Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün ep center'da foto makşnelerini baya bir mıncakladım... c653 ve v803'ü bulabildim.
    c653'te gördüğüm resim çekiminden sonra resmi kaydetmesi için uzun süre beklemesi oldu..
    v803'te bu durum biraz daha kısaydı ama yinede çokta tatmin edici değildi..

Resmi kaydetme süresi v705'te nasıl acaba? ayrıca v705 neden okdr pahalı? v803 399YTL suan. v803 daha iyi değilmi?
  • v 705 in v 803 den pahali olma nedeni cift lens teknolojisi ve schneider kruznach lens kullanmasi ve makinanin tasarim maliyeti yani gomlek cebine sigacak kadar kucuk olmasi v 705 de resim kaydetme suresi cok az olcmedim ama saniyelik diyebilirim kesinlikle cok hizli endisen olmasin yukarda bir adreste sanirimwww.dahadaha.com olmasi lazim v 705 bayag uygun geldi bana 450 ytl civari idi ilk ciktigindaki 800 ytl lik fiyat dusunulurse bu rakam gayet iyi zira dolar dususte dahada dusmez sanirim
    quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

yegoadam,
    Bugün ep center'da foto makşnelerini baya bir mıncakladım... c653 ve v803'ü bulabildim.
    c653'te gördüğüm resim çekiminden sonra resmi kaydetmesi için uzun süre beklemesi oldu..
    v803'te bu durum biraz daha kısaydı ama yinede çokta tatmin edici değildi..

Resmi kaydetme süresi v705'te nasıl acaba? ayrıca v705 neden okdr pahalı? v803 399YTL suan. v803 daha iyi değilmi?

• grckyzb resimlerde oynama yok direk aktarıldı c875 i tavsiye ederim kendi programıyla resimleri otomatik düzeltme seçenegide var zaten daha bilgisayara aktarmadan perfect touch seçenegiyle otomatik olarak fotoğrafları düzeltebiliyorsun çevremde herkez makinaya ve bastırdıgım fotoğraflara hayran kaldı renk kalitesi süper.
  • goodman kardesim kodak c 875 modelinin kalitesi kadar seninde fotograf cekerken ne kadar basarili oldugun ortada makinanin kalitesi tek basina yeterli olmuyor ama sen bu olayi iyi yapabiliyorsun basarili fotograflarinin devamini dilerim
    quote:

Orjinalden alıntı: goodman76

grckyzb resimlerde oynama yok direk aktarıldı c875 i tavsiye ederim kendi programıyla resimleri otomatik düzeltme seçenegide var zaten daha bilgisayara aktarmadan perfect touch seçenegiyle otomatik olarak fotoğrafları düzeltebiliyorsun çevremde herkez makinaya ve bastırdıgım fotoğraflara hayran kaldı renk kalitesi süper.

• quote:

grckyzb resimlerde oynama yok direk aktarıldı c875 i tavsiye ederim kendi programıyla resimleri otomatik düzeltme seçenegide var zaten daha bilgisayara aktarmadan perfect touch seçenegiyle otomatik olarak fotoğrafları düzeltebiliyorsun çevremde herkez makinaya ve bastırdıgım fotoğraflara hayran kaldı renk kalitesi süper.

anladım hocam..teşekkürler..
  • arkdaşlar bende kodak ailesine yeni katıldım bugün... :))
    280 ytl ye kodak v603 aldım...ama daha elime geçmedi..kargoda..
    sizce kazık yemedim dimi??..makina sıfır..yanlız amerika faturalı..
    kullanan varmı bu v603 ü önceden...? çekimi filan nasıl iyimi??
  • goodman76,
    Arkadaşım resmi çektikten sonra resmin kaydedilmesi kaç saniye sürüyor? Fiyatından ve sebin resimlerinden dolayı c875'e kayıyorum galiba...
  • quote:

goodman76,
    Arkadaşım resmi çektikten sonra resmin kaydedilmesi kaç saniye sürüyor? Fiyatından ve sebin resimlerinden dolayı c875'e kayıyorum galiba...

resmi çektikten sonra resmin ekrana gelme süresini soruyorsan yaklaşık 1 sn sürüyor.ben 2gb toshıba sd kart kullanıyorum
  • Orjinalden alıntı: yegoadam

goodman kardesim kodak c 875 modelinin kalitesi kadar seninde fotograf cekerken ne kadar basarili oldugun ortada makinanin kalitesi tek basina yeterli olmuyor ama sen bu olayi iyi yapabiliyorsun basarili fotograflarinin devamini dilerim

teşekkür ederim hocam daha fotoğrafçılıga başlıyalı iki hafta oldu ama herhalde bir yetenek varsa babamdan bulaşmıştır zamanında babamızın fotoğrafçı dükkanı vardı
  • dostum cok ucuza almisin ne kazigi bu model 400-450 ytl civari satiliyor hayirli olsun kodak aldinya artik daha gerisini merak etme biraz sen biraz makina el ele guzel fotolar cekeceksin artik kolay gele bu arada v 603 alan ilk sen olacaksin forumda makinanin guzel bir incelemesini bekliyoruz senden ornek inceleme onceki sayfalarda var
    quote:

Orjinalden alıntı: ozguraslan

arkdaşlar bende kodak ailesine yeni katıldım bugün... :))
    280 ytl ye kodak v603 aldım...ama daha elime geçmedi..kargoda..
    sizce kazık yemedim dimi??..makina sıfır..yanlız amerika faturalı..
    kullanan varmı bu v603 ü önceden...? çekimi filan nasıl iyimi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 4 Mayıs 2007; 9:04:14 >

• biraz değişik olsun dedim.Bilmem oldu mu*?

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!
  • bir kac fotograf eski cekimlerimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 4 Mayıs 2007; 23:12:21 >

• Güzel fotograflar elinize sağlık bir iki saat sonra bende güzel birkaç fotograf yollayacam inşallah.
  • quote:

quote:

goodman76,
    Arkadaşım resmi çektikten sonra resmin kaydedilmesi kaç saniye sürüyor? Fiyatından ve senin resimlerden dolayı c875'e kayıyorum galiba...

resmi çektikten sonra resmin ekrana gelme süresini soruyorsan yaklaşık 1 sn sürüyor.ben 2gb toshıba sd kart kullanıyorum

Şöyle sorayım.. Resmi çektikten sonra 2. resmi çekebilmek için ne kadar bekliyorsun...

Şuan en ucuza c875'i nereden kaça bulurum acaba?
  • şöyle söyleyeyim resmi çektikten 1 sn sonra resim ekrana gelir ve 3sn kadar ekranda kalır ama tabi sen müdale etmezsen resmin ekrana gelir gelmez review tuşuna basarsan hemen yine çekim ekranına geri dönüyor ok yani senin istedigin gibi 2 3 sn sürüyo.
  • işte resimler geliyor yorumları alayım

• fotoğrafları 800*600 çözünürlükte koyarsanız bence daha iyi olur hem bakması daha kolay olur hemde kotalı adsl kullanıcıları içinde iyi olur
    AliBurak
  • bu resimlerin hepsi çalıştıgım hastanenin arka bahçesinde çekilmiştir kdz/ereğlide bahar bir başka güzel
  • goodman76,
    oooof ooofff bunlar nasıl resimler böyle?? Nasıl bu kadar net çekilebilir? bu kdr mükemmel renkler nasıl çıkar.. inanılmaz.. Tahminen c875 alıcam. Nasıl bu kdr mükemmel resim çektiğin hakkında yardımcı olurmusun bana?

Son resimde zoom mu var?
  • son resimde kırpma var fotograf makinasının kendi programsal özelligi resmi çektikten sonra zoom yapar gibi yakınlaştırıp kırp diyoruz ve resim büyüyor öyle anlatıyım ve tabi buraya 8 resim koydum ama bu resimler 30 adet resimden seçme tani en iyilerini koyuyorum her çektiğim resimde böyle güzel çıkmıyo tabi
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.