bugün sabah acı içinde bi uyandım. yaa kıl mı döndü ordaa nolduuuu. çok acıyo yaa. böyle küçük bi şişlik var kızarmış. pek kıllardan gözükmüyo ama elimle dokunduğumda şişlik var. daha önce de oluyodu böyle 1 gün sonra falan geçiyodu ama bu kadar değildi. bu çok fena acıyo yaa kolumu kıpırdatamıyomm. çözümü var mı yaaaa. o kadar çok da kıl yok koltuk altmda yaa
Deodarant falan kulanıyormusun? ondan olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: mjsert
bugün sabah acı içinde bi uyandım. yaa kıl mı döndü ordaa nolduuuu. çok acıyo yaa. böyle küçük bi şişlik var kızarmış. pek kıllardan gözükmüyo ama elimle dokunduğumda şişlik var. daha önce de oluyodu böyle 1 gün sonra falan geçiyodu ama bu kadar değildi. bu çok fena acıyo yaa kolumu kıpırdatamıyomm. çözümü var mı yaaaa. o kadar çok da kıl yok koltuk altmda yaa
koltuk altım acaip okuyom ben yuuaaaaa
lenf kanseri
koltuk altı kanseri
aynısı dün bende de oldu deodarant kullanıyorum hep, acaba ondan mı oluyor daha önce böyle birşey olmamıştı
Kıllardan kurtulmayı denesen Kıl dönmüştür bi iğneyle çıkartırsın. İltihap falan olmuş olabilir temizlen bi
Korkma korkma kesin deo kullanıyorsundur.axe kullanıyorsan özellikle haşat olmuştur.4-5 günü kolumu oynatamadığımı bilirim
kanser miii. hiç aklıma gelmedi. ggerçekten olabilir mi :S:S
deodorant kullanıyorum. çok önceden beri kullanıyorum. önceden bişey olmuyordu ama.. evet axe kullanıyorum bende çok acıyo abi yaa vallahi
oha bu konu yüzünden 3 uyarı puanı almışım. vay omg.
Bundan 20 kisi öldu sn kesn 21. Olcaksn
quote:
Orijinalden alıntı: Placeb0
Bundan 20 kisi öldu sn kesn 21. Olcaksn
Kılları kesmeyi dene
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWing
sivilce çıkıyordur
Kız arkadaşına orayı yalamasını söle
hala acıyo geçmedi 1 gün oldu. kanser mi oldum yoksa