Hemen uyguluyorum.Teşekkürler.
    Sayın excellent bildiğim kadarıyla titreşimlerde kırmızı el hatası verir.İlk zamanlar ben de c 743 için endişelenmiştim ama şimdi makinaya bayağı alıştımMaalesef titretmeden çekin.otomatik çekimlerde pek hata vermemesi lazım.Ama gece ve makro çekimlerde mümkün değil çekemezsiniz.Ustalarımız bize bu durumlarda ayaklık kullanın diyor.Saygılar.

• Video için bir diyemiyeceğim.çünkü henüz bilgisayara hiç atmadım.Bir yerde sanırım bir hata yaptınız ama teknik konulardan da ben hiç anlamam maalesef. yardımcı olamayacağım bu yüzden.
  • cevap1) kirmizi el hatasini onlemek icin fotograf cekmeden once lcd ekranin sol alt kosesinde ekolayzir gibi beliren dalgalar vardir histogram dedigimiz bu dalgalar fotoğraf çekmeden önce ya da çektikten sonra ışık dağılımını değerlendirmek için kullanilir en üst nokta grafiğin sağına doğruysa, hedef parlaktır; soluna doğruysa, hedef karanlıktır. En üst nokta, histogramın ortasında olduğunda en iyi poz elde edilmiş olur. Flaş, fotoğraf ışığını ve gölgelerini etkileyebilir bunlari yapmakda yeterli olmaz foto ceke ceke elindeki titreme minumuma inecektir ayrica optik veya dijital zoomu kullandigindada kirmizi el cikabilir bazi durumlarda kirmizi elede aldiris etme reviewe girip kirmizi el ile cektigin fotoyu zoomlayarak incele bak gor gercekten kirmizi el isareti cikacak kadar kotumu cikmis zira en ufak bir isik hassasiyeti kirmizi el cikarabiliyor bazen ayrica kirmizi ellli fotograflarinizi perfekt touch ile duzeltme sansinizda olabiliyor her zaman olmasa bile
    ceavp2) dedigin islemleri pc demi yaptin makinanin icindemi eger pc de yaptiysan sorun olmaz ama makina icinde baska dosyaya aktarinca hata verebilir videolari baska bir dosyaya aktarinca eskisini silmek gerekir ama en saglikli sonuc cekilen videolari pc ye veya tv ye atip izlemektir kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: excellent80

İyi Günler Arkadaşlar geçen hafta C743 aldım bununla ilgili bir kaç sorum olacaktı cevaplayabilirseniz sevinirim.

1-Çekerken en küçük titreşimdde kırmızı el hatası veriyor
    2- Videoları çektikten sonra yer değiştirdim başka bir klasöre aktardım çalışmaz oldu ilk aktarırken seyrettiğimde güzelce seyredebiliyorum ama şuan dosya bozuk iyor ne yapabilirim lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 27 Nisan 2007; 13:10:03 >

• arkadaslar bu arada lensleri temizlemek icin kullanilan yontemler ile ilgili dijital foruma topik actim ama pek ilgi gormedi piyasadaki lens temizleme kalemlerinden kullanan varsa fikirlerini paylassi lutfen veya baska ne sekilde lenslerimizi temizliyoruz ve ne kadar memnunuz goruslerimizi yazalim zira lensin buguk kirli olmasi butun emeklerin bosa cikmasina ve fotograflardaki istedigimiz netligin yakalanamamasi demektir
    ben sahsen nefesimle bugu yapip cok hassas bir gozluk bezi ile temizliyorum ama bu bezi kesinlikle gozluk icinde kullanmiyorum cunku kirli olan gozlugu temizledikten sonra lense surmek saglikli olmayacaktir
  • Kodak ana konusu nerelere gelmiş yaw....vay beee...sonunda canlanmaya başlamış,sonunda kodakçıların sayıları artmış..gerçek şu ki kodak kullanıp memnun olmayan çok az sayıda insan olabilir....
  • sende hoşgeldin Serdar^73
  • serdar hocam zaten bu forumdaydi ilk sayfalarda guzel fotolari eklenmis yenilerini bekliyoruz tabiki
    quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

sende hoşgeldin Serdar^73
  • ereğli güzel yer memleketimden 1 fotoğraf dada

• bilgisayarımda bulduğum birkaç V610 ile(10x optik) zonguldak liman civarı resimleri eklemek istiyorum uzun bir aradan sonra müsadenizle...

@müdür1......................teşekkür ederim...ben zaten en baştan beri vardım

bu arada v610 pek de güzel foto çekmiyormuş sanırım.benim 7530 bundan daha canlı çekiyor..şaşırdım doğrusu...

• bayadır yazamamıştım topik cok guzel gidiyor ellerinize sağlık yakında C875 fotoları ekliycem guzel manzaralar arıyorum
  • bekliyoruz safranboy
    quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

bayadır yazamamıştım topik cok guzel gidiyor ellerinize sağlık yakında C875 fotoları ekliycem guzel manzaralar arıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.