Şimdi Ara

Kolunuz kaç cm? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
3
Favori
213.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 ay önce başladım boy 180 kilo 62 ydi kol 26 6 ay sağlam suplementli destekli bir programa girdim şuan kg 68 kol 34kilom 71 di ramazan dolayısıyla 68 düştüm ama bu ay yeni sağlam bir giriş yapcam hedefim 2 ayda 5 kg almak
  • sağ 37 sol 36 sanırım

8 aydır yapıyorum
  • bulkta ve pumplıyken 43 cm di şu an definasyondayım sıcakken 41. boy 180 kilo 86 dan 80 oldu
  • 3 aydır kola ciddi sekilde yükleniyorum 27 veya 28 den 31 oldu suan . Asırı yavas gelisiyorum ailemdeki herkeste ince kol var zaten
  • 29 du 34 oldu. Hatlar belli suan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soguk 42 cm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğuk 38 cm ama ufak gözüküyor yağlı değilim.
  • 3 AY OLDU BASLAYALI İLK BASTA 36 İDİ SUAN 39.5 CM
  • quote:

kola ciddi sekilde yükleniyorum

quote:

Asırı yavas gelisiyorum

Eger kola gereksiz yuklenip compound egzersizlere gereken onemi vermiyorsan yavas gelisirsin. Once temeli saglam atman lazim gerisi sonra.

Benim soguk halde 42 cm. Pek kol calismam, az set girerim genelde tamamlayici olarak. Barfix ve bench press, dips dogru yapildiginda yeterli gayet. Bench presste hep close grip basarim.

Bu arada triceps bicepsten cok daha buyuktur, buyuk kol istiyorsaniz triceps in rolu daha onemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 18 Nisan 2016; 20:52:01 >
  • 80.5kgydum subat 17 de 43.2ydi soğuk,şu anda 75.4kg yum soğuk 42 şimdi hedef 85kg ya ulaşıp kolu 44-45 yapmak yağ oranı ise 14-15imdir şu anda daha da inecektim fakat diyet mental olarak beni çok zorladığı için bıraktım %20ye kadar devam sonra yine yaparız 2-2.5aylık bir kısa cut daha.

Biceps-triceps haftada 2 gün çalışırım her günün hareketleri farklı olur 3 hareket yaparım her bir bölge için 1 hareket girerim( biceps short head 1- brachialis 1 hareket -long head 1 hareket) -(triceps long head 1 hareket-lateral head 1 hareket medial head 1 hareket) bicepste short head icin olanı 4 set girerim zayıf bölgem olduğu için diğerlerini 3 er set,tricepste ise 1 komple hareket (close grip bench press) + 1 long head icin bir de lateral head için pushdown ya da dips versaire.long head için 4 set(long head tricepsin en büyük kısmı) diğer iki harekete 3 set girerim.

pzt bicepste short head icin genis tutus barbell curl yaparım brachialis icin dumbell seated alternate hammer curl yaparım long head icin de arnold concentration curl.
    cuma short head icin dumbell curl serçe parmakları dışa doğru çevirerek,brachialis icin ip tek kolla hammer curl,long head icin de ez bar narrow grip preacher curl.

gibi...

Kiloları da örnek verirsem barbell curlde girdiğim en fazla ağırlık şu ana kadar iki tarafta da 10-10 olduğu ağırlık.Dumbell curlde oturarak yapıyorum en fazla hareket icin kullandığım ağırlıklar 15kg luk dumbellar.hammer curlde 12.5kgluk dumbellar.

mesela:
    barbell curl : 1- 5'er kg takılı bar ile 15tk 2-6.5kg takılı bar ile 12tk 3-7.5kg takılı bar ile 10tk 4-ya 7.5kg takılı bar ile 8tk ya da gücüm varsa 9kg takılı bar ile 8tk.
    hammer curl dumbell ile oturarak : 7.5kgluk dumbella 15tk 10kg ile 12 tk 12.5kg ile 10tk
    dumbell curl ile 7.5kg ile 15 tk 10kg ile 12tk 10kg ile 10tk 12.5kg ile 8tk

bu şekilde çalışıyorum genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 18 Nisan 2016; 21:46:54 >

• Başladığımda 31 di 8 ayda 38 oldu. Son bir aydır haftada 2 gün triceps çalışıyorum, 2 cm büyüdü kollar. Yağ oranım %15.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başladığımda 30 cm di.şimdi 35 cm ama gelişme durdu.triceps fazla çalışmadığım için olabilir.

ilaçla sigarayı bıraktıktan sonra kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum ama gelişim durduğu için canım sıkılmıştı.

yaş 36 ve tricepslere yükleneceğiz demekki.
  • 2013 de kolumun cmsi bilsem 27 falan yazardim galiba tam lys zamani acilmis konu

• Başladığımda 33 ( 75kilo) şimdi 46 (99 kilo) boy 1.80

Define olma zamanı geldi de geçiyor
  • Yaş 17
    Boy 1.88
    Kilo 83

Kolum 28 cm civarıydı sanırım ilk başladığımda (emin değilim, ölçmemiştim), şu an 36,5 cm.

Yaklaşık 2 yıl oldu başlayalı ama yediklerime pek dikkat etmiyorum açıkçası. Yakın zaman önce de sakatlık geçirdim, 3 buçuk ay spor salonundan uzak kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Haziran 2016; 3:11:43 >
  • VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Sakin 3 haneli kg gelme psikolojik rakam :D
    bende 2016.4ayinda basladim 183cm 93.5kg 38.5cm soguk bakalim ne cikacak suan olcme yapmiyorum hevesim kirilmasin diye 3 er ay araliklarla olcum yapacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn

Bir fotoğrafla destekleyeyim sanırım şu anda tam 40 cm falan

Aradan 3 sene geçmiş, şu anki haliyle arasında dağlar kadar fark var. Poz aynı değil ama olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 12 Haziran 2016; 14:30:32 >

• Aratorn Oglu Aragorn kullanıcısına yanıt
    Soldaki mi sensin ? Kol 50 cm gibi duruyo . Fotoşop falan mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Soldaki mi sensin ? Kol 50 cm gibi duruyo . Fotoşop falan mı :)

Aynen soldaki benim photshop yok :)
  • 1 ay önce başladım soğuk 38 di 39 oldu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.