Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • goodman fotograflarin herzamanki gibi super cikmis eline saglik
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

serdar yilanlari sevmem ma fotogaf cok net cikmis

kesinlikle bende sevmem...ben hayatta çektiremem zaten ,abim daha cesaretli benden..valla ben dokundum sadece merakımdan,cidden çok soğuk bir hayvan
  • Teşekkürler o zaman biraz daha göndereyim.fenerde yendi keyfim yerinde bu fotograflarda fener maçı öncesinde çekildi.gerçi hava biraz kapalıydı ama...

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

• @goodman76

fotoğraflar çok güzel çıkmış...eperydir ereğliye gelmedim ama artık gelme zamanı gelmiş herhalde...sahil gezi yolu her zamankinden fazla yeşermiş gözüken..
  • Bekleriz Ereğliye gerçekten yemyeşil ve sahilimizde herzamanki gibi harika o kadar çok fotoğraflanacak ortam varki hiç sıkıntı çekmiyorum :)
  • @goodman76 hocam fotolar hos cıkmıslar ancak sondan ıkıncı fotoda kadrajın daha ıyı oturması acısından keske makıneyı bıraz daha asagıya ındıreren teknelerın tam olarak gonrunmesını saglayabılseymıssınz.
  • goodman76,
    Arkadaşım resimleri çekerken otomatik ayarlarmı, sahne ayarlarımı yoksa pasm ayarlarınımı kullanıyorsun?
  • genelde otomatik ayarlarla çekiyorum
  • birileri vaktiyle v803 ile çekilen fotoğraflardan örnek istemiş.ilk çektiğim resimlerden biri olduğumu yani makinemde acemi olduğumu göz önünde bulundurarak buyrunhttp://m.YollaYap.com/b8/299435906.jpg
  • ay ne acayip cümle kurmuşum
  • karadenizde sisin denizden sessizce gelişi
    5 m.p

• g_a_ll_a_r_D_o,
    İNANILMAZ bir resiiiiiim....

Makine nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 6 Mayıs 2007; 21:36:11 >
  • Sayın djinn ve sayın musto 11 adsl kota ve c 875 türkçe menü ile ilgili mesajlarınız için teşekkür ederim.c 875 te türkçe menü varmış,paylaşımlarını bekliyoruz.Limitli kullanıcılar ise anladığım kadarıyla tıklamalarına dikkat edecekler.G a ll a r d o enfes bir fotoğraf olmuş.inanılmaz güzel bir manzara .tebrik ederim.
    Bugün Hıdrellez di.Herkese saygılar

• neden fotoğraf ekleyemiyorum ..
  • devam.nerde sorun bilmiyorum.fotoğraf ekleyemiyorum.
  • tek tek..

• oldu, şükür allahıma.

• "g_a_ll_a_r_D_o" : Çok gizemli , güzel bir kare yakalamışsınız gözünüze sağlık ...
  • @müdür1 son 2 fotoğrafınızda eliniz titremiş galiba yada havamı rüzgarlıydı?
  • doğrudur.Titremiş olabilir..(kötü fotoğrafın bahanesi de hazır bende )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimnenasıl -- 6 Mayıs 2007; 22:44:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.