Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne marka?
  • hafıza kartım sandisk bu kanuda 1 numaradır bence.2 gb 39ytl idi heralde hepsiburada.com
  • ekran titreme benim C875 tede var normal sayıyorum artık. her zaman gözükmüyor. Herhalde pil ile alakalı
  • lcd deki titreme tam olarak nasil oluyor biraz acarmisin
    quote:

Orjinalden alıntı: mj_pelit

şu an öyle bişey yapamam ama yapınca neticeyi sana söylerim yegoadam eyvallah.birde lcd de bazen titreme oluyo bu normal mi?
  • cok uygun almisin ama bir numara her zaman ´kingstondur sandisk ondan sonra kalir kingston omur boyu garanti veren yillik cirosu en fazla olan ayrica cok nadir arza yapan bir hafiza karti ureticisidir
    quote:

hafıza kartım sandisk bu kanuda 1 numaradır bence.2 gb 39ytl idi heralde hepsiburada.com
  • Bu kartların sahteleri satılıyor o nedenle sordum.. Bahsettiğin durum kartın sahte ve bozuk oldugunu gösteren önemli bir durum.
    Kartı formatla ve tekrar büyük büyük bir sürü dosya at.. bir kaç gün bekle yine dosya at. Bakalım tekrarlicakmı...

şu c875 ekran titreme olayını biraz açabilirmiyiz acaba?
  • evet titreme olayini merak ettim nasil oluyor
  • Bende KODAK kullananlar arasına katıldım..10 gün önce Kodak Easy Share C875 aldım 380 YTL'ye yanında sadece ürün olarak twinmos 1gb hafıza kartını verdiler..Şarj aletini ben kendim aldım 4 tane pilleri ile birlikte VARTA pil kullanıyorum..İçindeki Türkçe dil seçeneğinin olması çok güzel..Bi arkadaşında belirttiği gibi benim LCD ekranda da titreme oluyo neden oluyo anlamadım..Panaroma fotolar çekiyorum o hoşuma gidiyo 3 tane resmi çektiğimde birleştiriyo herşeyiyle güzel bir makine
  • Bende c875 kullanıyorum boyle bir sorunum yok
  • Yegoadam sana katılıyorum kingston kullanan biri olarak...
    Yani tam olarak 2 sene oldu 512 lik SD kartı alalı şu ana kadar hiçbir problemini görmedim ve bence hızı diğer hafıza kartalrına göre daha iyi,ömür boyu garanti cabası ve fiyatın akranlarına göre süper ucuz olması vs.....

Yani Kingston

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

cok uygun almisin ama bir numara her zaman ´kingstondur sandisk ondan sonra kalir kingston omur boyu garanti veren yillik cirosu en fazla olan ayrica cok nadir arza yapan bir hafiza karti ureticisidir
    quote:

hafıza kartım sandisk bu kanuda 1 numaradır bence.2 gb 39ytl idi heralde hepsiburada.com

• yegoadam ve diğer arkadaşlar
    Lütfen Yardım Edin ...
    c875 ile c663 arasında ne gibi farkalar vardır... Fiyat performans gibi...
    c875 fiyatı bu arlar nedir nerden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim...
  • İyicene merak etmeye başladım şu titreme olayını....
  •  KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!
  • buda babamın yaglı boya bir resmi bakalım begenicekmisiniz

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!
  • ARKADAŞLAR KODAK P712 HAKKINDA BİLGİ VERECEK VARMI NASIL TEMİN EDEBİLİRİM SANIRIM TÜRKİYEDE PEK YOK TİTREŞİM ENGELLEYİCİ ÖZELLİĞİ OLDUĞU İÇİN ARIYORUM
  • goodman76,
    Sanatkar ruh tüm ailede var sanırım...

• ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

İŞİM GEREGİ HEP PANOROMA FOTO ÇEKİYORUM

C875 İLE ÇEKİLİP OLUŞTURULAN PANOROMA GÖRMELİYİM

BİLEN VAR MI

ÖRNEKTE KOYARSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omkazim -- 11 Mayıs 2007; 1:56:48 >

• goodman76,
    Sanatkar ruh tüm ailede var sanırım...

dogru diyorsun galiba razorback buda annemin yaptığı yaglı boya tablo

• Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye ama bir haftadır sizin topic inizi takip ediyorum.

Ben kodak z710 modelini vatanın sitesinde gördüm bu macera böyle başladı.Bu konudan takip ettiğim kadarıyla güzel olduğunu söylüyorsunuz resimlerine baktım hoş ama bilmiyorum kafam karıştı biraz.Başka bir siteden alıntı yaptım sadece z710 değil bütün kodaklar hakkında yorum yapmış bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz.

***Cem abi gelene kadar ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. Kodakları ben de bir türlü sevemedim. Sebebi ise hem CCD’leri hemde görüntü işleme teknolojileri piyasadaki hemen bütün firmalardan daha geride. Tek olumlu yanı çok ucuz fiyatları ve güzel renk kaliteleri. Fakat ISO200’de bile elinize geçecek kumlanma ve bir türlü kapatamayacaınız kumlanma giderici ile boğuşmak zorunda kalacaksınız.
    Ayrıca hemen bütün kodak maineler yavaştır. Karta yazım hızları 7-8 saniye falan gibi hatırlıyorum. Bir de çok uzun bir perde geçikmesine sahipler. Nerdeyse siz deklanşöre bastıktan 1 saniye kadar sonra çekim yapıyorlar. Pek kullanışlı bir ürün değil.
    Tabi arkadaşınızın ne amaçlı kullanacağına bakar. Fakat kompak makine alıacaksa benim 1. tercihim Iso kalitesi açısından Fuji, genel kullanımda kalite tutarlılığı açısından Canon, geniş açı ve raw desteği ayrıca süper gövde ve lens kalitesi (birazda dizaynı çok hoşuma gittiği için :) ) Leica D-Lux3 .
    Şimdiye kadar kullandığım hiçbir kodak makinenin imajlarını beğenmedim, resmen çamur gibi görüntü sunuyorlar. Fakat arkadaşınız bir makinem olsun herşeyden biraz olsun, iyice de ucuz olsun. Zaten kırk yılda bir fotoğraf çekiyorum diyen birisi ise. O zaman gayet iyi bir seçenek olarak düşünülebilir.

***10x zumu olan bir lens titreşim önleyicisiz yetersiz kalır

Arkadaşlar bu iki yazıyı okuyana kadar karar vermiştim almaya ama işte kafam karıştı baya, yorum yapabilirseniz sevinirim.

Ayrıcı otomobilci x ve esesli (özür dilerim doğru yazmamış olabilirim) siz sanırım z710 kullanıyorsunuz. Bir problem yaşıyomusunuz 10x zoom la resim çekerken çok titreme oluyor mu, makro çekim örneği ve gece çekim örneği verebilirseniz çok sevirim teşekkürler hepinize.

İyi günler

• muthis olmus eline saglik
    quote:

Orjinalden alıntı: goodman76

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.