Şimdi Ara

koltuk altım acaippp acıyoo yaaaaa uffffffff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün sabah acı içinde bi uyandım. yaa kıl mı döndü ordaa nolduuuu. çok acıyo yaa. böyle küçük bi şişlik var kızarmış. pek kıllardan gözükmüyo ama elimle dokunduğumda şişlik var. daha önce de oluyodu böyle 1 gün sonra falan geçiyodu ama bu kadar değildi. bu çok fena acıyo yaa kolumu kıpırdatamıyomm. çözümü var mı yaaaa. o kadar çok da kıl yok koltuk altmda yaa

• Deodarant falan kulanıyormusun? ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjsert

bugün sabah acı içinde bi uyandım. yaa kıl mı döndü ordaa nolduuuu. çok acıyo yaa. böyle küçük bi şişlik var kızarmış. pek kıllardan gözükmüyo ama elimle dokunduğumda şişlik var. daha önce de oluyodu böyle 1 gün sonra falan geçiyodu ama bu kadar değildi. bu çok fena acıyo yaa kolumu kıpırdatamıyomm. çözümü var mı yaaaa. o kadar çok da kıl yok koltuk altmda yaa
  • koltuk altım acaip okuyom ben yuuaaaaa
  • lenf kanseri
  • koltuk altı kanseri
  • aynısı dün bende de oldu deodarant kullanıyorum hep, acaba ondan mı oluyor daha önce böyle birşey olmamıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanser olabilir.acil git doktora.
  • sivilce çıkıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBigStar

quote:

Orijinalden alıntı: mjsert

bugün sabah acı içinde bi uyandım. yaa kıl mı döndü ordaa nolduuuu. çok acıyo yaa. böyle küçük bi şişlik var kızarmış. pek kıllardan gözükmüyo ama elimle dokunduğumda şişlik var. daha önce de oluyodu böyle 1 gün sonra falan geçiyodu ama bu kadar değildi. bu çok fena acıyo yaa kolumu kıpırdatamıyomm. çözümü var mı yaaaa. o kadar çok da kıl yok koltuk altmda yaa

• Kıllardan kurtulmayı denesen
    Kıl dönmüştür bi iğneyle çıkartırsın. İltihap falan olmuş olabilir temizlen bi
  • Korkma korkma kesin deo kullanıyorsundur.axe kullanıyorsan özellikle haşat olmuştur.4-5 günü kolumu oynatamadığımı bilirim
  • kanser miii. hiç aklıma gelmedi. ggerçekten olabilir mi :S:S

deodorant kullanıyorum. çok önceden beri kullanıyorum. önceden bişey olmuyordu ama.. evet axe kullanıyorum bende çok acıyo abi yaa vallahi
  • oha bu konu yüzünden 3 uyarı puanı almışım. vay omg.
  • Bundan 20 kisi öldu sn kesn 21. Olcaksn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Bundan 20 kisi öldu sn kesn 21. Olcaksn

• Kılları kesmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

sivilce çıkıyordur
  • Kız arkadaşına orayı yalamasını söle
  • hala acıyo geçmedi 1 gün oldu. kanser mi oldum yoksa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.