Şimdi Ara

koltuk altı deodorantlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
6.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Benim bütün kullandığım koltukaltı deodorantları hiç bir işe yaramadı 1 saat içinde koku gidiyor bazen terle karışıyor daha iğrenç koku oluyor sizin kullandığın ürünler nasıl ve markaları ne ??

• konu takip banada lazım adam akıllı bi deodorant kokusu kolay kolay çıkmayacak türden
  • Ben nıvea'nın roll on olanından kullanıyorum.Çok memnunum.

http://www.nivea.com.tr/Urunler/Deodorant/dry-impact/DRY-IMPACT-ROLL-ON
  • nivea gümüş iyonlu deodorantları var şimdiyedek gördüğüm tere en dayanıklı deodorant.
  • Axe çikolatalı deodorant güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

Axe çikolatalı deodorant güzeldir.

axe'ler ter kokusunu önlemez,sadece parfüm gibi koku verir

soruya gelince; rexona deodorant var ama roll on'ları öneririm.fa dışında bi markayı tercih et.Daha önce 8x4, adidas ,avon ,rexona vb. markaları kullandım fa dışında hepsi iyiydi...
  • sizlere tek bir urun tavsiye edecegim tereddutsuz en iyisi.
    vichy terlemeye karsi deodorant.

linkinide buldum
    http://www.kozmoda.com/urun/2f9f387d2ec17fe9ffe35bdfbcd898c3/Vichy-Deo-Aerosol-Anti-Transpirant-Terlemeye-Karsi-Deodorant---75-gr

baya uzun suredir kullaniyorum memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

soruya gelince; rexona deodorant var ama roll on'ları öneririm.fa dışında bi markayı tercih et.Daha önce 8x4, adidas ,avon ,rexona vb. markaları kullandım fa dışında hepsi iyiydi...

Kesinlikle yanlış biliyosun. Sonuçta diğer markalar gibi buda bir deodorant çeşidi. Bu tür ürünlerin üretim amacı ter kokusunu önleyip vücuda daha hoş bir koku vermek. Parfum olarak da kullanılabiliyor.

Yorumları okumalısın.
    www.uludagsozluk.com/k/axe-dark-temptation/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 29 Ocak 2013; 21:16:44 >

• Hocam ben BIOTHERM kullanıyorum %101 tavsiye ederim. Kokusu da güzel.

koltuk altı deodorantlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Hocam ben BIOTHERM kullanıyorum %101 tavsiye ederim. Kokusu da güzel.

koltuk altı deodorantlar

İlk defa görüyorum biraz bahsedermisiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

Kesinlikle yanlış biliyosun. Sonuçta diğer markalar gibi buda bir deodorant çeşidi. Bu tür ürünlerin üretim amacı ter kokusunu önleyip vücuda daha hoş bir koku vermek. Parfum olarak da kullanılabiliyor.

Yorumları okumalısın.
    www.uludagsozluk.com/k/axe-dark-temptation/

ilginç, şuanda axe africa var bende, üzerinde ter kokusu ile ilgili herhangi bir bilgi yok + bende ters kokusunu önlemiyor diye biliyodum Sendekinin kutusunda bu konu ile ilgili herhangi birşey yazıyormu?Eğer ter kokusunu önlüyorsa benim 2 kutu axe boşa gitti

• Benimde ne yapsam hiç kokmuyor nedense, ayrı birşeyim
  • roll on kullanmanı tavsiye ederim. nivea
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.