Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba c743 e taşıma çantası almak isityorum hepsiburada da var ama sanki boyutları küçük gibi Boyutlar:3.5x3.5x4.5 yazıyor kullanan varmı ucuz ne tavsiye edersiniz
  • yegoadam,
    Ewet arkadaşım performans konusu makinayada baglı aslında...

örnek vereyim Türkiyede 2gb mini sd yokken ben ebayden 60YTL'ye kingston mini sd getirttim. (acayip ucuza gelmişti) Yani illaki daha ucuza geliyor hele bu turbo sdlerde daha bir kara geçiliyor Türkiye piyasasına göre.

Asıl makinaların saniyede okuma yazma hızlarını bilebilsek ozmn süper olucak ama böyle bir imkanımız yoktur heralde...??

c875, 653'den nasıl bir fark sağlayacaktır bana? ayrıca bunun için en düşük fiyat nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 2 Mayıs 2007; 23:23:46 >
  • YEGOADAM İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
    bu pasm kısmını kullanmayı şimdilik askıya alıyorum. çünkü tam çözemedim.
  • pasm kismini bence fazla kullanmaya gerek yok ilerde zamanla zaten daha basite indirirsin modlari
    quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

YEGOADAM İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
    bu pasm kısmını kullanmayı şimdilik askıya alıyorum. çünkü tam çözemedim.
  • sevgili razorback
    c875, 653'den nasıl bir fark sağlayacaktır bana? ayrıca bunun için en düşük fiyat nedir acaba
    c875 icin en dusuk fiyat sanirim 339 ytl ye dun bir arkadas aldi gittigidiyordan ama piyasada fiyatlar 500 e kadar degisiyor arastirman lazim 653 6 mp 875 8 mp c serisinin en son modeli oldugundan 875 de onceki modellerdeki ufa tefek eksiklikler giderilmis ve lensleri unlu alman lens firmasi scneider kreuznach bu cok onemli bir fark
  • BUNLARI BİR SİTEDEN ALDIM BELKİ SİZE YARDIMCI OLUR

Kodak EasyShare C875

Dijital Kamera Test Artıları

Resim kalitesi, 5X zoom kapasitesi, manuel ayarları ve yüksek performansı Kodak EasyShare C875′in en önde gelen artıları.

Dijital Kamera Test Eksileri

Zor kullanımlı düğmeler ve görüntü stabilizasyonunun olmayışı Kodak EasyShare C875 in eksileri

Dijital Kamera Test Sonucu

Sonuç olarak geniş bir kontrol yelpazesi, iyi bir görüntü kalitesi ve yüksek performans isteyen dijital fotoğraf meraklılarına yönelik işlevsel bir kamera.

adminin notu : 7/10

Kodak EasyShare V705

Böyle kompakt bir kameradan beklenmeyecek ultra geniş lensi, dijital kameranın kendi bünyesinde video klip düzenleyebilme imkanı ve yeterli sayıdaki manzara modları Kodak EasyShare V705 in artıları.

Ortalama seviyedeki görüntü kalitesi ve manuel poz ayarının olmayışı Kodak EasyShare V705 te gözümüze çarpan eksiklikler.

Kodak EasyShare V570‘in basit bir yenilemesi olduğu görünen Kodak EasyShare V705 te çözünürlük artırması ve eklenen bazı fonksiyonların dışında Kodak, Kodak EasyShare V570‘te beğendiğimiz herşeyi orjinal dual lens dijital kamera Kodak EasyShare V705 ‘te de devam ettirmiş.

Kodak EasyShare Z710

Kodak EasyShare Z710 10X optik zoom’a sahip.

Resim Stabilizasyonu olmayan, küçük bir LCD ve düşük performans sunan Kodak EasyShare Z710 aynı zamanda ISO 400 de devre dışı kalan maksimum çözünürlüğüyle eksi puan topluyor.

Sonuç olarak kaliteli bir lense ve faydalı özelliklere sahip olan Kodak EasyShare Z710 düşük performansı ve kullanışsız ISO değeri ile canınızı sıkabilir.

adminin notu: 6/10

Kodak EasyShare C743

İlginç bir dizayna sahip olan Kodak EasyShare C743 aynı fiyattaki rakiplerine göre 7 mp gibi daha yüksek bir çözünürlük sunuyor ve rakiplerinden daha hafif. Oldukça kaliteli çekimler yapabilen Kodak EasyShare C743 büyük ve rahat görünen bir LCD ekrana ve kullanışlı tuşlara sahip. Kompakt boyutlardaki dijital kamera performans yönünden de tatmin edici.

Düşük ışıklı ortamlarda yeteri kadar iyi sonuçlar veremeyen Kodak EasyShare C743′te imaj stabilizasyonu da bulunmuyor.

Sonuç olarak farklı bir kompakt fotoğraf makinası arıyorsanız uygun fiyatı ile Kodak EasyShare C743 güzel sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Kodak EasyShare P712

Full manuel kontrol imkanı sunan Kodak EasyShare P712 12X optik zoom’u ve optik resim stabilizasyonu ile de dikkat çekiyor.

Sadece 1.2 MP de ISO 800 kullanılabilen kamera ISO 200 üzeri çekimlerde de görsel parazit yaratıyor.

Kodak EasyShare P712 nin Z serisine kıyasla çok daha fazla manuel kontrol sunduğu bir gerçek yine de yüksek ISO değerlerinde parazitli görüntüler hayal kırıklığı yaratabilir.

adminin notu: 7/10

• quote:

Orjinalden alıntı: goodman76

BUNLARI BİR SİTEDEN ALDIM BELKİ SİZE YARDIMCI OLUR

Kodak EasyShare C875

Resim kalitesi, 5X zoom kapasitesi, manuel ayarları ve yüksek performansı Kodak EasyShare C875′in en önde gelen artıları.

Zor kullanımlı düğmeler ve görüntü stabilizasyonunun olmayışı Kodak EasyShare C875 in eksileri

Sonuç olarak geniş bir kontrol yelpazesi, iyi bir görüntü kalitesi ve yüksek performans isteyen dijital fotoğraf meraklılarına yönelik işlevsel bir kamera.

Kodak EasyShare V705

Böyle kompakt bir kameradan beklenmeyecek ultra geniş lensi, dijital kameranın kendi bünyesinde video klip düzenleyebilme imkanı ve yeterli sayıdaki manzara modları Kodak EasyShare V705 in artıları.

Ortalama seviyedeki görüntü kalitesi ve manuel poz ayarının olmayışı Kodak EasyShare V705 te gözümüze çarpan eksiklikler.

Kodak EasyShare V570‘in basit bir yenilemesi olduğu görünen Kodak EasyShare V705 te çözünürlük artırması ve eklenen bazı fonksiyonların dışında Kodak, Kodak EasyShare V570‘te beğendiğimiz herşeyi orjinal dual lens dijital kamera Kodak EasyShare V705 ‘te de devam ettirmiş.

Kodak EasyShare Z710

Kodak EasyShare Z710 10X optik zoom’a sahip.

Resim Stabilizasyonu olmayan, küçük bir LCD ve düşük performans sunan Kodak EasyShare Z710 aynı zamanda ISO 400 de devre dışı kalan maksimum çözünürlüğüyle eksi puan topluyor.

Sonuç olarak kaliteli bir lense ve faydalı özelliklere sahip olan Kodak EasyShare Z710 düşük performansı ve kullanışsız ISO değeri ile canınızı sıkabilir.

adminin notu: 6/10

Kodak EasyShare C743

İlginç bir dizayna sahip olan Kodak EasyShare C743 aynı fiyattaki rakiplerine göre 7 mp gibi daha yüksek bir çözünürlük sunuyor ve rakiplerinden daha hafif. Oldukça kaliteli çekimler yapabilen Kodak EasyShare C743 büyük ve rahat görünen bir LCD ekrana ve kullanışlı tuşlara sahip. Kompakt boyutlardaki dijital kamera performans yönünden de tatmin edici.

Düşük ışıklı ortamlarda yeteri kadar iyi sonuçlar veremeyen Kodak EasyShare C743′te imaj stabilizasyonu da bulunmuyor.

Sonuç olarak farklı bir kompakt fotoğraf makinası arıyorsanız uygun fiyatı ile Kodak EasyShare C743 güzel sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Kodak EasyShare P712

Full manuel kontrol imkanı sunan Kodak EasyShare P712 12X optik zoom’u ve optik resim stabilizasyonu ile de dikkat çekiyor.

Sadece 1.2 MP de ISO 800 kullanılabilen kamera ISO 200 üzeri çekimlerde de görsel parazit yaratıyor.

Kodak EasyShare P712 nin Z serisine kıyasla çok daha fazla manuel kontrol sunduğu bir gerçek yine de yüksek ISO değerlerinde parazitli görüntüler hayal kırıklığı yaratabilir.

adminin notu: 7/10

kardeş peki hangilerine 10 üzerinden 8-9-10 vermiş bu dergi.
    hagni dergi acaba

• 10 uzerinden 8 , 9, 10 alcak diye beklemeyin ve tek bir dergi nin incelemelerine bagli kalmayin genenlde zaten tam profesyonel bir makina bile 9,10 lu not alamaz dunyada bu sekilde bir not alacak model yok cunku bu sekilde bir model olsa her ozelligi barindirmasi lazim o zamanda herkes bu modeli alir diger modeller satmaz bu bir oyun aslinda ayni durum cep telefonlarindada cok oluyor bir seri cikyior bakiyorsun hersey var ama mutlaka eksik olanda var onun icin modellerin cektigi foto orneklerine ve malzeme kalitesi ile optik donanimina bakiniz ozellikle
  • kardes illa kodak canta istiyorsan birde su adrese bak http://urun.gittigidiyor.com/KODAK-c433-c530-c533-c643-c653-c743-icin-canta_W0QQidZZ4499078
    quote:

Orjinalden alıntı: sahin2030

arkadaşlar merhaba c743 e taşıma çantası almak isityorum hepsiburada da var ama sanki boyutları küçük gibi Boyutlar:3.5x3.5x4.5 yazıyor kullanan varmı ucuz ne tavsiye edersiniz
  • goodman76
    paylasima tesekkurler ben gormustum ama okumayan vardir mutlaka
  • hoca daha 2-3 gün evvel canon a 540 aldım..ama şu kodak resimlerinide görünce içim biraz cız etti ulan dedim keşke kodak olayına gireydim.
    napim ne ediyim derken, canonu elden okuttum birine, şimdi kodak olayına girecem..şööle 400 -500 kaada kadar bi kodak bağlıyım diyorum..
    kodak resim örneklerini koyan arkadaşlar aynen karta çektiği gibimi buraya yüklüyolar, yoksa bi resim programı ile önceden bi muameleye tutuyolarmı..eğer oynanmamış hali ise harbiden deli net bu fotoğraflar yaa..
    yego hoca..napalım şimdi bu paraya ne allalım..kız gibi canon a540 ı verdim daha 3 poz bile çekmeden, kodak olayına gireyim diye..
    evde sokakta tatilde hanimi yada oglani falan cekecem.söyle eli yuzu net ciksin resimlerin..c875 guzel cekmis valla resimler ayna gibi cikmis goodman hoca isi bitirmis aynen..napalim hoca ne diyosun...yego kardes..goodman kardes..
  • hocam 875 i fotolarini begendiysen tavsiye derim 350 ytl civari alirsin kalan parayida cebine sokarsin kodakin hemen hemen butun modellerinde renk cumbusu ve canlilik vardir bu arada fotolari eklerken herhangi bir program kullanmiyoruz hatta o fotolarin orjinali forumdaki sayfaya eklenenden daha da kaliteli zira upload yaparken cok azda olsa kalite duser ote yandan buyukluk benim icin sorun olmaz dersen kodak z 710 alabilirsin yok hem kodak olsun hem kucuk olsun gomlegin yaka cebine koyabileyim dersen benim mkinam olan v 705 alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 3 Mayıs 2007; 12:27:42 >
  • yaşar58 çok teşekkür ederim bilgilerin için...

eğer gerçekten 2300 maH pillerle 150 tane çekiliyo sa süper.. bunu çok merak ediyodum..
    Kafamı karıştıran yabancı internt sitelerindeki incelemeler sonucu 2700 maH lk pillerle ancak 75 resim çekildiğini yazmalarıydı.
    Kullanan birinden 150 rakamını duymak gayet iyi...

Heralde artık alabilirim... çünkü içimde C875 e karşı herhangi bir şüphe (pil canavarı olma gibi==senin açıklamandan sonra) kalmadı...

Ama son olarak şunu sorim gece ışığında çekilen resimlerin kalitesi nasıl, sence iyimi?!...

Çok teşekürler....

• ben yardimci olmasi acisindan soliyeyim butun gece cekimlerinde tripod veya zamanlayici kullanmak her zaman iyi sonuc veriri diger durumlarda marka ve model aramaksizin kalite kaybi soz konusudur ama bu kayip amator anlamda deger taSIMAZ
  • çok teşekkürler müdürüm..sağol..
    kodak olayına girmiş olduk bu vesile ile, senin sayende hatta kodağı bize tanıtmanla..eyvalla
  • arkadaşlar reklam gibi olmasın ama merak eden arkadaşlar vardır , c 875 338 ytl peşin , 488 ytl ye peşin v705 var .

burda çok uygun fiyatlar var . ama ben daha karar veremedim işinize yararsa adres bu ;

www.dahadaha.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrex2 -- 3 Mayıs 2007; 14:00:25 >
  • niye reklam olsun hatta bu konuda acmis oldugum bir topik mevcut bu gibi siteleri bilmemiz cok onemli bu arada site yeni bir site ve mail attim referanslarini ve guvenilirlik garantilerinin kaynagini sordum ama genelde cok fiyat farki yok bazi urunler daha ucuz simdilik
    quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar reklam gibi olmasın ama merak eden arkadaşlar vardır , c 875 338 ytl peşin , 488 ytl ye peşin v705 var .

burda çok uygun fiyatlar var . ama ben daha karar veremedim işinize yararsa adres bu ;

www.dahadaha.com

• Bir önceki sayfaya eklemiştim ama görememişin. O resim Flaşsız çekildi. Ve çekildiği ayarlarda yazılı zaten. Resimlede herhangi programla oynanmadı yani sonradan ışık verilmedi.
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtcaan

yaşar58 çok teşekkür ederim bilgilerin için...

eğer gerçekten 2300 maH pillerle 150 tane çekiliyo sa süper.. bunu çok merak ediyodum..
    Kafamı karıştıran yabancı internt sitelerindeki incelemeler sonucu 2700 maH lk pillerle ancak 75 resim çekildiğini yazmalarıydı.

Heralde artık alabilirim... çünkü içimde C875 e karşı herhangi bir şüphe (pil canavarı olma gibi==senin açıklamandan sonra) kalmadı...

Ama son olarak şunu sorim gece ışığında çekilen resimlerin kalitesi nasıl, sence iyimi?!...

Çok teşekürler....

• arkadaslar islerimin gece bitmesi nedeniyle gunduz foto cekemedim firsat buldukca isyerimdeki netten foruma bakiyorum ama yakinda yeni fotolar ekleyecegim ama sizler bos birakmayin forumu senlendirin
  • Bir önceki sayfada gördüm ama tam boy olarak göremedim... Acaba link mi çalışmıyor yoksa ben mi beceremedim.. bi bakıversen iyi olur ...
    quote:

Orjinalden alıntı: yaşar58

Bir önceki sayfaya eklemiştim ama görememişin. O resim Flaşsız çekildi. Ve çekildiği ayarlarda yazılı zaten. Resimlede herhangi programla oynanmadı yani sonradan ışık verilmedi.
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtcaan

yaşar58 çok teşekkür ederim bilgilerin için...

Çok teşekürler....

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.