Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın goodman76, eline sağlık.Bana göre güzel fotoğraflar.Bu fotoğrafları(fotoğrafları demek olduğunu ben de sonradan öğrendim)makro modunda mı çektin.

Sayın djinn_inc,kotalı adsl kullanıcıları dediniz.Bu yüksek veya düşük çözünürlük etki ediyor mu kotaya.Aslında başka bir topicte konu açıldı ama ben pek anlayamadım.Kısıtlı kota kullanıcılarına etki eden nelerdir.Ben sadece indirme işleminde kota dolmaya başlar diye biliyorum.Konuya vakıf arkadaşlar da katılırsa benim durumumda olan ve konuyu bilmeyen arkadaşlar faydalanır.Saygılar.

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

• Ben 100 resim çekimde 1 tanesi seninkiler gibi olsun razıyım...

serçenin kuyruğunda biraz bozulma var gibi, sebebi bu crop olayı mı?
  • müdür1,
    Resimin çözünürlüğü küçülünce boyutuda küçülür.. bu nedenlede kota dostu olur...
    şuan sayfayı yenilemeniz bile kotadan götürür (resim olmasa bile..)
  • bozulmanın kırpmadan oldugunu sanmıyorum optik zoom yaptımmı tam olarak hatırlamıyorum ama bazı resimlerede yaptım onlarda pek bozulma olmadı.Evet burdaki resimler genelde makroyla çekildi.
  • Bİr panoramic çekim örneği rica etsem..??
  • C875 daha bugün kargodan geldi. benim kankayı çektim , buyrun resim.... yavaştan yavşatan kurcalıyoruz :)
    2. resimde ise zoomlayıp öyle çektim. başarılı olmuşmu sizce?

[simage]http://www.resimload.com/070812/Rxk_000_0021.jpg [/simage]
    [simage]http://www.resimload.com/070812/2DE_000_0020.jpg [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarihci1982 -- 4 Mayıs 2007; 19:03:38 >

• tarihçi
    resimler guzel .c875 guzael alet ..laf yok
    anlamadığım şu..
    manuel focus var bunda..ama manuel i ancak LCD den baakıp yapcan, vizör yok çünkü, ne kadar sağlıklı olacak..oysa manauel focus, optik vizörden bakılınca işe yarar ve kullanılır...bunda manueli nasıl kullanıyosusn..
    goodman hocam bu sorum aynı zmanada sanada..güneşli çekimlerde ekranda bişi görülmeyecek..optik vizör olsa ordan bakacan ama bunda kafadan çekim yapacan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: grckyzb

tarihçi
    anlamadığım şu..
    manuel focus var bunda..ama manuel i ancak LCD den baakıp yapcan, vizör yok çünkü, ne kadar sağlıklı olacak..oysa manauel focus, optik vizörden bakılınca işe yarar ve kullanılır...bunda manueli nasıl kullanıyosusn..
    goodman hocam bu sorum aynı zmanada sanada..güneşli çekimlerde ekranda bişi görülmeyecek..optik vizör olsa ordan bakacan ama bunda kafadan çekim yapacan..

valla şu ana kadar fazla sorunla karşılaşmadım ama vizör olsaydı dediğin gibi daha iyi olabilirdi teknik terimlerden fazla anlamıyorum kusura bakma daha 2 haftadır bu fotografçılık hobisiyle ilgileniyorum.bu arada focus ne demek?
  • bi çalışmada benden..
    orjinal boy 5 mp(c340)

• G a ll a r d o bu arıyı uçarken çekmedin herhalde.Sanki cam üzerinde çekmişsin gibi ayaklar basıyor mu ne.Ama iyi yakalamışsın.
  • evet cam üstünde karsısında bı de zıplayan örümcek var ama av-avcı gibi görünmüyorlar :D
  • iste boyle renklendirelim kodak kalitesini gorsun herkes
  • eski resimlerden bir tane koyayım bende..

umarım biraderim kızmaz bana,yılanla haşır neşir olduğunu belgelediğim için

• Herkese günaydın.Dışarıda harika bir hava var.Ya fotoğraflar da süper.Burası baya bir şenleniyor.Harika paylaşımlar var.Yalnız bu yılan mahlukatından da çok korkarım arkadaş.Saygılar.
    Bir de yüksek çözünürlü fotoğraflar sayfayı açtığımızda kotadan küçük boyutlulardan daha fazla yiyor demek.Acaba bir fotoğraf açımı kaç megabayt.Her tıkladığımızda da kotadan yiyor muyuz.?Başka bu 3 gb nasıl dolar anlamıyorum.256-sınırsıza döneceğim biraz fazla verip.
  • 3gb dolmaz merak etme...
    Resimlerin üzerine gelip sağ tıkla ve özelliklere gir. Orada boyut bilgisini göreceksin.

Her tıkladığımızda kotadan yiyoruz...

1024kb =1mb
    1024mb=1gb
    3072mb=3gb
  • 256 sınırsız kullanıyorum ben,güzel hoş limit yok vs ama internet hızı bazen delirtiyor..bir kaç defa sinirden kasayı tekmeyelecektim
  • Tarihçi cevaplamış ama Kodak kullanıcısı olarak bende cevap vereyim. Makineyi MF ye alıp, mause tuşunun ortasına basınca resim dahada yakınlaşıyor. Bu arada mause ile yukarı aşağı yaparak resimdeki derinliği ayarlayabiliyorsun. Zaten ekran içerde ve dışarda kullanıma uygun. Güneşe karşı çeksende, güneşi arkana alsanda ekran herzaman karanlıkta kalıyor.2 Aydır kullanıyorum sorun yaşamadım o konuda sende yaşamazsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: grckyzb

tarihçi
    anlamadığım şu..

• serdar yilanlari sevmem ma fotogaf cok net cikmis
  • slm kardeşlerim.bende c875 aldım kurcaladıkça daha bi öğreniyor ve seviyorum makineyi.yavaş yavaş resimde paylaşmaya başlarım.ben rizede okuyorum biliyorsunuzdur bura doğa olarak süper çektikçe göndericem inşallah.
  • eyvallah arkadasim aramiza hosgeldin ordulu b8iri olarak rizede okuman hosuma gitti bol bol cay resimleri cekersin artik paylasimlarini bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: mj_pelit

slm kardeşlerim.bende c875 aldım kurcaladıkça daha bi öğreniyor ve seviyorum makineyi.yavaş yavaş resimde paylaşmaya başlarım.ben rizede okuyorum biliyorsunuzdur bura doğa olarak süper çektikçe göndericem inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.