Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
274
Favori
399.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.uydulife.net/konu/kodi-xbmc-backup-4-0-4-kurulumu-live-stream-pc-versiyon-resimli-anlatim.107669/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Tabiki Burda hocam link
    http://www.uydulife.net/konu/kodi-xbmc-backup-4-0-4-kurulumu-live-stream-pc-versiyon-resimli-anlatim.107669/

Çok teşekkürler. ihtiyac olan bir çalışma
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan 14 kullanıyorum, 16-17 çıkmış, sence 14 demi kalmayım yoksa bunlara geçeyim mi, sorun filan varmı yeni sürümlerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kodi hakkında bir sorum olcak. Kodi video output çözünürlüğü 720p 50hz olarak sabit kalmış durumda. 1080p 60hz yapamıyorum. SPMC 1080p 60hz olarak görüyor ama kodi görmüyor. Ne yapabilirim?
  • Merhaba arkadaşlar, kodi uygulaması severler için çektiğim video aşağıdaki linktedir. Videoyaya girerek fusion eklentisini nasıl kuracağımızı görebilir, oradadan da genesis ve 1channel eklentilerini nasıl kurulacağını görebilirsiniz, videolarım devam edecektir. Saygılar...

https://www.youtube.com/watch?v=hNit-igCoxc
  • Merhaba,
    İlk kez bugün yükledim tab s 8,4" tablete. Daha sonda da nvidia shield tv box ta kullanacağım kısmetse. Karıştırıyorum, öğrenmeye çalışıyorum.
    An itibariyle bilgim dahilinde, 3 Yerde takıldım.

1- Fimler sekmesindeki filmlerin açıklaması bir türlü Türkçe olmadı. Seçili addon ların yapılandırma ayralarında tüm seçenekler TR seçili ama yine de İngilizce yazıyor fanart altındaki film özet bilgisi. Bunu Türkçe yapabilir miyim?

2- Kayıt olayını açamadım. Nasıl yaparım?

3-TV seyretme olayını nasıl yaparım? Addon açmakla mı ilgili yoksa başka hususlar mı devreye giriyor?

Sadece genesis kurdum. Bu bile çok başarılı

Selamlar
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben programı indirip kuruyorum fakat çalışmayı durdurdu deyip atıyor ne yapabilirim bi fikriniz var mı ?
  • Merhaba ;

Elimde ki malzemeyle laptopa kuruyorum çalışıyor ancak evde ki bilgisayarıma kuruyorum aşağıda ki gibi hata veriyor.

Yardımcı olabilmeniz mümkün mü ?

= KODI KURULUM VE AYARLARI  [ANA KONU] =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 22 Şubat 2016; 21:09:27 >
  • fanatikforumcu F kullanıcısına yanıt
    Mesajda "bu seçilen uygulamayı ve gerekirse kendine ait saklama alanı oluşturulmasını onaylıyor musunuz?" Yazıyor. Evet diyerek devam edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Mesajda "bu seçilen uygulamayı ve gerekirse kendine ait saklama alanı oluşturulmasını onaylıyor musunuz?" Yazıyor. Evet diyerek devam edebilirsiniz.

Merhaba ;

:) sanırım yanlış anladınız. Ben o mesajı kasdetmiyorum.
    Sağ altta yazan hata mesajından bahsediyorum KIRMIZI çarpı işaretli olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Tabiki Burda hocam link

Çok teşekkürler. ihtiyac olan bir çalışma

Bende beyenerek kullaniyordum fakat jarvis guncellemesini yukleyince mause imleci gorunmemeye basladi nasil duzeltebiliriz

• İnternetten indirdiğim 4K x265 uhd filmi laptopumda takılarak oynatıyor, i5 4.nesil işlemci ve nvidia 820m ile, acabam kodi kurarsam akıcı birşekilde oynatır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pc ye kodi 16 kurdum hangi kanalı açarsam açayım s..türk olsun sportdevil olsun görüntü kalitesü çok kötü sistemden ayarlara girdim kurcaladım hiç bi yerde bulamadım görüntü kalitesi artırmayı bilen varsa açıklasın lütfen
  • Kodiyi yükleyen arkadaşlar video eklentileri olarak neleri tavsiye edersiniz acaba

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    SPECTO – **** fork
  • bir sorunum var. android tv box bilgisayar ile aynı ağa bağlı. airties modem-router ile. cihaza kodi 15.2 ve son sürüm spmc yüklü. bilgisayarda film klasörleri paylaşıma açık ve pc kullanıcı adı ve şifreli, doğal olarak. cihazdan spmc kullanarak samba üzerinden filmlere ulaşıyorum ve spmc oynatıcısı gayet başarılı olarak filmleri gösteriyor. sorun şu: film bir süre akıyor ve birden ekranın sağ üst tarafında "arabelleğe alınıyor.. %0-1 " benzeri ibareler çıkıyor film duruyor. 10 saniye falan sonra film klasör ekranına /bir önceki ekran ) dönüyor. tekrar ok 'e basınca film kaldığı yerden devam ediyor. taaki 15-20 dakika sonra aynı şeyler olana dek. 90 dakikalık bir filmi fasılalarla izleyebiliyorum. fikri, deneyimi olan var mı?
  • Öncelikle wifi ile bağlanıyorsanız kablolu bağlantıyı kullanın.
    Ek olarak Kodi'nin cache ayarlarını yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
    Ares wizard adındaki bir addon kurarsanız xml dosyasıyla uğraşmadan daha kolay yapabilirsiniz.
    Tabi bu arada kullandığınız TV box'ın ne olduğu da önemli.
  • nebube N kullanıcısına yanıt
    sanırım bana cevap yazdınız. sorunu çözdüm ben. windows güvenlik duvarı sıkıntı çıkarıyormuş. daha önceden linux e-great ile sorun olmayan film izleme android'de dert olmuştu. enteresan bir şekilde. ikisi de samba üzerinden paylaşım yaptığı halde. neyse problem çözüldü. teşekkürler.
  • Arkadaşlar kodinin içine apk kuruluyormu acaba.

• Kodi isoları açarken tr altyazıyı nasıl getireceğimi bulamıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.