Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sekiz günde kotam 1 gb yi geçmiş.Hiç bir şey indirmeden nasıl oluyor bu iş anlıyamıyorum.Bir arkadaş fotoğraf sitelerine girersen açılan tüm fotoğraflar kotana dahil edilir diyor.Ee zaten bazen günde birkaç kez giriyoruz.Böyle bir şey varsa herhalde artık 15 günde bir buraya misafir olacağım.Ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.Herkese saygılar.
  • Karnı acıkan varmı? Karadeniz pideye ne dersiniz?

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!
  • Kıymalar niye mor çıkmışki??
  • normalde onun ayari var diye biliyorum teknik yardim kismina sorabilirsin bu konunun aslini mudur hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

Sekiz günde kotam 1 gb yi geçmiş.Hiç bir şey indirmeden nasıl oluyor bu iş anlıyamıyorum.Bir arkadaş fotoğraf sitelerine girersen açılan tüm fotoğraflar kotana dahil edilir diyor.Ee zaten bazen günde birkaç kez giriyoruz.Böyle bir şey varsa herhalde artık 15 günde bir buraya misafir olacağım.Ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.Herkese saygılar.
  • ozlemisim memleketimin pidesini
    quote:

Orjinalden alıntı: goodman76

Karnı acıkan varmı? Karadeniz pideye ne dersiniz?

• Artık fotoğraf çekme arzusu tüm vücudumu sarmış durumda.. hala hangi makineyi alıcagıma bir karar veremedim.

Elimde nokia n80 telefon var onunla amatör denemeler yapıyorum.. Bugün böyle bir kare yakaladım.. Düşüncelerinizi almak isterim...

Resim 800*600'e downsize edilmiştir.
    Orjinal dosyayı bu linkten indirebilirsiniz. -->http://uploaded.to/?id=41as2l

• Onlar kıyma degil kıymanın soğanı resim de degişik siyah beyaz olunca daha bir hoş olmuş.
  • Hocam sepia yaptım, Kahverengi tonları...

Peki çekim netliği ve kompozisyon hakkında yorum alsam?
  • hocam ilk bakista kompozisyon guzel gibi gozukuyor ama biraz dikatli inceleme yaptim oncelikle n 90 dan sonra n 80 ile cekilen guzel bir kare gormek beni memnun etti zira n 80 daki kamerada kaliteli optik ve 3 mp sanirim gelelim fotografa agac deniz cay sefasi hatta birde gemi gozukuyor ortam guzel netlik basarili derinlikte iyi ama bacaginin da kareye dahil olmasi ufak bir eksiklik olmus bacak kime ait bilmiyorum ama duruma gore seninki sanirim birde masanin yarisi degilde tamami ciksa idi daha iyi olabilirdi birde caylarin durusu yan yana olsaydi ve kulluk de ortaya ciksaydi biraz daha hos olabilirdi sonuc olarak bir cep telefonuna gore guzel bir fotograf eline saglik
    quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Hocam sepia yaptım, Kahverengi tonları...

Peki çekim netliği ve kompozisyon hakkında yorum alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 9 Mayıs 2007; 8:40:24 >
  • bu arad pidenin kiymalari biraz cig kalmis ondan mor gibi gozukuyor soganlarinda etkisi var ama boyle makro cekimlerde bu tip onemsenmeyecek kadar morluklar olmasi normal onemli olan netlik ve derinlik vs
  • vay be pideyi bile inceliyoruz :) bida gönderirken dikkat ederim."lan bu pidenin soğanları niye çig olum bi resim gönderecektik internete onuda mahvettiniz ya"garsona fırça :)
  • yegoadam,
    Walla yorumun beni çok memnun etti. Bacak benim bu arada.
    Resimdeki amacım ön planda bir cisim olması ve onun arkasında ise geniş bir manzara çekmekti.
    Dediklerin tamamiyle doğru, hiçbir detaya dikkat etmemişim aslında ama amatörüz işte. İnşalah ilerletiriz.

goodman76,
    Bende başlarmışım şimdi,
    "Hmm, evet pide lezzetli görünüyor ama soğanların iyi pişmeyişi sanırım.................."
  • goodman fotograflarin cok guzel ayrintilari ve elstirileri hepimiz biraz bilgimizi genisletelim diye yaziyoruz sen devam et
    quote:

Orjinalden alıntı: goodman76

vay be pideyi bile inceliyoruz :) bida gönderirken dikkat ederim."lan bu pidenin soğanları niye çig olum bi resim gönderecektik internete onuda mahvettiniz ya"garsona fırça :)
  • Çift lens olmasının faydası nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

eses guzelo fotolar epeydir ortalikta yoktun

yegoadam ben sürekli buralardayım her mesajı okuyorum dikkatimi çekenlere cevap yazıyorum

Örneğin manzara veya makro çekim yapan arkadaşlarımız FOTOĞRAF'a tarih bastıkları veya FOTOĞRAF'a resim dedikleri zaman

• ne yalan soleyeyim bende ara sira resim derdim ama senin uyarindan sonra artik fotograf yaziyorum
  • ozellikle optik zoomu kullanirken belirli bir seviyede altdaki lensi daha sonra ustdeki lensi tercih ediyor makina otomatik olarak buda zoomu kullaninca ortaya cikan noise netlik sorunu morluk kirmizi lekeler golge vs gibi istenmeyen durumlarin ortadan kallmasini sagliyor kisaca
    quote:

Orjinalden alıntı: goldenstar

Çift lens olmasının faydası nelerdir?
  • ya bu c875 harbi deli makineymiş ama bi sorunum war 2gb lık sdcard aldım.hafızanın 4 te 1 i dolunca tuhaf şeyler olmaya başladı.mesela fotoğrafa perfect touch teknolojisi uygulayınca cihaz donuyo.bi bilgisi olan varmı.bu durum normalmi yoksa anormal mi.
  • hafiza kartini bicimlendir tekrar dene
  • şu an öyle bişey yapamam ama yapınca neticeyi sana söylerim yegoadam eyvallah.birde lcd de bazen titreme oluyo bu normal mi?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.