Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serdar hocam v 610 nun 10 x optik zoomunun olmasi foto kalitesinde kayiplara yol acmis sende bunu en bastan dile getirmitin hatirlarsan bende onun icin v 705 e yonelmistim v 705 den cok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

serdar hocam v 610 nun 10 x optik zoomunun olmasi foto kalitesinde kayiplara yol acmis sende bunu en bastan dile getirmitin hatirlarsan bende onun icin v 705 e yonelmistim v 705 den cok memnunum

evet doğru..bir yakınım almıştı v610..fotoğraflar o makine ile çekildi ama @goodman76 arkadaşın c875 ile çektiği fotolara bakınca farkı daha iyi anladım..kodak kesinlikle bu modelde kendine yakışmayacak bir hata yapmış ve kaliteden çok fazla taviz vermiş,sadece kompakt bir zoom makine yapmak adına..benim 7530 bundan daha güzel resim çekiyor kesinlikle....Aslında ben v610 dan daha iyi performans bekliyordum...
  • Serdar^73 hocam tabii ki. arayı biraz açınca hoşgeldiniz dedim. fotoğraflar da ayna gibi maşaallah.inşallah ben de böyle cam, gibi kaliteli fotoğraf çekerim.Sanatsal tasarımı şimdilik boşverdik tabi.Herkese saygılar.
  • c875

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 29 Nisan 2007; 10:33:22 >

•  KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

C743 ile çekilmiş eleştirilerinizi beklerim üstatlar Tarih birdaha koymayacağım

• çok güzel arkadaşlar hız kesmeyin devam fotoğraflara
  • Ukrayna-Kırım/YALTA dan 2005 ve 2006 da çektiğim bazı kareler....(Kodak CX7530)

Bu benim

Bu da devamlı boyanan yapım tarihini firma sahiplerinin bile bilmediği rus yapımı topelov(yazım hatası olabilir) uçak

• guzel fotolar gelmeye devam ediyor
  • dostlar fotolari 800 x600 formatinda upload yapalim sayfada sorun cikiyor
  • slm arkadaşlar.bende tam kodak c875 alıcaktım ki piyasaya v1003 diye bir modl çıktı.çok şık ve teknolojik bi ürün.acaba sahip olan arkadaşlar var mı varsa avantaj ve dezavantajlarını yazıp v1003 ile çektikleri resimleri gönderebilirler mi?
  • bir fotoğraın hangi değerlerde çekildiğini ve hangi makineyle çekildiğini nasıl öğrenebilirim? b programı felan varmı acaba bilgisi olan arkadaş varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 30 Nisan 2007; 15:32:23 >
  • arkadaşlar lütfen soruma cevap bekliyorum ona göre gidip ürünü alıcam.
  • tmm arkadaşlar seorumun cevabını buldum gerek kalmadı
  • c 875 iyi bir netlik ve canlilik sunuyor 1003 cok yeni bir yavru henuz daha fotolarini gormedim ama bana sorarsan c 875 al derim cunku v 1003 10 mp lik bir makina yani cok buyuk poster boyutunda fotolari basmak icin ozel olarak tasarlanmis diye dusunuyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: mj_pelit

arkadaşlar lütfen soruma cevap bekliyorum ona göre gidip ürünü alıcam.
  • fotonu uzerine gelip sag tiklayinca ozelliklere girmelisin en basitinden tarihini formatini boyutunu vs gorursun ama ayrintili exif bilgisi icin bir takim programlar mevcut diyaframdan pozlama suresine kadar herseyine bakabilirsin ama baska yontemlerde var dir mutlaka
    quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

bir fotoğraın hangi değerlerde çekildiğini ve hangi makineyle çekildiğini nasıl öğrenebilirim? b programı felan varmı acaba bilgisi olan arkadaş varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 30 Nisan 2007; 16:11:16 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba..! öğleden beri okuyorum tüm yazılanları. inanın insanın kafası çok karışıyor. öyleki, c743 le yola çıktım sonra acaba 875 mi alsam, daha sonra yahu bu z 710 ve v705 in ne güzel fotoları varmış dedim. çık işin içinden çıkabilirsen. hep daha iyiye ulaşma arzusundan olsa gerek :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: doe7

Arkadaşlar herkese merhaba..! öğleden beri okuyorum tüm yazılanları. inanın insanın kafası çok karışıyor. öyleki, c743 le yola çıktım sonra acaba 875 mi alsam, daha sonra yahu bu z 710 ve v705 in ne güzel fotoları varmış dedim. çık işin içinden çıkabilirsen. hep daha iyiye ulaşma arzusundan olsa gerek :))

Önemli olan nasıl bir makine istediğinizdir..Ben kendi makinemden Z710 dan bahsedeyim, bu makine yarı profesyonel bir makinedir hatta tam profesyonel olduğunu söyleyenlerde var...En önemli özelliği manuel ayarıda sunması kolay çekimlerin yanında elle ayar yaparak da fotoğraf çekebiliyorsunuz...7.1 mp ve 10x zoom a sahip optik ve digital zoom u beraber göz önüne alırsanız yaklaşık 50x zoom elde etmiş oluyorsunuz...

Kısacası fotoğraf makinesinden ne istediğinze bağlı ben çok küçük makineleri sevmiyorum çünkü makineyi pek fazla anı fotoğrafları için kullanmıyorum bence makine biraz büyük olmalı tutuş ve çekim kolaylığı sağlamalı...Şu an makinemden mamnunum oldukça iyi bir performansı ve kalitesi var ama siz daha küçük ve pratik bir cihaz arıyorsanız diğer modelleride inceleyebilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.